Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Юлія Максимчук
Юлія Максимчук
https://odnogrupniki.com.ua/u31294
Країна:
Украина
Місто:
Козятин
День народження:
Сімейний стан:
Шанувальники Юлія2
Стіна 31
6 червня 2017 в 17:53
Запечені баклажани з фаршем і овочами під сиром
Інгредієнти:
3 невеликих баклажани,
200 г м'ясного фаршу,
1 цибулина,
1 морква,
1 болгарський перець,
2 помідори,
2 зубки часнику,
100 г твердого сиру,
1 ст. ложка томатного соку,
2 ст. ложки олії,
спеції, перець, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Баклажани розріж на половинки, занур у підсолену воду і залиш на півгодини, щоб із них вийшла гіркота.

Моркву потри на крупній тертці. Цибулю і болгарський перець дрібно поріж. Помідори поріж тонкими кружечками. Часник подрібни.

На змащений олією лист виклади баклажани і відправ у розігріту до 180°С духовку на 15 хвилин.

Тим часом приготуй начинку. Спасеруй на олії цибулю, додай моркву і болгарський перець, перемішай і смаж 5 хвилин.

Потім додай м'ясний фарш і продовжуй смажити ще 7 хвилин. В кінці додай томат, часник, спеції, сіль.

Дістань із духовки баклажани, розклади у них шар помідорів, потім начинку, зверху посип тертим сиром і знову відправ у духовку на 7 хвилин.

Подавати запечені баклажани можна як окрему страву, так і з гарніром - картоплею або рисом.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
25 червня 2017 в 12:38
салат "Новинка"
СКЛАДОВІ

огірки, 1 штук
копчена ковбаса, 300 грам
яйце, 3 штук
крабові палички, 200 грам
кукурудза, 1 бан.
зелена цибуля, 1 Пуч.
майонез, за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Ріжемо соломкою ковбасу і огірки, крабові палички ріжемо шматочками, яйця натираємо на тертці, зелену цибулю дрібно кришимо Потім беремо форму і викладаємо шарами: ковбаса, огірки, посипаємо зеленим цибулею, кукурудза, крабові палички, яйця. Всі верстви просочуємо майонезом. Зверху салат прикрашаємо огірками і зеленою цибулею. Смакота !!! Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
29 вересня 2017 в 12:42
салат «Лисичка».
Для приготування салату «Лисичка» з корейською морквою нам буде потрібно:

2 філе курячої грудинки;
200 г моркви по-корейськи;
200 г сиру твердих сортів;
3-4 маринованих огірка;
2 зубчики часнику;
майонез для заправки;
зелень — за смаком;
сіль — за смаком.
Куряче філе зварити в підсоленій воді до готовності, а потім остудити. Сир натерти на крупній тертці. Часник почистити.

Курячу грудку нарізати або порвати на волокна. Огірки нарізати соломкою. Часник пропустити через прес. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. У глибокій мисці з’єднати куряче м’ясо, корейську моркву, огірки, сир, часник і зелень.

Посолити за смаком і все добре перемішати. Перед подачею на стіл салат «Лисичка» заправити майонезом.

Можна подати салат порційно, для цього викласти продукти в фужери або маленькі салатники шарами: грудка, морква, огірки, сир. Часник з’єднати з майонезом і викласти між шарами. Прикрасити зеленню. Салат «Лисичка» з корейською морквою і куркою виходить дуже смачним.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
1 жовтня 2017 в 11:23
Палюшки
Для приготування потрібно: відварена картопля приблизно 2 л, 1-2 яйця, 1-2 скл. борошна, 1-2 ст.л крохмалю, сіль. Відварену картоплю потовкти та охолодити, після охолодження знову потовкти або пропустити через м’ясорубку до утворення однорідного м’якого пюре.

Додати яйця.

Замісити туге тісто, при потребі можна додати 1-2 ст.л. крохмалю, щоб тісто було достатньо тверде.

Сформувати пальчики і відразу варити в окропі.

В киплячу підсолену воду вкинути палюшки, довести до кипіння акуратно помішуючи. Як тільки закиплять вийняти на друшляк і обдати холодною водою.

