Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 13 записів
25 липня 2017 в 06:42
Сметанний торт з крекеру

Складові:

Сметана - 500 г.
Цукрова пудра - 150 г.
Желатин - 30 р (2 пакетика)
Печиво "крекер" - 300 м
Шоколад - 200 м (2 плитки)
Фрукти для прикраси (банани, виноград, полуниця), желе для тортів

приготування:

1. Замочити желатин в невеликій кількості холодної води, дати набрякнути. Змішати сметану і цукрову пудру. Розтопити желатин на водяній бані і ввести в сметану, швидко помішуючи.
2. крекер поламати. Додати до сметани, перемішати.
3. разьемний форму застелити харчовою плівкою. Натерти шоколад. Викласти сметану в три шари, пересипаючи шоколадом. Поставити в холодильник на годину-дві.
4. Прикрасити фруктами, полити желе для тортів (або звичайним, розведеним в меншій кількості води, для кращого застигання). Поставити в холодильник до повного застигання (краще на ніч). Сметанний торт з крекеру готовий.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1