Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ласкаво просимо

Кабачки фаршировані м’ясом з грибами та цибулею
Поєднання м’ясного фаршу і грибів безпрограшно . Начинивши цими продуктами кабачок, ви отримаєте ситне, смачне блюдо, яке цілком згодиться не тільки для повсякденного меню, але і для урочистого. Для його приготування використовуйте:

2 невеликих або 1 великий кабачок;
4 середніх або 2 великих помідора;
2 невеликі цибулини;
200 грамів печериць;
сир;
вершки;
сіль, перець, інші спеції за смаком;
зелень .

Підготовка кабачків:

Кабачки наріжте кільцями висотою приблизно 7-10 см, ретельно вичистіть насіння, щоб помістилося більше начинки.
Отримані кабачкові кільця поварите в попередньо підсоленій воді протягом 5-10 хвилин.
Змастіть форму для запікання, викладіть підготовлені кабачки.
Підготовка начинки :

Для приготування фаршу подрібніть в блендері або м’ясорубці гриби, обсмажте їх у вершковому маслі.
жарко підлягає і дрібно нарізану цибулю.
Змішайте фарш , цибуля, гриби. Дайте суміші настоятися.
На дно кожного кабачкової кільця покладіть по часточці помідора, зверху-фарш.
Полийте начинку вершками, знову накрийте помідорами. Зверху кожної заготовки покладіть по невеликому шматочку вершкового масла.
Поставте в духову шафу, через 20 хвилин дістаньте, посипте тертим сиром, відправте назад.
Загальний час випікання-40 хвилин.
Показати повністю..


Сподобалось 4 людям
Вподобайка
4