Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Світлана Зубарєва
Світлана Зубарєва
Країна:
Україна
Місто:
Харків
День народження:
Сімейний стан:
Показати детальнішу інформацію

Особиста інформація

Інформація відсутня.
Шанувальники Світлана1
Світлини 2
Стіна 8
6 червня 2017 в 21:07
Салат з курячою печінкою
Рецепт приготування теплого салату з курячою печінкою. Легкий у приготуванні, та неймовірно корисний печінковий салат.


Інгредієнти:

Салат – пучок
Помідори черрі (або невеликі помідори інших сортів, порізані кубиками)
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Консервована кукурудза
Хліб (на грінки)
Бекон або рослинне масло
6-8 курячих печінок
Оцет – 1 ст. л.

Для заправки:

Оливкова олія – 4 ст.л.
Оцет – 1 ст.л.
Часник – 2 зубчики
сіль, перець, спеції – за смаком




Приготування:

1. Цибулину нарізати пір'ям, викласти на розпечену сковороду і обсмажувати на максимальному вогні, до тих пір, поки цибуля не стане прозорою. Після чого додати оцет і обсмажувати ще одну хвилину. Постійно перемішувати. Додати сіль або цукор за смаком. Дайте цибулі трохи охолонути. У цей час приступайте до заправки для салату.

2. Масло, оцет, часник, сіль і перець змішайте в невеликій ємності. Хліб наріжте кубиками (як на грінки для горохового супу) і підсмажте на сковороді до золотистого кольору.

3. Курячу печінку необхідно очистити від жилок і плювок, нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити. Викласти на розігріту сковороду, в яку заздалегідь налито масло, обсмажуйте на середньому вогні до готовності.

4. Викладіть на скляне блюдо листя салату, з'єднуючи їх в центрі, щоб не було «дірок». Далі викладайте шарами:

Половинки черрі (або інших помідорів), цибуля, бекон. Влийте половину заправки. Додайте грінки. Ретельно переміщайте в центрі, а по краях залиште шарами. Зверху викладіть курячу печінку, полийте заправкою і приправте чорним меленим перцем. Салат з курячою печінкою подавайте теплим.

Готуйте смачні та кросні страви)
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
7 червня 2017 в 08:32
ТРУБОЧКИ З ШИНКИ

Берете плавлений сирок і дві часточки часнику, натираєте на тертці. Змішуєте масу з майонезом, завертаєте в шинку, можна проткнути зубочистками, щоб не розгорталися. Прикрашаєте оливками і зеленню.

Усе!

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
7 червня 2017 в 08:53
Фаршировані бутерброди-човники з кабачка з сиром

Човники з кабачка корисніше для здоров'я, ніж звичайні бутерброди. Вони смачні, з чудовим ароматом, але при бажанні в цьому рецепті кабачки можна замінити булочками. Через свого незвичайного виду фаршировані човники подобаються дітям.

 Кабачок 4 шт
 Оливкова олія 3 ст.л.
 цибуля біла (нарізана) 1 шт
 Печериці свіжі 170 г
 Перець солодкий 1 шт
 Буженина 350 г
 Сіль за смаком
 Перець чорний мелений - за смаком
 Вода 1,5 ст.л.
 Сир твердий натертий 1 стакан
 Петрушка свіжа - за смаком

Фаршировані бутерброди-човники з кабачка з сиром приготування по кроках
1.Разігрійте духовку до 200 градусів.
2. ложкою , вийміть серцевину кабачків, залишаючи біля шкірки по 0,5 см, так, щоб вийшли човники. Змастіть кабачки по обидва боки столовою ложкою оливкової олії і злегка посолити. Розкладіть їх на двох деках. Випікайте в попередньо розігрітій духовці 20-25 хвилин, майже до готовності
3.Пока готуються кабачки, підігрійте на середньому вогні у великій антипригарной сковороді 1 столову ложку оливкової олії. Додайте цибулю і смажте 5 хвилин, потім додайте ще 1/2 столової ложки оливкової олії і гриби і смажте ще 5 хвилин. Відсуньте овочі на одну сторону сковороди, додайте решту 1/2 столової ложки оливкової олії, перець і часник і смажте до готовності близько 3 хвилин. Додайте буженину, приправте сіллю і перцем за смаком, підлити води і підігрівати близько 30 секунд.
4.Заповніть смажені кабачки приготовленої начинкою. Посипте зверху рівномірно сиром. Поставте в духовку і випікайте ще хвилин 5, поки сир не розплавиться.
5.Подаемо теплим, з гарніром . Врахуйте: найпростіше взяти човник в руку і з'їсти як бутерброд.
6. Якщо ви вирішите взяти замість кабачків звичайні булочки, то візьміть 450 г ростбіфа і використовуйте папір для випікання.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
7 червня 2017 в 23:51
Мої рибні човники
Хліб бородинський 1шт
Сьомга слабосолона 300 гр
Сир 100 гр
огірок 1шт
Для твороженого крему:
Сир середньої жирності 200 гр
Сметана жирна 1-2 столові ложки
Зелень: кріп, петрушка, кінза
Часник 2 зубчики
Сіль перець

приготування:
Бородинський хліб, ріжемо шматочками, відрізаємо чорну корочку і нарізаємо смужками. (Бажано хліб трохи підсушити в духовці або на сковороді)
Готуємо твороженний крем: сир, сметану, часник (через прес), зелень (подрібнену) змішати, посолити, поперчити.
На кожен шматочок хліба викласти твороженний крем гіркою, обмотати смужкою слабосоленої риби (сьомга, форель) - це наша човник (* рибки краще взяти побільше ніж у мене)
Сир тонко порізати в формі трикутників і за допомогою палички для канапе (або зубочистки) зробити вітрило (* замість сиру можна взяти огірочок) Наш вітрильник готовий !!
Подати на листках салату

А якщо на святковий стіл, то на плоскій тарілці зробити заливне з бульйону, а в нього покласти моркву в вигляді зірочок, зелень - морське дно
І на це блюдо зверху поставити наші човники)))
а також подивіться ще картинкі як можна зробити різні човникі)))
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 червня 2017 в 15:14
Рецепти для дітей: гіпоалергенний смузі Немо
Пропонуємо порадувати дитину солодким від природи і морозно-освіжаючим оранжево-білим смугастим смузі.

Інгредієнти:
1¼ чашки апельсинового соку,
2 чашки заморожених кубиків манго, злегка підталих,
1 великий банан,
½ до ¾ чашки кокосового молока,
1/3 чашки заморожених кубиків ананаса, злегка підталих.

Спосіб приготування:

З'єднай апельсиновий сік і кубики манго в чаші блендера, збивай до отримання однорідної маси. Налий від ¾ до 1-дюйма шарів отриманої маси на дно двох високих склянок. Постав склянки в морозилку на 10 хвилин. Вилий решту мангової суміші в іншу склянку і постав стакан у холодильник.

Тим часом сполосни чашу блендера і наріж у нього шматочками банан. Додай кокосове молоко і кубики ананаса, потім все збий блендером.

Дістань склянки з морозилки і акуратно налий/уклади ложкою шар суміші кокосового молока поверх шару манго в кожну склянку (манго має затвердіти так, щоб два шари не змішалися). Знову постав склянки в морозилку ще на 10-15 хвилин, щоб дати другим шарам затвердіти.

Продовжуй додавати наступні шари і охолоджувати склянки між шарами, поки не використаєш всі охолоджені суміші, і смузі готовий до подачі.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 червня 2017 в 15:15
Бісквітний торт: спробуй екзотику зеленого кольору
Спробуй сама і здивуй гостей звичайним бісквітним тортом незвичайного зеленого кольору.
Весь секрет такого дивного забарвлення криється в натуральному інгредієнті, що "прихований" у тісті. Зеленого кольору, а також оригінального присмаку бісквітному торту надає японський зелений чай матча. Але якщо ти не маєш цього сорту, ти можеш замінити його звичайним зеленим чаєм, подрібненим до консистенції порошку.

Інгредієнти:
для бісквіта:
3 яйця,
3 ст. ложки пшеничного борошна,
2 ст. ложки мигдального борошна,
50 мл 20%-х вершків,
3 ст. ложки цукру,
2 ч. ложки зеленого чаю (матча),
2 краплі ванільного екстракту,
1 ч. ложка розпушувача,
для крему:
50 г вершкового масла,
250 г вершкового сиру,
100 г цукрової пудри.

Спосіб приготування:

Відокрем жовтки від білків. Жовтки збий із половиною цукру до білої піни. Додай вершки і ванільний екстракт і продовжуй збивати.
Білки збий із цукром до стійких піків.

Змішай просіяне пшеничне і мигдалеве борошно з розпушувачем і порошком зеленого чаю, додай до жовтків і гарненько перемішай.

Акуратно перемішуючи, кількома порціями введи в масу збиті білки, щоб вийшло однорідне тісто.

Вилий тісто в змащену маслом форму для випічки і відправ у розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин. Готовність бісквіта можна перевірити дерев'яною паличкою − якщо вона суха, бісквіт готовий.

Приготуй крем для бісквітного торта. Для цього збий міксером м'яке вершкове масло з сиром і цукровою пудрою. Постав крем у холодильник на 1 годину.

Повністю остуди бісквіт і потім дістань із форми. Розріж бісквіт уздовж на 2 або 3 частини.

На широке блюдо виклади перший корж, змасти його шаром крему. Накрий наступним коржем і також змасти кремом. Так збери весь торт, змастивши його зверху і з боків кремом.

Прикрась бісквітний торт за бажанням, наприклад, посип зеленим чаєм, змішаним із цукровою пудрою, або зроби з крему прикраси.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Світлана Зубарєва обновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Світлана Зубарєва обновил фотографію на сторінці:

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1