Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 45 записів
22 травня 2017 в 12:19
Пишні» булочки з сосискою на дріжджах
Тісто готується на певну кількість сосисок. Якщо у вас їх більше, збільшуємо пропорції інших інгредієнтів.

На шість штук нам знадобиться
0,5 ч. ложки сухих дріжджів;
100 мл води;
яйце;
300 г борошна;
1 ст. ложка вершкового масла ;
1 ч. ложка цукру;
0,5 ч. ложки солі.
Воду трохи нагріваємо. Розчиняємо в ній цукор, потім дріжджі. У миску з борошном, додаємо розтоплене вершкове масло. З яйця використовуємо тільки білок. Жовток поки залишаємо осторонь. Вимішуємо все до однорідності, накриваємо рушником і даємо постояти не більше години.

Перед тим як відправляти сосиски в дріжджовому тесті в духовку, їм дають постояти 10-15 хвилин.
a0c499c9a33b3b449e6df520b1176e67 Сосиски в тісті в духовці – прості рецепти з різним тестом.З тіста формуємо ковбаску і ділимо на шість частин. Як ви вже здогадалися, це заготовки для майбутніх булочок, в яких виявиться наша начинка. Розкачуємо їх таким чином, щоб вийшли смужки. Далі найцікавіше. Кладемо сосиску на смужку тіста і загортаємо по спіралі.

Щоб вистачило тесту обмотати одну сосиску, смужка повинна бути приблизно в два рази довше.
Викладаємо заготовки на деко, попередньо застелений фольгою або папером. У нас залишився яєчний жовток, який тепер використовуємо за призначенням. Змащуємо випічку і ставимо готуватися на 20 хвилин при 175 градусах.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка