Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Юлія Вітенко
Юлія Вітенко
Країна:
Україна
Місто:
Коломия
День народження:
Сімейний стан:
Показати детальнішу інформацію

Особиста інформація

Інформація відсутня.

Середня освіта

Країна:
Україна
Місто:
Коломыя
Школа:
Рік початку навчання:
2011

Рік закінчення навчання:
2015

Дата випуску:
2015
Спеціалізація:

Кар'єра

Країна:
Україна
Місто:
Коломыя
Місце роботи:

Життєва позиція


Головне в житті:
Головне в людях:
Ставлення до паління:

Ставлення до алкоголю:

Ставлення до наркотиків:


Шанувальники Юлія1
Світлини 2
Стіна 6

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Органайзер

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем

Складові:

Сметана - 350 г
Масло вершкове - 150 г
Борошно - 280-300 г
Яйця курячі - 6 шт.
Розпушувач - 1,5 ч. Л.
Сіль - 1/2 ч. Л.
цукор
Цибуля зелена - 1 пучок

приготування:

1. Приготувати інгредієнти для тіста і начинки. Сметану в холодці тесті можна замінити кефіром або натуральним йогуртом.
2. Для начинки: зварити 4 яйця, остудити, почистити і дрібно порізати.
3. Зелена цибуля (його повинно бути багато) промити, обсушити, дрібно порізати, посолити за смаком. Можна додати трохи чорного меленого перцю.
4. Змішати в мисці нарізані яйця і зелену цибулю. Начинка готова.
5. Замісити тісто: в сметану додати, сіль, цукор. Перемішати.
6. Розтопити вершкове масло. Збити яйця (2 шт.)
7. По черзі додати в сметану розтоплене масло, збиті яйця.
8. У борошно додати розпушувач і висипати її в рідку суміш. Добре перемішати до однорідності стану.
9. Повинна вийти густа маса, як каша.
10. Форму для випічки змастити шматочком вершкового масла. Можна присипати дно панірувальними сухарями.
11. Вилити в форму трохи більше половини тіста.
12. Акуратно викласти зверху начинку з лука і яєць.
13. Зверху вилити залишки тіста, обережно розподіливши його по всій поверхні пирога.
14. Поставити пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати близько 35 хвилин, до рум'яної скоринки.
15. Дати пирогу охолонути до теплого стану, накривши чистим рушником, потім викласти його на плоску тарілку.
16. Розрізати пиріг на порційні шматки.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Юлія Вітенко обновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 10 людям
Вподобайка
10
Юлія Вітенко обновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 11 людям
Вподобайка
11