Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 14 записів
Не поспішайте викидати часникові стрілки
Хто б міг подумати, що часникові стрілки, які зазвичай відразу викидають у сміття, можуть стати справжнісіньким делікатесом!
Рецепт досить простий, а сама страва може стати чудовим додатком як до м’яса, так і до молодої картоплі, рису чи макаронів.
Інгредієнти:
300 г часникових стрілок;
200 мл. сметани;
1 ст. ложка борошна;
сіль, перець;
зелень до смаку;
олія для смаження.
Приготування:
Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см.
Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм’якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.
Посолити, поперчити. Всипати борошно і перемішати, щоб воно розподілилось рівномірно.
Ввести лити до стрілок сметану, довести все до кипіння та загустіння.
Всипати посічену зелень (найкраще смакує кріп), ще раз перемішати, протушкувати під кришкою ще хвилин 5-7 та вимкнути вогонь.
Подавати часникові стрілки гарячими або охолодженими до будь-якого улюбленого гарніру.
Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1