Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Перегляд блогу
Як приготувати смачний домашній тархун?
Не Зупиняйся | Кулінарія | Своїми руками
Напевно кожен з нас хоча б раз у житті пробував солодкий газований напій зеленого кольору під назвою «тархун». Правда, з часів його першого рецептура приготування зазнала значних змін, адже на зміну природним добавок прийшли синтетичні. Але, виявляється, приготувати його можна і своїми руками. Як саме, розповімо далі.

Смарагдовий напій


Вперше тархун з'явився в кінці 19 століття. Ідея замінити заморські хімічні добавки в газованій воді і використовувати замість цього натуральні фрукти, ягоди і трави в той час прийшла кавказького аптекарю Митрофану Лагідзе. Зелена газована вода, до речі, була не єдиним його «винаходом». У своїй лабораторії Лагідзе також розробив рецепти всім відомого «Ситро» і «Крем-соди».
'Як
Свого часу вони отримали величезну кількість нагород на різних міжнародних виставках, а оригінальний смак був оцінений у всьому світі.
20 січня 2018 в 15:12  |  Переглядів: 2  |  Немає коментарів  |  Поскаржитися на запис
Читайте також: