Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 10 записів
ДЕСЕРТ З ПОЛУНИЦІ, МОЛОКА ТА ПЕЧИВА

Цей десерт нагадує за видом і за смаком дуже дорогий торт! Але при цьому нічого не треба пекти! Та й саме приготування займає не більше ніж півгодини.

30 хвилин Легко Сніданок
ІНГРЕДІЄНТИ

Полуниця ТМ «Рудь» 700–800 г
Лимон 0,5
Молоко згущене 380 г
Вершки жирні 200 мл
Вершкове масло 20 г
Печиво шоколадне 100 г
ПРОДУКТИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ
«Полуниця»
Заморожені продукти: ягоди
ПОЛУНИЦЯ

Повністю розморожену або свіжу полуницю вимити, очистити, нарізати шматочками. Кілька ягід залишити для прикрашання.
Розім'яти полуницю виделкою і вичавити сік лимона.
Збити вершки.
Додати в полуницю сік лимона, молоко згущене, близько 2-х склянок збитих вершків. Все перемішати.
Викласти фольгою форму й перекласти суміш.
Подрібнити печиво, змішати його з м'яким вершковим маслом.
Покласти у форму другий шар печива. Рекомендується злегка притиснути печивом полуничну масу.
Поставити заготовку в морозильник на 6 годин, попередньо накривши.
Через 6 годин вийняти готовий полуничний десерт, покласти його печивом на тарілку, зняти фольгу з фруктового шару.
Прикрасьте торт залишками збитих вершків і полуницею.

Ось і вийшов чудовий торт-десерт з полуниці, печива та молока!
Показати повністю..

Сподобалось 8 людям
Вподобайка
8