Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 15 записів
Галя Гопчак поновила світлину на сторінці:

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 червня 2017 в 19:16
Львівська маршрутка)))

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
11 червня 2017 в 16:44

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
Галя Гопчак поновила світлину на сторінці:

Сподобалось 5 людям
Вподобайка
5
26 травня 2017 в 06:36
Бурякова ікра

Інгредієнти:
буряк - 500 гр.
помідори - 2,5 кг.
морква - 500 гр.
цибуля - 500 гр.
болгарський перець - 500 гр.
часник - 1 головка
олія - 500 мл.
сіль за смаком

Приготування:
Буряк, моркву і цибулю почистить. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. В помідорів видаліть зелену серцевину.

Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Посоліть і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.

Наприкінці готування додайте перемелений часник.

Ікру розлийте в чисті сухі банки і закатайте кришками. Банки поставте вверх дном до повного охолодження.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:37
Томатна закуска з хроном

Інгредієнти:
червоні помідори (стиглі) - 3 кг.
часник - 3 головки
корінь хрону - 8 шт.
сіль за смаком
Приготування:
Корінь хрону замочіть на кілька годин у холодній воді. Очистіть і розріжте на кілька частин. Пропустіть через м’ясорубку, або подрібніть за допомогою кухонного комбайна або блендера. Отриману масу перекладіть в миску, посоліть і залиште на 25-35 хвилин.

Помідори помийте і розріжте на 2-3 частини. Подрібніть так само, як і хрін.

Часник пропустіть через прес або подрібніть.

У великому емальованому посуді змішайте всі інгредієнти і залиште на 10-12 годин.

Перемішайте і спробуйте. При необхідності додайте сіль і залиште ще на 20-25 хвилин.

Банки помийте гарячою водою з содою і обсушіть. Закуску викладіть в банки й щільно закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному місці.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:40
Чіпси в мікрохвильовці

Для любителів «похрумтіти» - домашні картопляні чіпси в мікрохвильовці.

Для чіпсів необхідно якомога тонше нарізати картоплю. Зробити це можна за допомогою спеціальної терки з тримачем (її ще називають «мандоліна»), слайсера або просто овочечистки.

Інгредієнти:
сира картопля
улюблені приправи
сіль
оливкова або соняшникова олія

Притотування:
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо як можна тонше. Нарізану картоплю промиваємо кілька разів в холодній воді, щоб змити весь крохмаль. Промиту картоплю обсушуємо чистим рушником, притискаючи, щоб картопляні часточки стали зовсім сухими.

На тарілку кладемо пергамент для випічки, змащуємо його маслом і розкладаємо на ньому чіпси в один шар, так щоб картоплини не дотулялися. Посипаємо сіллю і приправами за смаком.

Розміщуємо тарілку в мікрохвильову піч, ставимо потужність на 700 ват, час - 3-5 хвилин. Слідкуйте за приготуванням чіпсів, так як час їх приготування залежить від печі, як тільки картопля покриється легким рум'янцем - чіпси готові.

Якщо необхідна велика кількість чіпсів - готуємо чіпси в мікрохвильовці невеликими порціями.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:42
Домашній сир із зеленню і кмином


Інгредієнти:

1л кефіру

1л молока

6 яєць

4 ч. ложки солі (або за смаком)

1/3 ч. ложки червоного гострого перцю

щіпка кмину

1 зубчик часнику

невеликий пучок різної зелені: кріп, кінза, зелена цибуля

Приготування:

У каструлю вилити молоко і кефір, поставити на плиту. Не доводячи до кипіння , влити тонкою цівкою в гарячу молочно - кефірну суміш злегка збиті з сіллю яйця. Довести до кипіння і варити цю суміш, помішуючи, на невеликому вогні кілька хвилин до моменту відділення сироватки.

Зняти з вогню, дати охолонути 1-2 хвилини і додати подрібнену зелень і червоний перець, видавити зубчик часнику (або що-небудь на свій смак)

Вилити масу в друшляк, застелений марлею, складеною в 2 шари. Вирівняти сирну масу ложкою.

Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Потім марлю розкрутити, кругляшок сиру, що утворився, прикрити краєм марлі, зверху укласти блюдце і поставити на блюдце який небудь гніт (підійде, наприклад, банка з водою, закрита кришкою).

Поставити в холодильник на кілька годин. І все. Наприклад, ввечері зробили і прибрали в холодильник, а вранці вже можна їсти на сніданок. Відмінно з чорним хлібом і помідорами.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:49
Помідори по-корейськи


Інгредієнти:

2 кг помідор порізати крупно (навпіл)

4 шт. болгарських перцю

2 головки часнику

зелень

заправка:

100 гр. оцту

100 гр. масла

100 гр. цукру

2 ст. л . солі.

Приготування:

Перець, часник перекрутити на м'ясорубці. Перемішати. Зелень порізати.

Укладати шарами в 3 -х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень.

Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання зверху. Увечері зробила, вранці вже готово! А потім можна тримати в звичайному положенні. Наступного дня ще смачніше
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка