Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Людмила Коник
Людмила Коник
ЕСЛИ НЕ ХОЧЕШЬ ЧТОБ ТЕБЕ ВРАЛИ,-НЕ СПРАШИВАЙ
Шанувальники Людмила14
Стіна 35
Людмила Коник поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Кондитер со школьной столовой рассказал как правильно готовить Сочники «Вкус детства»!
Дети обожают их со стаканом молока!


Ингредиенты:

●Маргарин-250 гр
●Яйцо-3 шт
●Сахар-100-150 гр
●сметана-400 гр
●Мука-4 ст (стакан-200 мл)
●Разрыхлитель- 1 ст.л
Начинка:
●Творог-500 гр
●яйцо-2 шт
●Сахар-100-150 гр
●Пудинг ванильный-1 пач
●Ванильный сахар-1 шт

Приготовление:

Сахар взбить с яйцами в пышную массу
Растопить маргарин и добавить его в яичную массу(маргарин должен быть комнатной температуры).

Еще раз взбить миксером.

Добавить муку с разрыхлителем. Перемешать.
Затем сметану.Сметану добавляйте порциями, что бы тесто не было тугое и не липло к рукам.

Пока тесто отдыхает, приготовьте начинку.
Все продукты хорошо перемешать.

Тесто раскатать,вырезать кружки( внучке это делать понравилось).Положить на одну сторону начинку,другой стороной теста накрыть .

Сверху смазать яйцом и выпекать при 180* минут 17-20.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
28 липня 2017 в 19:10

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Спокусливо апетитні, божественно смачні, шалені домашні пончики з картоплі!
Я дуже часто готую повітряні картопляні пончики своїм рідним - і вони просто в захваті


Складові:

картопляний відвар - 150 мілілітрів;
соняшникова олія - ​​60 мілілітрів;
сухі дріжджі - 2 чайні ложки;
куряче яйце - 1 штука;
сіль за смаком;
пшеничне борошно - 600 грам;
соняшникова олія для смаження;
картопля - 400 грам;
молоко - 150 грам.
Неймовірно смачні картопляні пончики. покроковий рецепт

Для приготування неймовірно смачних пончиків нам знадобиться картопляний відвар і картопляне пюре.
Картоплю (за рецептом) добре промиваємо під проточною водою і очищаємо від шкірки.
Очищену картоплю нарізаємо невеликими шматочками, перекладаємо в невелику каструлю, заливаємо водою і відправляємо на плиту. Картоплю варимо до повної готовності.
Порада: для того, щоб картопля швидше зварилася, її можна залити гарячою водою (окропом).
Коли картопля звариться, в окрему ємність зливаємо з неї відвар, а картопля добре розминаємо в пюре.
В картопляний відвар (150 мілілітрів) відправляємо сухі дріжджі, добре перемішуємо, накриваємо серветкою і відправляємо в тепле місце на 10-15 хвилин.
У картопляне пюре вливаємо тепле молоко і добре розтираємо (для цього я використовую толкушку для приготування пюре) до отримання однорідної маси, щоб зовсім не було грудочок.
Потім в картопляну масу вливаємо 60 мілілітрів соняшникової олії і круговими рухами втручаємося масло в картопляну масу.
У ємність з картопляною масою розбиваємо одне куряче яйце, додаємо сіль за смаком і перемішуємо до однорідності.
Коли дріжджі добре активуються, відправляємо їх в картопляну масу, і все перемішуємо круговими рухами.
Пшеничне борошно (по рецепту) для неймовірно смачних картопляних пончиків попередньо просіюємо.
Невеликими порціями підсипає просіяне борошно до картопляної маси і, після кожного додавання, добре перемішуємо дерев'яною лопаткою.
Уже густе тісто перекладаємо на стіл і добре його вимішуємо, (періодично підсипає борошно, але багато борошна підсипати не варто). Тісто для пончиків з картоплі має бути м'яким і повітряним.
Готове тісто округляем і перекладаємо в глибоку ємність для вистоювання.
Ємність з тестом накриваємо кухонним рушником і залишаємо в теплому місці на 50-60 хвилин (за цей час тісто має добре збільшитися в обсязі, стати м'яким і повітряним).
Стіл трохи посипаємо борошном, викладаємо тісто і акуратно його обминали (багато борошна під час обминання тіста використовувати не варто).
Потім тісто знову перекладаємо в миску, додаємо 2-3 столові ложки соняшникової олії і ще раз обминали його руками, але вже в мисці (таким чином тісто для пончиків буде менше липнути до рук). Тісто для приготування неймовірно смачних картопляних пончиків готове.
У каструлю наливаємо соняшникову олію і відправляємо на плиту.
Беремо столову ложку, занурюємо її в воду, потім цієї ж ложкою беремо трохи картопляного тіста і опускаємо його в добре розігріте масло.
Порада: також можна руки вмочити в теплу воду, потім взяти трохи тесту, сформувати його в формі кульки і опустити в киплячу олію.
Обсмажуємо пончики на невеликому вогні з усіх боків до золотистої скоринки (одна порція пончиків приблизно смажиться 3-5 хвилин).
Готові картопляні пончики викладаємо на паперовий рушник.
Своєю сім'ї неймовірно смачні пончики подаю на стіл зі сметаною і рубаною свіжою зеленню. Дуже добре пончики з картоплі поєднуються з часниковим соусом.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
18 липня 2017 в 15:11
Твої прем'єри вже близько – нові серіали скоро на 1+1

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Якщо хочете вчинити розправу зі злом, то пам'ятайте: зло не боїться зла, воно від нього росте. Зло боїться любові.
Ось ваша зброя.

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
КЕТЧУП НА ЗИМУ"ШАШЛЫЧНЫЙ" (авторский рецепт)
автор Марина Гармаш
Такой кетчуп не сравнится с магазинным аналогом,без красителей,крахмала и прочих загустителей.Да и к тому же его смело можно давать деткам,ведь он выходит не острый,но в се же в малом количестве.Рецепт появился на моей кухне случайно,мне нужно было срочно переработать яблоки и сливы,да и помидоры уже были собраны.Очистив и взвесив все ингредиенты,я решила варить кетчуп,да не простой а с ароматными специями ,чтобы и зимой можно было вспомнить о лете.
Ингредиенты (все взвешено уже в очищенном виде)
помидоры-3,5 кг
яблоки-1 кг
сливы-2 кг
репчатый лук-700 гр
вода-500 мл
Специи:
сахар-400 гр
соль-2-3 ст.л
гвоздика-5 шт
душистый перец-5 шт
пачка приправы к"Шашлыку"-30 гр(смотрите что бы в составе были лишь травы и пряности)
Способ приготовления:
-Для приготовления кетчупа нам нужна большая кастрюля 9-10 л,готовлю в алюминиевой.Помидоры нарезаем на 2-4 части,затем яблоки(кожицу не убираем),сливы на две половинки без косточек и репчатый лук.Все нарезаем в произвольной форме.отправляем послойно в кастрюлю,добавляем воду,варим на небольшом огне 2 часа.Пробиваем блендером,и протираем массу через сито.
- Протертую массу ставим на небольшой огонь,добавляем специи,соль и сахар(можно ориентироваться на свой вкус)с момента закипания варим 30 минут(перец горошком и гвоздику убираем) и закатываем.
Выход 11 баночек -440 гр
+ - 200 гр на пробу
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка