Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Перегляд блогу
Ватрушки з сиром рецепт з фото
Не Зупиняйся | Дім та побут | Своїми руками
'Ватрушки
Ватрушки з сиром багатьма улюблені з дитинства. А якщо вони випечені своїми руками, то кращого ласощі і шукати не варто. Сьогодні ми дамо вам рецепт ватрушки з сиром з фото, які напевно сподобаються вашим дітям.
Як приготувати ватрушки з сиром з дріжджового тіста своїми руками?

Інгредієнти для приготування сирних ватрушок самостійно


'Ватрушки
Для тіста: 450 г борошна, 270 мл молока, дві столові ложки цукру, вершкового масла - 50 г, дріжджі - 30 г свіжих або один пакетик сухих.
Для начинки: сир - 500 г, 4 жовтки, 4 столові ложки цукру, 2 столові ложки сметани, столова ложка борошна, ванільний цукор.


Процес приготування сирних ватрушок з дріжджового тіста своїми руками


Ватрушки з сиром рецепт з фото:
Щоб приготувати ватрушки з сиром з дріжджового тіста, потрібно замісити тісто. Для цього в нагріте молоко додаємо цукор і дріжджі, добре розмішуємо. Коли дріжджі почнуть бродити і на молоці утворюється піна, то в молочну суміш додаємо розтоплене масло і борошно. Замішуємо своїми руками тісто. Тісто місити треба, поки воно не буде відставати від рук. Тісто не повинно бути жорстким.
'Ватрушки
Відставляємо тісто в тепле місце. Коли воно збільшиться в розмірі вдвічі, тісто втоптують і дають ще раз підійти і ще раз втоптують.
З тіста робимо кульки, не дуже великі, і залишаємо їх підходити. Від розміру кульок залежить розмір ватрушок. Ви можете зробити великі ватрушки, або дуже маленькі ватрушечки.
Тепер приготуємо начинку для ватрушки з сиром (рецепт з фото). Сир у блендері змішуємо з цукром, жовтками, сметаною, борошном і ванільним цукром. В начинку можна додати будь-які ягоди або родзинки.

'Ватрушки
Тепер в центрі кожної кульки чашкою або склянкою робимо поглиблення. Виходить у центрі ямка, в яку ми кладемо начинку. Можна в середину кожної ватрушки з сиром з дріжджового тіста покласти полуничку або вишеньку з варення. Краюшки змащуємо жовтком.
Випікають ватрушки при температурі 200 градусів 20-30 хвилин.
Тепер ви знаєте, як приготувати ватрушки з сиром з дріжджового тіста.
Готові гарячі сирні ватрушки збризнути водою і накрити рушником, дати їм постояти хвилин десять. Тоді ватрушки будуть м'якими.

Ватрушки з сиром відео рецепт


18 січня 2018 в 14:06  |  Переглядів: 1  |  Немає коментарів  |  Поскаржитися на запис
Читайте також: