Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 12 записів
7 червня 2017 в 20:51
Мої рибні човники
Хліб бородинський 1шт
Сьомга слабосолона 300 гр
Сир 100 гр
огірок 1шт
Для твороженого крему:
Сир середньої жирності 200 гр
Сметана жирна 1-2 столові ложки
Зелень: кріп, петрушка, кінза
Часник 2 зубчики
Сіль перець

приготування:
Бородинський хліб, ріжемо шматочками, відрізаємо чорну корочку і нарізаємо смужками. (Бажано хліб трохи підсушити в духовці або на сковороді)
Готуємо твороженний крем: сир, сметану, часник (через прес), зелень (подрібнену) змішати, посолити, поперчити.
На кожен шматочок хліба викласти твороженний крем гіркою, обмотати смужкою слабосоленої риби (сьомга, форель) - це наша човник (* рибки краще взяти побільше ніж у мене)
Сир тонко порізати в формі трикутників і за допомогою палички для канапе (або зубочистки) зробити вітрило (* замість сиру можна взяти огірочок) Наш вітрильник готовий !!
Подати на листках салату

А якщо на святковий стіл, то на плоскій тарілці зробити заливне з бульйону, а в нього покласти моркву в вигляді зірочок, зелень - морське дно
І на це блюдо зверху поставити наші човники)))
а також подивіться ще картинкі як можна зробити різні човникі)))
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка