Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Віра Віра
Віра Віра
Шанувальники Віра17
Стіна 45
МОЛИТВА НА МІСЯЦЬ ЛЮТИЙ

Захисту від злих і лукавих людей

"Кожен, хто робить переступ, та не перебуває в науці Христовій, той Бога не має" (ІІ Ів.. 9)

Всемилостивий Боже, Ти поблагословив мені жити в часі випробувань і спокус, чути спасаючий голос Матері - Церкви і разом з тим спокусливий голос вчителів неправди - вчителів гордих і безбожних, що вчинками своїми Божу благодать зневажають, що, як вовки, чатують на здобич, так і вони готові повести людину дорогою Каїна.
"Щоб не стати ними - хмарами безводними, деревами безплідними, лютими хвилями морськими, що викидають на споглядання власний сором, дай мені постійно чути голос Твоєї Премудрості,"(пор. Юд. 9 -13).
Хай їхнє невдоволеня власною долею не заразить мене, щоб не пропасти мені у своїй пожадливості, щоб своїми устами не славити безбожників цього світу за-для власного зиску.
Дай мені силу себе збудувати вірою і молитвою, багатіти у Божій любові і приймати милість Господню для вічного життя, бо Ти благословенний і прославлений Бог - Отець і Син і Святий Дух на віки віків. Амінь.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
22 травня 2017 в 11:31
Салат з корейською морквою

Щоб приготувати цей салат з корейською морквою , візьміть: куряче філе велике – 1 штука сир твердий “Російський” – 100 гр. морквина по-корейськи – 200 гр яйця – 3-4 штуки майонез часник – 1 зубчик
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді до готовності. Остудити і нарізати невеликими шматочками. Сир натерти на крупній тертці. Яйця відварити, почистити і натерти теж на тертці. Корейську морквину можна купити готову, а можна приготувати самому – корейская морковка рецепт. Майонез змішати з видавленим через чеснокодавку часником, але якщо морквина по корейськи дуже гостра, можете часник не додавати. Викладаємо салатик шарами: Перша шар – курка змащуємо майонезом Другий шар – морква по корейськи Третій шар – сир змащуємо майонезом Четвертого шар – терті яйця Прикрашаємо гілочкою петрушки і даємо салатик просочитися.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 11:36
Прості кексики з родзинками

Смачне солодке частування сподобається дітям і дорослим. Для його приготування вам будуть потрібні наступні продукти:
пшеничне борошно – дві склянки;
вершкове масло – 120 г;
яйце;
солодкий родзинки без кісточок – 100 грамів;
цукор – 150 грамів;
сода – одна чайна ложка;
кефір – 200 мл
Як приготувати смачні кексики з родзинками? Рецепт десерту дуже простий:


Ізюм залийте добре промийте і залийте окропом.
Поріжте вершкове масло шматочками і дочекайтеся, поки воно підтане. Після цього змішайте його з цукром.
Додайте в тісто кефір, родзинки і борошно, перемішану з содою.
Готову суміш розлийте в невеликі силіконові формочки.
Випікайте кекси 20 хвилин в добре розігрітій печі. Подавайте частування з гарячим чаєм або будь-якими іншими напоями.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 11:44
Сирні палички в лаваші! : Ням ням за 5 хвилин

Інгредієнти для приготування сирних паличок з лаваша:

Лаваш тонкий 1 шт.
Сир плавлений 2 шт.
Яйця 2 шт.
Масло вершкове 2-3 ст.л.
Часник 2 зубчики
Зелень (за бажанням і за смаком)
Рецепт приготування сирних паличок з лаваша:

1. Нарізати зелень, подрібнити часник.
2. Збити яйця.
3. Лаваш нарізати смужками розміром приблизно 10х12 см. Сир плавлений також нарізати смужками.
4. На лаваш покласти 2 смужки сиру, трохи посипати часником і зеленню. Загорнути лаваш трохи по краях і скрутити в рулет.
5. Обмакнути рулети з лаваша в яйце і викласти на попередньо розігріту з вершковим маслом сковороду, обсмажувати з двох боків до апетитної золотистої скоринки.
Сирні палички з лаваша готові!

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 12:02
Картопляна піца на сковороді

тісто:

600-650 грам очищеного сирого картоплі;
1 столова ложка сметани жирністю 15%;
1 яйце;
1-2 столові ложки свіжого нарізаного кропу;
2 столові рослинної олії для смаження;
сіль і спеції за смаком;

начинка:
2-3 столові ложки томатної пасти;
150-200 грам м'яса (ковбаси, шинки і т.д.);
200-300 грам тертого сиру;
1-2 помідори для прикраси.
роцес приготування:

1. На великій тертці трьом очищену картоплю. Вбиваємо яйце, додаємо сметану і кріп, а також чорний мелений перець, сушений часник і сіль. Ретельно перемішуємо.
2. Сковороду змащуємо олією, не забуваючи змастити і бортики. Викладаємо шар картоплі, придавлюючи його. Смажимо близько 15 хвилин на середньому вогні (у мене 6 з 12).
3. Далі необхідно перевернути нашу основу. Я роблю це за допомогою декількох тарілок. Кому цікаво, поясню на вимогу :) Необхідно зробити так, щоб основа виявилася на пергаменті, який необхідний для того, щоб потім швидко і легко перенести піцу на тарілку. Намазуємо картопляне тісто томатною пастою.
4. Поверх томатної пасти кладемо німого тертого сиру, потім м'ясо - у мене "розібрана" на дрібні частини тушкована яловичина. Як я вже писала, можна використовувати ковбасу, шинку, відварну рибу і будь-яку іншу м'ясну або рибну начинку.
5. І ось прийшла черга головного компонента :) Рясно посипаємо піцу тертим сиром і прикрашаємо часточками помідорів, чорним меленим перцем. Накриваємо кришкою і смажимо близько 25 хвилин на вогні трохи нижче середнього (у мене 3-4 з 12). Далі можна кришку зняти і ще трохи потримати піцу на вогні, якщо по краях видніється зайва волога. Виймаємо піцу на велику тарілку разом з пергаментом, який розриваємо навпіл і витягаємо в різні боки під низу.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 12:14

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 12:15

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 12:19
Пишні» булочки з сосискою на дріжджах
Тісто готується на певну кількість сосисок. Якщо у вас їх більше, збільшуємо пропорції інших інгредієнтів.

На шість штук нам знадобиться
0,5 ч. ложки сухих дріжджів;
100 мл води;
яйце;
300 г борошна;
1 ст. ложка вершкового масла ;
1 ч. ложка цукру;
0,5 ч. ложки солі.
Воду трохи нагріваємо. Розчиняємо в ній цукор, потім дріжджі. У миску з борошном, додаємо розтоплене вершкове масло. З яйця використовуємо тільки білок. Жовток поки залишаємо осторонь. Вимішуємо все до однорідності, накриваємо рушником і даємо постояти не більше години.

Перед тим як відправляти сосиски в дріжджовому тесті в духовку, їм дають постояти 10-15 хвилин.
a0c499c9a33b3b449e6df520b1176e67 Сосиски в тісті в духовці – прості рецепти з різним тестом.З тіста формуємо ковбаску і ділимо на шість частин. Як ви вже здогадалися, це заготовки для майбутніх булочок, в яких виявиться наша начинка. Розкачуємо їх таким чином, щоб вийшли смужки. Далі найцікавіше. Кладемо сосиску на смужку тіста і загортаємо по спіралі.

Щоб вистачило тесту обмотати одну сосиску, смужка повинна бути приблизно в два рази довше.
Викладаємо заготовки на деко, попередньо застелений фольгою або папером. У нас залишився яєчний жовток, який тепер використовуємо за призначенням. Змащуємо випічку і ставимо готуватися на 20 хвилин при 175 градусах.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 12:28
Швидкий салат Гості на порозі
Інгредієнти:
томати - 2 шт.;
огірки - 2 шт.;
ковбаса варена - 300 г;
сир твердий - 300 г;
цибуля зелена - 1 пучок;
сіль - за смаком;
майонез - за смаком.


Приготування салату на швидку руку.
Отже, спочатку ріжемо на тонкі пластини помідори.
Потім так само нарізаємо огірки.
Ковбасу за бажанням ріжемо тонкою соломкою або брусочками.
Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці.
Доречно тут буде часник. Але! Моя дитина його не любить, тому я використовую зелений лук. Можна використовувати і іншу зелень, яку потрібно дрібно порубати.
Змішуємо всі інгредієнти, солимо і заправляємо майонезом.
Приємного смаку! Як бачите, все швидко і просто!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 12:32
Гречані оладки з печерицямиГречані оладки з печерицями


Дешево та швидко Гречані оладки з печерицями
Iнгредієнти для приготування: Гречані оладки з печерицями
гречка (варена) -400 г,
печериці -200 г,
цибуля -1 шт.,
яйце -1 шт.,
олія для смаження,
сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Гречані оладки з печерицями
Цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
До цибулі додайте порізані печериці і смажте до випаровування всієї рідини.
Печериці змішайте з гречкою і яйцем. Посоліть і поперчіть за смаком.
Гречану масу викладіть столовою ложкою на сковороду з розігрітою олією і обсмажте оладки з двох сторін до хрусткої скоринки.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка