Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 27 записів
2 червня 2017 в 20:10
Курка по-неаполітанські
Інгредієнти:
500 г курячого філе,
2 яйця,
150 г моцарели,
200 г панірувальних сухарів,
2 зубки часнику,
2-3 ст. ложки олії,
щіпка орегано,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Куряче філе гарненько відбий. Яйця трохи збий віночком або виделкою. Часник пропусти через часничницю. У мисці поєднай яйця, часник, спеції, посоли і гарненько перемішай.

Розігрій сковороду з олією. Куряче філе занур в яєчну суміш. Потім ретельно обваляй у панірувальних сухарях так, щоб м'ясо повністю покрилося паніруванням. Обсмажуй м'ясо на середньому вогні до утворення рум'яної скориночки з обох боків.

Готові міланеси переклади на деко, застелене папером. Зверху м'ясо посип тертим сиром і трохи орегано і відправляй у розігріту до 200°С духовку на 5 хвилин. Май на увазі, що міланеси дійшли до стану готовності під час смаження, зараз необхідно тільки, щоб на них розтанув сир.

Подавай готові міланеси гарячими з гарніром за своїм смаком: картопляним пюре або фрі, рисом або просто овочевим салатом.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка