Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ласкаво просимо

Відмінна ідея прикраси святкової закуски. Відварені яйця фаршируються рибною начинкою, а "бджілки" з оливок роблять блюдо яскравим і кумедним

продукти
Яйця варені - 5 шт.
Лосось запечений - 100 г
або риба консервована - 1 банка
Майонез домашній - 100 мл
Цибуля солодка - 0,5 шт.
Помідор - 0,5 шт.
Огірок - 0,5 шт.
оливки зелені
маслини чорні
Масло оливкове
сіль
перець мелений

Приготування яєць фаршированих:

Цибулю дрібно нарізати, висипати в миску.
Лосося посолити за смаком, поперчити за бажанням, скропити оливковою олією. Загорнути у фольгу, запікати в духовці при 200 градусах 20 хвилин.
Рибу остудити, очистити від шкіри і кісток. Додати рибне філе до цибулі.
Яйця зварити круто, розрізати подовжньо на дві частини, вийняти жовтки і відправити в миску до риби з цибулею.
Додати майонез, перемішати і начинити половинки білка.
Порізати огірки тонкими пластинами, оливки і маслини - тонкими кільцями. З гілочки кропу нарізати маленькі палички для вусиків.
Сформувати тулуб бджілок з оливок і маслин, викласти на фаршировані яйця. З огірків викласти крила, а з кропу - вусики.
Показати повністю..


Сподобалось 6 людям
Вподобайка
6