Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 20 записів
26 травня 2017 в 06:50
Смажені кабачки "Тещин язик"


Інгредієнти:

Кабачки - 2-3 шт.

Помідори - 3-4 шт.

Сир - 200 г

Часник - 2-2,5 головки

Зелень - 2-3 пучка

Майонез - 100-150 г

Яйця - 4-5 шт.

Борошно - 6-8 ст. ложок

Олія - ​​100-200 г

Сіль - 1-1,5 ч. ложки

Приготування:

Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками.

Посолити і залишити на 10-15 хвилин.

Сир нарізати невеликими тонкими скибочками.

Часник очистити.

Помідори нарізати кубиками або часточками.

Для кляру злегка збити яйця.

Спочатку обмочити кабачок в борошні, потім - у збитому яйці.

На сковороді розігріти олію.

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Скибочки повинні стати м'якими.

Гарячі обсмажені кабачки викласти на тарілку, намазати майонезом.

З одного боку покласти шматочок сиру, з іншого боку - скибочку помідора. Потім видавити на кабачок часник і викласти жменю зелені.

Згорнути кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор.

Викласти на тарілку так, щоб краєчок був зверху.

Заколоти кабачковий рулетик зубочисткою.

Закуска "Тещин язик" готова!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2