Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 93 записи
16 жовтня 2017 в 16:11
Выкупаем автомобили в самые кротчайшие сроки, с любым техническим состоянием. Выкуп авто после ДТП, аварийные автомобили. Автомобили любой марки, возраста и модели, не на ходу, битые, авто не подлежащие ремонту и т.д.
Очевидные выгоды для продавца, битого авто заключаются:
1) Экономия времени. Специалисты компании оперативно реагируют на вызов – сразу выезжают к месту пребывания авто, для его осмотра, оценки и обсуждения условий и размера выкупа;
2) Достойная цена. Продавцу предлагается наиболее выгодная цена, при этом учитываются и его интересы, и интересы компании.
3) Безопасность и надежность. Наша компания, оказывающая услуги выкупа не один год занимаясь этим видом бизнеса и поэтому заинтересованы в привлечении клиентов, прежде всего с помощью своей надежной репутации, которой мы дорожим. Поэтому, приватность, надежность и безопасность процедуры купли – продажи аварийных авто безукоризненна!
Позвонив нам, Вы сами в этом убедитесь: (067)232.30.60, (093)271.46.61
https://topvykup.com.ua
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
15 червня 2017 в 05:52
Картопляна запіканка з грибами і помідорами
Інгредієнти:
700 г картоплі,
300 г печериць,
1 цибулина,
1 помідор,
2 ст. ложки олії,
2 ст. ложки пісного майонезу,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Дрібно поріж цибулю. Гриби поріж тонкими пластинами. Обсмаж цибулю, а потім гриби на олії до випаровування рідини.

Картоплю поріж тонкими кружечками. Помідор також поріж тонкими часточками.

Форму для запікання змасти олією. На дно виклади частину картоплі, посоли і поперчи. Потім виклади шар обсмажених грибів.

Поверх грибів піде другий шар картоплі, його також посоли і поперчи. На нього виклади помідори. Зверху - останній шар картоплі, трохи полий олією, посоли, поперчи і змасти пісним майонезом.

Відправляй пісну страву в розігріту до 180°С духовку і запікай до рум'яної скоринки приблизно 40 хвилин.

Готовій запіканці дай постояти 10 хвилин і подавай.
Показати повністю..

Сподобалось 5 людям
Вподобайка
5
15 червня 2017 в 16:44
ТУШКОВАНІ КУРЯЧІ СЕРДЕЧКИ.

СКЛАДОВІ

сердечка курячі 1 кг

цибуля 1 шт.
морква 1 шт.
зелень 1 пучок
молоко коров'яче 100 г
масло рослинне 100 г
масло вершкове 50 г
борошно 1 ст.л.
сіль за смаком
перець за смаком
вода 1 ст.

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ

Підготувати інгредієнти. Курячі сердечка промити і очистити від плівки.

Морква нарізати соломкою.

Цибулю нарізати півкільцями.

На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити курячі сердечка на середньому вогні, щоб випарувалася вода.

На іншій сковороді на олії на середньому вогні обсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю.

Смажену цибулю і моркву перемішати з сердечками.

Влити воду і тушкувати на повільному вогні під кришкою 30 хвилин.

Додати молоко, рубану зелень, посолити і поперчити. Додати борошно. Довести до кипіння і тушкувати ще 5 хвилин. Вимкнути плиту і дати настоятися.

Подавати з картопляним пюре.
Показати повністю..

Сподобалось 4 людям
Вподобайка
4
18 червня 2017 в 15:07
салат з крабовими паличками і смаженими яйцями

складові

крабові палички 200 гр.
огірок 2 шт.
яйця 2 шт.
майонез
сіль
Спосіб приготування

Крок 1 Крабові палички ріжемо кружальцями.
Крок 2 Огірки ріжемо соломкою.
Крок 3 Яйця збиваємо, солимо.
Крок 4 Смажимо тонкими млинцями, охолоджуємо і ріжемо соломкою.
Крок 5 Заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 4 людям
Вподобайка
4
23 червня 2017 в 21:03
Фарширована картопля в духовці
Інгредієнти:

Фарш свинячо-яловичий 300 г
Картопля 1,5 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Цибуля зелена
Рецепт приготування фаршированої картоплі:

1. Для початку вибираємо картоплю однакового розміру і форми. Картоплю необхідно вимити і очистити

2. Далі виймаємо з бульб серединку. Для цього можна використовувати чайну ложку або спеціальну ложечку для вирізання кульок з овочів і фруктів. Намагаємося зробити поглиблення побільше, щоб помістити достатню кількість фаршу.

виймаємо з бульб серединку Намагаємося зробити поглиблення побільше
3. Приступимо до підготовки фаршу. Нарізаємо цибулину кубиками і додаємо в фарш. Солимо і перчимо за смаком. Фарш необхідно злегка відбити, щоб з нього вийшло зайве повітря і він добре тримав форму.

Нарізаємо цибулину кубиками і додаємо в фарш.
4. На сковороді обсмажуємо до золотистого кольору нарізану цибулю, додаємо натерту на крупній тертці моркву і готуємо до м'якості.

обсмажуємо цибулю з морквою
5. Наповнюємо підготовленим фаршем бульби картоплі. Укладаємо нашу фаршировану картоплю в форму для запікання в один шар. Викладаємо на фаршировану картоплю обсмажену цибулю і моркву, заливаємо підсоленою кип'яченою водою.

Укладаємо нашу фаршировану картоплю в форму для запікання
6. Далі необхідно поставити форму в духову шафу, розігріту до температури 220 ° С, і випікати 45-50 хвилин. Також Ви можете приготувати фаршировану картоплю в мультиварці, встановивши функцію «Випічка».

7. Готову фаршировану картоплю слід дістати з духовки і посипати нарізаною зеленою цибулею.

