Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 15 записів
Оксана Спащук поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
23 серпня 2017 в 10:00
Літо, не йди!

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
"Все в житті підпорядковується правилу ВИХІДНОГО ПОТОКУ!

Хочеш отримати ВХІДНИЙ, спочатку роби ВИХІДНИЙ від тебе!

Хочеш ЛЮБОВІ - даруй ЛЮБОВ, хочеш ЩАСТЯ - роби людей щасливими,

Хочеш грошей-вкладай гроші!

Будь-яка дія породжує подібне дію!

Хочеш більше ПАРТНЕРІВ в бізнес- почни спілкуватися з великою кількістю людей! "Спостереження з життя ...
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Любіть українок!

Любіть українок, як сонце любіть,
Як землю батьківську — без тями.
Не бійтеся щирість свою проявить
Словами, губами, руками…
За карії очі, за вигин спини,
За коси русяві — як жито.
За викот глибокий, і те, що за ним…
За все, що зуміли вхопити
У спальні, на кухні, у свіжій траві,
В машині, в коморі, у гаю
Любіть українок, де стрінете ви –
І хай вам Господь помагає!
Любіть галичанок, бойкинь та лемкинь
Гуцулок любіть, подолянок
Таврійські дівки, слобожанські жінки —
Не знайдете кращих коханок.
Любіть гагаузок, болгарок струнких
Угорок, грекинь, караїмок
І кримських татарок – бо люблячи їх
Ви любите все ж українок!
Любіть українок, негайно любіть!
Даруйте вірші їм і квіти,
Бо кожна нелюблена, втрачена мить
Примушує жінку старіти
Любіть українок – щотижня, щодня
А буде можливість – і двічі
Бо жінку (та ще й не одну) вдовольнять —
Робота така чоловіча
Життя в Україні дає нам урок —
Затямте, Тарасові діти:
Єдина можливість приборкать жінок —
Це їх РЕГУЛЯРНО любити!
Брати Капранови.
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
5 червня 2017 в 05:33
Чанахи зі свининою
Чанахи – це страва грузинської кухні, основними інгредієнтами якої є баранина і овочі, приготовані в горщиках. Не дивлячись на своє іноземне походження, страва знайшла своїх прихильників і в Західній Україні, де також вважається національною смакотою. У грузинському варіанті звичним є додавання до страви баклажанів, а в українській інтерпретації страву готують з червоною квасолею і свининою, що робить чанахи по-справжньому українським блюдом. Приготування Відваріть квасолю до стану готовності (доки вона не стане рихлою і її можна буде легко розділяти виделкою). Це може зайняти тривалий час і, щоб пришвидшити процес,замочітьквасолю на ніч у воді. М'ясо промийте і наріжте досить великими частинами. Підсмажте м'ясо на невеликій кількості олії до готовності 20-25 хвилин. Посоліть і поперчіть. Картоплю наріжте великими частинами, таким ж як і м'ясо. Підсмажте картоплю на невеликій кількості олії протягом 15 хвилин, майже до готовності, посоліть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці. Підсмажте овочі до золотистого кольору. Дві столові ложки борошна підсмажте на сухій сковорідці, без додавання олії, до світло-коричневого кольору. Дайте борошну охолонути, змішайте до однорідної консистенції борошно і півсклянки холодної води. Перекладіть м'ясо і картоплю в каструлю (або горщики), залийте водою так, щоб вона повністю покрила продукти. Поставте на плиту (або у духовку) і доведіть до кипіння, готуйте 5-10 хвилин. Сюди ж додайте відварену квасолю і смажені цибулю з морквою. Заправте чанахи томатною пастою, також додайте підсмажене борошно з водою. Часник очистіть і потріть на тертці, або вичавіть через прес, додайте його в чанахи. Знову доведіть до кипіння. Готову страву притрусіть зеленню на смак.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2

Сподобалось 0 людині
Вподобайка