Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ласкаво просимо

Крем-суп зі шпинату!!!

Інгрідієнти

150 грам бекону, порізати кубиками
50 грам вершкового масла
3 середні цибулини, порізати півкільцями
1 ст.л. цукру
Сіль до смаку
1 ст.л. борошна
4 зубці часнику, вичавити
400 грам свіжого листя шпинату (можна замінити замороженим шпинатом, перед використанням розморозити)
800 мл води
250 грам напівтвердого сиру (в ідеалі Чеддер)
1,5 ст.л. крохмалю
200 мл вершків 30%
Яйця пашот для подачі
Чорний свіжо змелений чорний перець
1) У 3-х літрову каструлю викласти бекон і поставити на середній вогонь. Добре підрум'янити й витопити якомога більше жиру.

2) Викласти бекон на тарілку застелену паперовим рушником.

А в каструлю в якій він смажився, додати масло, цибулю, цукор та сіль до смаку. Смажити на середньому вогні, часто помішуючи, до золотистості цибулі.


3) Додати часник та борошно. Обсмажувати, помішуючи, ще 1-ну хвилину.

4) Влити воду, довести до кипіння, добряче зішкрібаючи з дна всі ароматні частинки, які до нього приклеїлись. Варити приблизно 10 хвилин. Цибуля повинна дещо розваритись.

5) Додати шпинат і перемішати. Влити вершки й довести суп до кипіння.


6) У глибокій мисці сир змішати з крохмалем.

Додати до супу й постійно помішуючи, довести до кипіння.

7) Збити суп до однорідності за допомогою блендера.


8) Зварити яйця пашот, як описано в статті як їх правильно варити.


Подавати шпинатний крем-суп гарячим, з яйцем пашот в кожній тарілці, посипаючи хрустким беконом та приправляючи вершками та свіжо меленим чорним перцем.
Показати повністю..


Сподобалось 10 людям
Вподобайка
10