Готові палюшки відкинути в миску і перемастити смальцем, присипати шкварочками і можна подавати!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
1 жовтня 2017 в 11:33
Банош: рецепт гуцульської кухні

Ця страва дуже проста в приготуванні, хоча, як і численні національні частування, банош має свої секрети. Наприклад, мішати його потрібно дерев'яною ложкою і тільки за годинниковою стрілкою. І готувати краще у казані, на багатті, на природі, в оточенні Карпатських гір.
Але навіть якщо гори далеко, а спробувати банош все-таки хочеться, немає нічого неможливого.
Банош — інгредієнти:
· 800 мл домашньої сметани,
· 100 мл води,
· 200 г. кукурудзяної крупи дрібного помелу,(дуже дрібна щоб була)
· 100 г. копченої грудинки,
· 100 г. бринзи,
· 1 пучок зелені,
· цукор за смаком,
· чорний мелений перець за смаком,
· сіль за смаком.
Банош — приготування:
1. Для приготування баноша бери жирну домашню сметану. Розведи її невеликою кількістю води, налий у товстостінний посуд і постав на вогонь. Періодично помішуючи, доведи сметану до кипіння.
2. Кукурудзяну крупу змішай із сіллю і цукром і тонкою цівкою всип у сметану, весь час помішуючи дерев'яною ложкою за годинниковою стрілкою.
3. Зменш вогонь до мінімуму і продовжуй мішати і розтирати ложкою, поки на поверхні не з'являться крапельки масла, а сам банош за консистенцією буде нагадувати манну кашу.
4. Приготуй добавки до баношу. Для цього бринзу потри або поріж дрібними шматочками. Подрібни зелень.
5. Копчену грудинку поріж невеликими шматочками і обсмаж, помішуючи, до золотистого стану на гарячій сковороді.
6. Готовий банош розклади по тарілках, зверху виклади шматочки шкварок і посип бринзою і зеленню, не перемішуючи. Банош їдять гарячим, набираючи кашу, шкварки і бринзу окремо.
Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
4 червня 2017 в 16:20
Пражский торт

Ингредиенты:

2 яйца
1 ст.сахара
1 ст.сметаны
1/2 банки сгущенки (для теста)
1/2 банки сгущенки (для пропитки)
1 ч.л. соды
1,5 стакана муки
1,5 ст.л. какао

Для крема:

1 банка вареной сгущенки
1/2 пачки масла

Приготовление:

1. Смешайте какао с сахаром, вбейте яйца, хорошенько размешайте. Теперь добавьте сгущенку, сметану, размешайте, затем всыпьте муку с содой.
2. Размешайте и вылейте в форму. Форму предварительно смажьте сливочным маслом, выстлав бумагой для выпечки. Духовку прогрейте до 180-190 гр.
3. Выпекать 30-35 минут, достаньте и дайте полностью остыть. Только потом достаньте из формы и разрежьте на 2 ровных коржа.
4. Крем делается следующим способом – слегка размягченное масло смешивается с вареной сгущенкой и тщательно взбивается. Пропитайте оба коржа сырой сгущенкой и потом перемажьте кремом из вареной, украсьте глазурью.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
14 червня 2017 в 17:35
Вкусный, нежный и простой в приготовлении десерт

ПТИЧЬЕ МОЛОКО

ИНГРЕДИЕНТЫ для формы 18 см в диаметре.

Белый слой:
10 г желатина
125 мл молока
200 мл сливок (33%)
ванилин
60 - 90 г сахара

Шоколадный слой: все тоже самое + 1 ст ложка какао.

Глазурь (ганаш): 50 г черного шоколада и 40 мл сливок - растопить на водяной бане.

ПРИГОТОВЛЕНИЕ

Бока и дно разъемной формы застелить пленкой (или взять силиконовую форму).
Желатин замочить в молоке согласно инструкции на упаковке.
Охлажденные сливки взбить с сахаром и ванилином до консистенции густой сметаны.
Разбухший желатин растопить на водяной бане (или в микроволновке).
В желатиново - молочную смесь ввести немного взбитых сливок, перемешать.
** Если сразу влить желатиновый раствор в взбитые сливки, то желатин застынет и однородной смеси не получится.
Постоянно помешивая взбитые сливки, постепенно влить в них желатиновую смесь.
Хорошо перемешать и сразу вылить "тесто" в форму.
Поставить форму в холодильник на 30 минут.

Для шоколадного слоя повторить все тоже самое, только при взбивании сливок с сахаром, добавить какао-порошок.

Достать из холодильника форму с застывшим белым слоем и вылить на него - шоколадный.
Снова убрать в форму в холодильник на 30 минут.

Через пол часа, достать форму, накрыть ее блюдом, перевернуть, снять разъемное кольцо и убрать пленку.
Залить десерт шоколадной глазурью.

Десерт "Птичье молоко" готов! Приятного чаепития
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
2 червня 2017 в 18:17

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
5 червня 2017 в 05:23

Сподобалось 0 людині
Вподобайка