Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 17 записів
Домашній квас вже через 6 годин. Той самий, який продається влітку в бочках!
Чи не відрізнити від бочкового!

5 л. холодної води,
2 ст.л. цикорію, без добавок
ч.л. лимонної кислоти
400-650 гр цукру (хто як любить)

приготування:

З'єднуємо всі інгредієнти і ставимо на вогонь до закипання. Як тільки закипить, відключаємо і залишаємо охолоджується до парного молока.
Потім засипаємо підлогу пачки дріжджів (САФТА момент, 11-ти грамова яка)
Ми залишаємо на 3-4 години, до появи піни (щоб був різкіше, залишаємо на ніч в теплому місці).
Як з'явиться піна, пробуємо на смак і розливаємо в тару, ставимо в холодильник.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка