Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
людмила дорош
людмила дорош
Країна:
Україна
Місто:
Київ
День народження:

Контакти

Шанувальники людмила25
Стіна 3
Домашній сир із зеленню і кмином


Інгредієнти:

1л кефіру

1л молока

6 яєць

4 ч. ложки солі (або за смаком)

1/3 ч. ложки червоного гострого перцю

щіпка кмину

1 зубчик часнику

невеликий пучок різної зелені: кріп, кінза, зелена цибуля

Приготування:

У каструлю вилити молоко і кефір, поставити на плиту. Не доводячи до кипіння , влити тонкою цівкою в гарячу молочно - кефірну суміш злегка збиті з сіллю яйця. Довести до кипіння і варити цю суміш, помішуючи, на невеликому вогні кілька хвилин до моменту відділення сироватки.

Зняти з вогню, дати охолонути 1-2 хвилини і додати подрібнену зелень і червоний перець, видавити зубчик часнику (або що-небудь на свій смак)

Вилити масу в друшляк, застелений марлею, складеною в 2 шари. Вирівняти сирну масу ложкою.

Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Потім марлю розкрутити, кругляшок сиру, що утворився, прикрити краєм марлі, зверху укласти блюдце і поставити на блюдце який небудь гніт (підійде, наприклад, банка з водою, закрита кришкою).

Поставити в холодильник на кілька годин. І все. Наприклад, ввечері зробили і прибрали в холодильник, а вранці вже можна їсти на сніданок. Відмінно з чорним хлібом і помідорами.
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
Рулети з кабачків

Смачні та ситні рулети з кабачків, з м'ясним фаршем, грибами і болгарським перцем, запечені в духовці.

З натертого кабачка піджаримо шість млинців. Потім в ці млинці завернемо м'ясний фарш, консервовані гриби і болгарський перець. Отримані рулетики змажемо майонезом з сиром і запечемо в духовці.

Інгредієнти:
Для кабачкових млинців:
1 кабачок
2 сирих яйця
5 столових ложок манної крупи
4 столові ложки борошна
перець, сіль

Для начинки:
200 грам сирого м'ясного фаршу
2 середні цибулини
перець болгарський
100 грам консервованих печериць
майонез
твердий сир
олія

Приготування:
Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці. Додаємо яйця, манку, борошно, сіль, перець і перемішуємо. З отриманого тіста підсмажуємо в сковороді на олії 6 млинців. Підсмажуємо не сильно, інакше їх важко буде згорнути в рулет.

Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо до світло-золотистого кольору. Майонез змішуємо з натертим сиром.

Кабачкові млинці змащуємо сирим м'ясним фаршем, розкладаємо смажену цибулю, дрібно нарізаний перець, гриби і щільно згортаємо в рулети. Викладаємо рулети на деко, змащене олією, зверху кожен рулетик змащуємо майонезом з сиром і ставимо в гарячу духовку. При температурі 180 градусів запікаємо до красивого, рум'яного кольору.

Готові рулети з кабачків подаємо в гарячому або в охолодженому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
людмила дорош поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 5 людям
Вподобайка
5