Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 37 записів
22 травня 2017 в 13:09
Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру
Інгредієнти:

Цукор - 2 склянки

Молоко-1 літр

Масло вершкове - 100гр

Крохмаль - 1 ч.л.

Жовтки яєчні - 5 шт.

Приготування:

Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В іншій ємності змішуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо сюди трохи молока, у результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана.

Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипіла, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому все треба ретельно помішувати, поки маса не охолоне і не стане теплою. Потім масу залишаємо до її повного охолодження, періодично помішуємо, після чого розливаємо по формах, і відправляємо в холодильник для заморозки.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1