Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 33 записи
23 серпня 2017 в 10:17
Листковий пиріг "Галета"

Інгредієнти

Тісто:
Тісто листкове (можна купити в супермаркеті)- 500 грам

Начинка:
Шинка - 250 грам
Сир російський 50% - 200 грам
Яйце куряче - 6 штук
Цибуля зелена - 20 грам
Базилік - 1 чайна ложка
Петрушка - пучок.
Олія - ​​3 столових ложки

Сіль, перець - за смаком

Приготування:
Шинку нарізати тонкою соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Зелень дрібно нарізати. Все перемішати, посолити.

Збити яйця з сіллю. Відкласти трохи суміші для обмазки пирога, а в решту додати зелень і посолити, поперчити.

На сильно розігріту сковороду налити трохи олії і вилити третину яєчної суміші (як млинцеве тісто). Смажити під кришкою пару хвилин. Таким чином приготувати ще два омлети.

Тісто розкачати не надто тонко (близько 1 см) в два круглих "коржика" за розміром трохи більше, ніж посмажені омлети.

Одну частину тіста укласти на деко або в форму для випічки. Поколіть виделкою.

По центру тіста викласти омлет, посипати шинкою і сиром. Також вчинити і з наступними двома омлетами, які будуть покладені слідом на перший шар.

Накрити начинку другою частиною тіста. Добре підверніть і защіпіть краї тіста.

Обмазати галету яйцем. Проколоти виделкою верхній корж.

По центру галети зробити пальцем невелику дірочку і вставити трубочку з обрізків тіста. Випікати галету в розігрітій духовці при температурі 200 градусів приблизно півгодини.

Смачного, друзі!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка