Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 3 записи
29 вересня 2017 в 12:42
салат «Лисичка».
Для приготування салату «Лисичка» з корейською морквою нам буде потрібно:

2 філе курячої грудинки;
200 г моркви по-корейськи;
200 г сиру твердих сортів;
3-4 маринованих огірка;
2 зубчики часнику;
майонез для заправки;
зелень — за смаком;
сіль — за смаком.
Куряче філе зварити в підсоленій воді до готовності, а потім остудити. Сир натерти на крупній тертці. Часник почистити.

Курячу грудку нарізати або порвати на волокна. Огірки нарізати соломкою. Часник пропустити через прес. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. У глибокій мисці з’єднати куряче м’ясо, корейську моркву, огірки, сир, часник і зелень.

Посолити за смаком і все добре перемішати. Перед подачею на стіл салат «Лисичка» заправити майонезом.

Можна подати салат порційно, для цього викласти продукти в фужери або маленькі салатники шарами: грудка, морква, огірки, сир. Часник з’єднати з майонезом і викласти між шарами. Прикрасити зеленню. Салат «Лисичка» з корейською морквою і куркою виходить дуже смачним.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка