Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Людмила Рихліцька
Людмила Рихліцька
Показати детальнішу інформацію

Контакти


Особиста інформація

Інформація відсутня.
Шанувальники Людмила1
Світлини 2
Стіна 5
26 травня 2017 в 09:46
Помідори, фаршировані рисом

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Інгредієнти на 4порції:
помідори великі 8 шт.
цибуля ріпчаста 3 головки
часник 1 зубчик
олія оливкова 130 мл
рис круглозернистий 150 г
паста томатна 100 г
зелень петрушки рубана 4-5 ст. ложок
вода 250 мл
перець чорний мелений
сіль

Приготування:
У помідорів зріжте верхню частину, ложкою вийміть частину м'якоті, наріжте її кубиками.

Цибулю і часник наріжте дрібними кубиками. У сотейнику нагрійте 100 мл олії, покладіть цибулю і часник, обсмажуйте їх на слабкому вогні, поки вони не стануть прозорими.

Всипте рис і, помішуючи, обсмажуйте суміш 5 хвилин. Додайте м'якоть помідорів, воду, перемішайте. Тушкуйте рис з помідорами на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Покладіть томатну пасту, зелень петрушки, посоліть, поперчіть, прогрівайте ще 5 хвилин. Зніміть сотейник з вогню, масу охолодіть.

Помідори нафаршируйте рисової начинкою, укладіть їх у форму, змащену маслом. Кожен помідор зверху накрийте зрізаною частиною.

Налийте у форму трохи води, збризніть помідори маслом, що залишилося.

Форму накрийте фольгою, тушкуйте помідори в духовці 20 хвилин при 180 °С. Зніміть фольгу і запікайте ще 5-7 хвилин.

Помідори викладіть на блюдо, оформіть зеленню.

Замість рису можна використовувати пшоно, борошно грубого помелу.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 09:49
Помідори по-корейськи


Інгредієнти:

2 кг помідор порізати крупно (навпіл)

4 шт. болгарських перцю

2 головки часнику

зелень

заправка:

100 гр. оцту

100 гр. масла

100 гр. цукру

2 ст. л . солі.

Приготування:

Перець, часник перекрутити на м'ясорубці. Перемішати. Зелень порізати.

Укладати шарами в 3 -х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень.

Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання зверху. Увечері зробила, вранці вже готово! А потім можна тримати в звичайному положенні. Наступного дня ще смачніше
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 09:59
Фаршировані солоні огірки


Інгредієнти:

4 солоних огірки,

100 г смаженого м’яса,

40 г міноги,

1 яйце,

4 ст. ложки смета­ни,

2 ст. ложки олії,

сіль, цукор, оцет, гірчиця за смаком.

Приготування:

Огірки розрізати уздовж навпіл, вийняти насіння й зрізати тонку пластинку з ниж­нього боку. Жовток звареного круто яйця розмішати зі сметаною, краплями додати олію, також додати сіль, цукор, оцет, гірчицю і перемішати до одержання однорідної маси. Половину цієї маси з’єднати з нарізаним шматочками смаженим м’ясом, міногою, білком вареного яйця, перемішати і заповнити огірки. Другу половину використати для при­крашення фаршированих огірків, видавлюючи її через кондитерський мішок.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Людмила Рихліцька поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
Людмила Рихліцька поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2