Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 11 записів
22 травня 2017 в 12:42
РЕЦЕПТ КАБАЧКОВИХ ОЛАДОК
ІНГРЕДІЄНТИ

Кабачки 500‒600 г
Біокефір ТМ «Рудь» 2/3 склянки
Яйця 1 шт.
Борошно 8 ст. ложок (з гіркою)
Сіль 1 ч. ложка
Сода 1 ч. ложка
Олія для смаження
Сметана ТМ «Рудь» 250 мл
Часник 2 зубчики
Кріп
ПРОДУКТИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ
Сметана 21%, 250 г
Молочні продукти
СМЕТАНА 21%
Біо кефір 2,5%, 500 г
Молочні продукти
БІОКЕФІР 2,5%
Оладки з кабачків
ПРИГОТУВАННЯ

Для приготування млинчиків із кабачків очищаємо плоди від шкірки й подрібнюємо їх на великій тертці. Проте, якщо кабачки молоді, шкірку можна не знімати, — вона досить тонка. Натирати овоч саме на великій тертці теж не обов'язково, можна й на дрібній, — так млинчики з кабачків будуть мати більш однорідну структуру.

Кефір виливаємо у глибоку посудину й додаємо соду. Залишаємо на кілька хвилин, після чого додаємо сіль і ретельно перемішуємо.

В утворену масу вбиваємо яйце й додаємо натерті кабачки. Але перед цим їх потрібно віджати, «звільнивши» від зайвої рідини. Залишилося додати борошно й перемішати.

Консистенція тіста повинна нагадувати густу сметану — вона не має бути ні рідкою, ні занадто густою. Готове тісто залишаємо на кілька хвилин.

Ставимо сковорідку на невеликий вогонь, наливаємо олію й чекаємо, поки вона добре прогріється.

Для формування млинчиків нам знадобиться столова ложка. За допомогою неї викладаємо тісто на сковорідку й обсмажуємо до золотистого кольору.

Найкраще млинчики з кабачків смакують зі сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішайте 250 мл густої сметани ТМ «Рудь» із чавленим часником та подрібненим кропом.

Викладаємо млинчики з кабачків на тарілку й додаємо ложку сметанно-часникового соусу. Смачне частування можна подавати до столу!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2