Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 12 записів
2 червня 2017 в 20:11
Гарбуз із кунжутом
Інгредієнти:
500 г гарбуза
2 ст. ложки кунжутного насіння
3 ст. ложки меду
півсклянки апельсинового соку
1 ст. ложка гірчиці
3 ст. ложки олії

Спосіб приготування:

Гарбуз очистіть від шкірки і насіння.

Поріжте гарбуз на середні шматочки 2-3 см.

Відваріть гарбуз у киплячій воді 5-7 хвилин.

Гарбуз має стати м'яким зовні, але щільноїим всередині.

Гарбуз дістаньте з води і обсушіть.

Обсмажте гарбуз з усіх боків у розпеченій олії до утворення скоринки.

Потім відправте гарбуз у розігріту до 160°С духовку і випікайте 10 хвилин до м'якості.

Дістаньте гарбуз із духовки, видаліть зайве масло.

Якщо у вас зацукрований мед, то розтопіть його на водяній бані і остудіть.

З'єднайте мед, свіжовичавлений апельсиновий сік, кунжут, гірчицю і перемішайте.

Отриманим соусом полийте гарбуз і дайте настоятися 5-10 хвилин
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1