Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Uliana Bilovus
Uliana Bilovus
Ти можеш казати все що завгодно, лиш тільки твої вчинки показують твоє справжнє ставлення.
Шанувальники Uliana2
Стіна 6
Uliana Bilovus поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
26 травня 2017 в 06:45
Рулети з кабачків

Смачні та ситні рулети з кабачків, з м'ясним фаршем, грибами і болгарським перцем, запечені в духовці.

З натертого кабачка піджаримо шість млинців. Потім в ці млинці завернемо м'ясний фарш, консервовані гриби і болгарський перець. Отримані рулетики змажемо майонезом з сиром і запечемо в духовці.

Інгредієнти:
Для кабачкових млинців:
1 кабачок
2 сирих яйця
5 столових ложок манної крупи
4 столові ложки борошна
перець, сіль

Для начинки:
200 грам сирого м'ясного фаршу
2 середні цибулини
перець болгарський
100 грам консервованих печериць
майонез
твердий сир
олія

Приготування:
Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці. Додаємо яйця, манку, борошно, сіль, перець і перемішуємо. З отриманого тіста підсмажуємо в сковороді на олії 6 млинців. Підсмажуємо не сильно, інакше їх важко буде згорнути в рулет.

Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо до світло-золотистого кольору. Майонез змішуємо з натертим сиром.

Кабачкові млинці змащуємо сирим м'ясним фаршем, розкладаємо смажену цибулю, дрібно нарізаний перець, гриби і щільно згортаємо в рулети. Викладаємо рулети на деко, змащене олією, зверху кожен рулетик змащуємо майонезом з сиром і ставимо в гарячу духовку. При температурі 180 градусів запікаємо до красивого, рум'яного кольору.

Готові рулети з кабачків подаємо в гарячому або в охолодженому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню.
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
26 травня 2017 в 06:50
Смажені кабачки "Тещин язик"


Інгредієнти:

Кабачки - 2-3 шт.

Помідори - 3-4 шт.

Сир - 200 г

Часник - 2-2,5 головки

Зелень - 2-3 пучка

Майонез - 100-150 г

Яйця - 4-5 шт.

Борошно - 6-8 ст. ложок

Олія - ​​100-200 г

Сіль - 1-1,5 ч. ложки

Приготування:

Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками.

Посолити і залишити на 10-15 хвилин.

Сир нарізати невеликими тонкими скибочками.

Часник очистити.

Помідори нарізати кубиками або часточками.

Для кляру злегка збити яйця.

Спочатку обмочити кабачок в борошні, потім - у збитому яйці.

На сковороді розігріти олію.

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Скибочки повинні стати м'якими.

Гарячі обсмажені кабачки викласти на тарілку, намазати майонезом.

З одного боку покласти шматочок сиру, з іншого боку - скибочку помідора. Потім видавити на кабачок часник і викласти жменю зелені.

Згорнути кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор.

Викласти на тарілку так, щоб краєчок був зверху.

Заколоти кабачковий рулетик зубочисткою.

Закуска "Тещин язик" готова!
Показати повністю..

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Uliana Bilovus поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3