Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Юля Прокопчук
Юля Прокопчук
Стіна 3
25 липня 2017 в 06:42
Сметанний торт з крекеру

Складові:

Сметана - 500 г.
Цукрова пудра - 150 г.
Желатин - 30 р (2 пакетика)
Печиво "крекер" - 300 м
Шоколад - 200 м (2 плитки)
Фрукти для прикраси (банани, виноград, полуниця), желе для тортів

приготування:

1. Замочити желатин в невеликій кількості холодної води, дати набрякнути. Змішати сметану і цукрову пудру. Розтопити желатин на водяній бані і ввести в сметану, швидко помішуючи.
2. крекер поламати. Додати до сметани, перемішати.
3. разьемний форму застелити харчовою плівкою. Натерти шоколад. Викласти сметану в три шари, пересипаючи шоколадом. Поставити в холодильник на годину-дві.
4. Прикрасити фруктами, полити желе для тортів (або звичайним, розведеним в меншій кількості води, для кращого застигання). Поставити в холодильник до повного застигання (краще на ніч). Сметанний торт з крекеру готовий.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
25 липня 2017 в 07:31
вафельний торт з крекером
склад:
Коржі вафельні - 1 упак.
Печиво крекер солодкий - 350 г
Молоко згущене варене - 1 бан.
Масло вершкове (розм'якшене) - 150-200 г
Сметана - 0.5 л
Цукор - 0.5 ст.
Цукор ванільний - 1 пакет.
Загущувач вершків - 1 пакет.
Фрукти (2 банани, 0,5 кг мандарин).
В першу чергу зробити 2 види крема.КРЕМ №1: варене згущене молоко збити з маслом.
КРЕМ №2: сметану збити з цукром і ванільним цукром, в кінці додати загущувач, перемішати.
Тепер збираємо торт:
Покласти на блюдо вафельний корж.Сверху змастити його кремом №1.
Покласти шар крекера.змастити кремом №2
Наступний-шар тонко нарізаних фруктів. На фрукти-крем №2.
Потім вафельний корж і т.д.-продовжувати шари, поки не закінчаться всі продукти. Верхній корж повинен бути вафельний.Верх і боки торта обмазати кремом №1, змішаним з кремом №2 в рівних пропорціях.Обсипати торт вафельною крихтою і прикрасити за вашою фантазією. Поставити в холодильник на ніч. У розрізі сфотографувати не встигла розійшовся на ура!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
29 вересня 2017 в 12:42
салат «Лисичка».
Для приготування салату «Лисичка» з корейською морквою нам буде потрібно:

2 філе курячої грудинки;
200 г моркви по-корейськи;
200 г сиру твердих сортів;
3-4 маринованих огірка;
2 зубчики часнику;
майонез для заправки;
зелень — за смаком;
сіль — за смаком.
Куряче філе зварити в підсоленій воді до готовності, а потім остудити. Сир натерти на крупній тертці. Часник почистити.

Курячу грудку нарізати або порвати на волокна. Огірки нарізати соломкою. Часник пропустити через прес. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. У глибокій мисці з’єднати куряче м’ясо, корейську моркву, огірки, сир, часник і зелень.

Посолити за смаком і все добре перемішати. Перед подачею на стіл салат «Лисичка» заправити майонезом.

Можна подати салат порційно, для цього викласти продукти в фужери або маленькі салатники шарами: грудка, морква, огірки, сир. Часник з’єднати з майонезом і викласти між шарами. Прикрасити зеленню. Салат «Лисичка» з корейською морквою і куркою виходить дуже смачним.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка