Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
На стене 177 записів
Дешевий "Спартак"

Торт "Спартак" вже став класикою десертного столу. Та скільки б його не готували він є беззаперечним лідером на кожному святі. Завдяки своїй популярності "Спартак" має багато рецептів, однак особливо актуальним сьогодні є приготування цього десерту з мінімальними затратами.

Інгредієнти:
Масло 100 г.
Вершки 10% 2 - 3 ст. л.
Яйця 2 шт.
Какао-порошок 20 г.
Штучний мед 2 ст.л.
Борошно 450 г.
Цукор 200 г.
Сода 1,5 ч. л.

У каструлі розтопити масло, додати до нього цукор, мед, какао-порошок, вершки, збиті яйця. Варити на малому вогні, постіно помішуючи, до повного розчинення цукру. Після того, як цукор розчинеться, додати соду, варити до збільшення маси в 3 рази. Охолодити цю масу. Після цього частинами всипати борошно, замісити м'яке тісто.
Зробити з тіста ковбаску, поділити її на вісім рівних частин. Присипати робочу поверхню борошном і розтачати коржі товщиною 2 мм.
Випікати коржі у духовці, розігрітій до 180 градусів 3 - 5 хвилин.
Коли коржі охолонуть, перемастити їх заварним кремом на свій смак.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка