Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ласкаво просимо

Суп-пюре із кабачків!!!


інгредієнти:
кабачки - 600 г
картопля - 250 г
морква - 150 г
ріпчаста цибуля - 150 г
часник - 2-3 зубці
вершкове масло - 70 г
вода - 600 г
вершки (10 %) - 100 г
карі - 1 ч. л.
сіль, чорний мелений перець
батон - кілька скибок (для грінок)


Приготування супу-пюре з кабачків:
Кількість інгредієнтів розрахована на 4-5 порцій.
Нарізана кубиками цибуля.
Цибулю почистити, порізати кубиками.
Подрібнений часник.
Часник подрібнити ножем.
Порізана кільцями морква.
Моркву почистити, нарізати кільцями, або потерти на крупній терці.
Порізані кубиками кабачки.
500 г кабачків почистити, нарізати невеликими кубиками. 100 г залишити для смаження.
Порізана кубиками картопля.
Картоплю почистити, нарізати маленькими брусками.
Цибуля з часником смажаться.
В каструлі розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю з часником до прозорого стану цибулі.
Додаємо моркву.
Потім додати моркву, перемішати і разом з цибулею смажити 3-4 хв.
Додаємо кабачки.
Після цього додати кабачки, перемішати і все разом тушкувати 5 хв.
Додаємо картоплю.
Додати картоплю, перемішати.
Солимо, перчимо, додаємо карі.
Посолити, поперчити, додати карі, перемішати.
Додаємо вершки.
Слідом додати вершки ...
Додаємо воду. Довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні варити 15-20 хв. до готовності картоплі.
Подрібнюємо суп блендером.
Потім овочі подрібнити блендером до стану пюре.
Смажимо грінки.
Батон нарізати кубиками 1х1 см і обсмажити на вершковому маслі.
Підсмажуємо кабачки.
100 г відкладених кабачків нарізати тонкими кільцями, змастити їх олією і обсмажити на сковорідці-гриль.
Суп-пюре з кабачків готовий.
Суп розлити в порційні тарілки, викласти грінки і підсмажені кабачки. Суп-пюре з кабачків готовий.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Показати повністю..


Сподобалось 11 людям
Вподобайка
11