Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 11 записів
24 травня 2017 в 06:21
ШОКОЛАДНО-АПЕЛЬСИНОВИЙ ТОРТ "АРОМАТИЧНА БОМБА
Апельсиновий крем:
2 шт. апельсини
1 ст. цукор
200 г масло вершкове

Шоколадний бісквіт:
4 шт. яйця курячі
150 г цукор
100 г борошно пшеничне
100 г шоколад чорний
20 г цукор ванільний
11 г розпушувач тіста
100 г масло вершкове(я брала маргарин)

Кавове просочування:
150 мл кава
2 ст. л. цукор
2 ст. л. коньяк

Глазур шоколадна:
100 г шоколад чорний

ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ:
Масло кімнатної температури збити з 50 грам цукру і ванільним цукром. Додати в масу розтоплений чорний шоколад. Додавати в масу по одному жовтку, кожен раз добре розтираючи. Вмішати в масу просіяне борошно з розпушувачем. Порціями вмішати збиті з рештою цукру білки. Викласти тісто в форму і випікати 25-30 хвилин при 180*С.
Витримати готовий бісквіт в кімнаті 1 добу для дозрівання.(але я цього неробила бо не мала часу)

КРЕМ:
Апельсини добре помити гарячою водою. Залити апельсини водою і проварити 5 хвилин. Воду злити. Так повторити 3 рази. На четвертий раз залити водою і прокип«ятити 15 хвилин. Воду злити, а апельсини порізати часточками, вийняти кісточки. Апельсини подрібнити за допомогою блендера. Масло збити з цукром на пухку масу. Додати охолоджену апельсинову масу і сполучити за допомогою ложки з масляною масою.

ПРОСОЧУВАННЯ:
Зварити міцну каву. Додати цукор і коньяк.

Бісквіт розрізати на 3 частини. Просочити кожен кавою з коньяком.
Перемастити кремом. Верх покрити розтопленим на водяній бані шоколадом.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1