Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ласкаво просимо

Пісні пиріжки з яблуками


Сьогодні ми з вами випікатимемо пісні пиріжки з яблуками. Пиріжки з цього тіста виходять ніжними, легкими та повітряними, довго не черствіють.

Пісні пиріжки з яблуками – інгредієнти
Тісто:
Борошно (просіяти) - 2,5-3 склянки.
Вода тепла – 1 склянка.
Олія – 3 ст.л.
Цукор – 4 ст.л.
Сіль – 1 ч.л.
Дріжджі сухі – 1,5 ч.л.
Начинка:
Яблука – 5-6 штук.
Цукор – за смаком.
Кориця – за смаком.

Пісні пиріжки з яблуками – приготування
З’єднуємо усі інгредієнти та замішуємо тісто. Тісто місимо до того часу поки воно не стане м’яким та еластичним. Змащуємо миску олією, викладаємо тісто та накриваємо рушником. Ставимо тісто в тепле місце на 1-1,5 години.

Тепер приготуємо начинку. Яблука чистимо, видаляємо серцевинку, дрібно ріжемо. Кладемо яблука у каструльку додаємо цукор та корицю, варимо на середньому вогні близько 5 хвилин.

Готове тісто обминаємо, формуємо пиріжки (виходить приблизно 20 штук).


Викладаємо пиріжки на деко змащене олією. Самі пиріжки також змащуємо олією і даємо настоятися в теплому місці 15-20 хвилин.

Випікаємо пиріжки у розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин. Готові пиріжки викладаємо на рушничок і даємо їм охолонути.
Показати повністю..


Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2