Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ласкаво просимо

Хрусткі огірочки мариновані

2-3 гілочки петрушки
2 зубчики часнику
2 листки вишні
1 кільце болгарського перцю
см листя хрону
кріп
гіркий перець (за смаком)
естрагон

На 1 л води для розсолу:

70 г оцту 9%
40 г солі
30 г цукру
лавровий лист
перець горошком

За цим рецептом робити консервування краще з маленькими огірочками без дефектів і гіркоти. Огірки потрібно на 3 години замочити в холодній воді, потім промити проточною водою і зрізати «попки». На дно банки ємністю 1л укласти листя вишні, хрону, кріп, петрушку, перець, естрагон і часник. Покласти в банку огірки, залити окропом, залишити на 20 хв, повторити. На банку 1л буде потрібно 0,5 л води для розсолу, у воду додати всі, крім оцту, додати, коли розсіл закипить. Киплячим розсолом залити огірочки, закатати банки.
Автор рецепта: Іринка Стойчева
Показати повністю..


Сподобалось 0 человеку
Вподобайка