Готову фаршировану картоплю слід дістати з духовки і посипати нарізаною зеленою цибулею
Рекомендую до фаршированої картоплі подати салат з будь-яких овочів із заправкою з суміші оливкової олії, французької гірчиці, лимонного соку. Близькі гідно оцінять Ваші старання!

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 6 людям
Вподобайка
6
23 червня 2017 в 21:09
Стегенця курячі з картоплею в духовці
Кілька порад з приготування страви:

- Стегенця з картоплею можна, при бажанні, запекти і в рукаві, страва і гарнір виходять більш соковитими, а жир не розбризкується по всій духовці, що дуже зручно. Щоб утворилася апетитна скоринка на стегенцях і картоплі, за 10 хвилин до закінчення запікання потрібно відкрити рукав;
- У процесі приготування стегенця та картоплю треба періодично поливати виділившимся жиром, завдяки цьому вони не будуть сухими.

Інгредієнти для приготування стегенець з картоплею:

Стегенця курячі 1 кг
Картопля 5 шт.
Часник 2 дольки
Майонез 3 ст.л.
Сіль (за смаком)
Перець чорний мелений ~1,5 ч.л.
Каррі ~2 ч.л.
Рецепт приготування стегенець запечених з картоплею в духовці:

1. Стегенця промити і просушити паперовим рушником або серветками. Натерти сіллю, посипати чорним перцем і каррі.

Стегенця промити і просушити
2. Часник нарізати соломкою.

Нарізати часник
3. Нашпигувати стегенце часником. Для цього зробити проколи і вставити в них часник.

Нашпигувати стегенце часником
4. Обмазати з усіх боків майонезом і залишити на деякий час.

Змазати майонезом
5. Картоплю очистити, промити і просушити. Нарізати крупними дольками.

6. Викласти стегенця на змащений олією лист і обкласти навколо порізаною картоплею.

Викласти стегенця і картоплю на лист
7. Духовку розігріти до 220 ° С і відправити запікатися курку з картоплею. Через 15 хвилин температуру зменшити до 180 ° С градусів і запікати ще 30-35 хвилин.

Тепер Ви знаєте, як правильно приготувати стегенця з картоплею в духовці!

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
25 червня 2017 в 12:38
салат "Новинка"
СКЛАДОВІ

огірки, 1 штук
копчена ковбаса, 300 грам
яйце, 3 штук
крабові палички, 200 грам
кукурудза, 1 бан.
зелена цибуля, 1 Пуч.
майонез, за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Ріжемо соломкою ковбасу і огірки, крабові палички ріжемо шматочками, яйця натираємо на тертці, зелену цибулю дрібно кришимо Потім беремо форму і викладаємо шарами: ковбаса, огірки, посипаємо зеленим цибулею, кукурудза, крабові палички, яйця. Всі верстви просочуємо майонезом. Зверху салат прикрашаємо огірками і зеленою цибулею. Смакота !!! Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 7 людям
Вподобайка
7
25 липня 2017 в 07:20
Гречаники з курячою грудкою
Складові:

гречка
300 г
Куряча грудка копчена
1 шт
Цибуля ріпчаста
1 шт
Куряче яйце
1 шт
сіль
за смаком
Гострий червоний перець
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Борошно пшеничне
5 ст.л
Рослинна олія
для смаження
Борошно пшеничне
для панірування
Спосіб приготування:

Отже, з курячої грудки робимо фарш, тобто пропускаємо її через м'ясорубку.

Потім пропускаємо через м'ясорубку цибулю.

Додаємо відварену до готовності гречку.

Додаємо яйце, спеції і солимо.

Все ретельно перемішуємо і в самому кінці додаємо борошно. Перемішуємо. Все, фарш на гречаники готовий, можна смажити.

Формуємо кульки як на котлетки і мачає їх в борошні. Викладаємо на сковороду з рослинним маслом.

Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін.

Гречаники готові, смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
31 липня 2017 в 07:01

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
26 вересня 2017 в 12:38
Баклажанові рулетики з сиром
Складові:
На 20-24 шт:
2 сирих баклажана
2-3 ст.л. рафінованої олії
2 відварених яйця
100 г твердого сиру
4 ст.л. майонезу
3 зубчики часнику
сіль
Сир натерти на дрібній тертці. Яйця натерти на дрібній тертці. З'єднати сир і яйця. Видавити часник. Заправити майонезом. Можна крапельку посолити (1 маленьку щіпку).

Гарненько перемішати. Баклажани помити, відрізати плодоніжки. Нарізати баклажани на тонкі пластинки в 2-3 мм. Перекласти пластинки баклажана в миску, пересипати сіллю (на один середній баклажан 0,5 ч.л. солі). Залишити на 10 хвилин. Баклажан випустить сік і разом з ним піде гіркота.

Налити 1 ст. води, трохи сполоснути пластинки баклажанів, так ми позбудемося від зайвої солоності і гіркоти. Воду злити. Баклажани трохи віджати. Вилити 2-3 ст.л. масла прямо на баклажани. Смажити будемо на сухій сковороді -так ми регулюємо кількість масла, яке вберуть баклажани при приготуванні, сира м'якоть не вбирає жир так сильно як в період смаження і можна легко нанести масло рівномірно. Іноді масло наносять пензликом по всій довжині пластинки, але мені подобається налити масло і перемішати руками. На сухий, добре розігрітій сковороді обсмажити пластинки з 2-х сторін по 3 хв. Виходить ефект гриля. Підсмажені баклажани остудити під кришкою або під пакетом - вони стануть м'якими.

На остигнувшу баклажанну пластинку біля основи викласти 1 ч.л. начинки Акуратно згорнути рулетиком. Дати настоятися в холодильнику пару годин і подавати як холодну закуску.
Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2