Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
жанна войтюк
жанна войтюк
Країна:
Україна
Місто:
Козятин
День народження:
Шанувальники жанна2
Стіна 12
30 травня 2017 в 12:36
Гарного всім настрою, друзі!
Картина написана в 2016 році. Знаходиться в приватній колекціїї в Германіїї
Спогади про літо
Полотно 100*80 см. Олія.

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
30 травня 2017 в 20:54
Їжачок з фруктів)))
я чередувала зелений виноград з синім вишло ще гарніше))

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
2 червня 2017 в 20:11
Гарбуз із кунжутом
Інгредієнти:
500 г гарбуза
2 ст. ложки кунжутного насіння
3 ст. ложки меду
півсклянки апельсинового соку
1 ст. ложка гірчиці
3 ст. ложки олії

Спосіб приготування:

Гарбуз очистіть від шкірки і насіння.

Поріжте гарбуз на середні шматочки 2-3 см.

Відваріть гарбуз у киплячій воді 5-7 хвилин.

Гарбуз має стати м'яким зовні, але щільноїим всередині.

Гарбуз дістаньте з води і обсушіть.

Обсмажте гарбуз з усіх боків у розпеченій олії до утворення скоринки.

Потім відправте гарбуз у розігріту до 160°С духовку і випікайте 10 хвилин до м'якості.

Дістаньте гарбуз із духовки, видаліть зайве масло.

Якщо у вас зацукрований мед, то розтопіть його на водяній бані і остудіть.

З'єднайте мед, свіжовичавлений апельсиновий сік, кунжут, гірчицю і перемішайте.

Отриманим соусом полийте гарбуз і дайте настоятися 5-10 хвилин
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
3 червня 2017 в 12:15

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
7 червня 2017 в 20:51
Мої рибні човники
Хліб бородинський 1шт
Сьомга слабосолона 300 гр
Сир 100 гр
огірок 1шт
Для твороженого крему:
Сир середньої жирності 200 гр
Сметана жирна 1-2 столові ложки
Зелень: кріп, петрушка, кінза
Часник 2 зубчики
Сіль перець

приготування:
Бородинський хліб, ріжемо шматочками, відрізаємо чорну корочку і нарізаємо смужками. (Бажано хліб трохи підсушити в духовці або на сковороді)
Готуємо твороженний крем: сир, сметану, часник (через прес), зелень (подрібнену) змішати, посолити, поперчити.
На кожен шматочок хліба викласти твороженний крем гіркою, обмотати смужкою слабосоленої риби (сьомга, форель) - це наша човник (* рибки краще взяти побільше ніж у мене)
Сир тонко порізати в формі трикутників і за допомогою палички для канапе (або зубочистки) зробити вітрило (* замість сиру можна взяти огірочок) Наш вітрильник готовий !!
Подати на листках салату

А якщо на святковий стіл, то на плоскій тарілці зробити заливне з бульйону, а в нього покласти моркву в вигляді зірочок, зелень - морське дно
І на це блюдо зверху поставити наші човники)))
а також подивіться ще картинкі як можна зробити різні човникі)))
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 червня 2017 в 12:14
Рецепти для дітей: гіпоалергенний смузі Немо
Пропонуємо порадувати дитину солодким від природи і морозно-освіжаючим оранжево-білим смугастим смузі.

Інгредієнти:
1¼ чашки апельсинового соку,
2 чашки заморожених кубиків манго, злегка підталих,
1 великий банан,
½ до ¾ чашки кокосового молока,
1/3 чашки заморожених кубиків ананаса, злегка підталих.

Спосіб приготування:

З'єднай апельсиновий сік і кубики манго в чаші блендера, збивай до отримання однорідної маси. Налий від ¾ до 1-дюйма шарів отриманої маси на дно двох високих склянок. Постав склянки в морозилку на 10 хвилин. Вилий решту мангової суміші в іншу склянку і постав стакан у холодильник.

Тим часом сполосни чашу блендера і наріж у нього шматочками банан. Додай кокосове молоко і кубики ананаса, потім все збий блендером.

Дістань склянки з морозилки і акуратно налий/уклади ложкою шар суміші кокосового молока поверх шару манго в кожну склянку (манго має затвердіти так, щоб два шари не змішалися). Знову постав склянки в морозилку ще на 10-15 хвилин, щоб дати другим шарам затвердіти.

Продовжуй додавати наступні шари і охолоджувати склянки між шарами, поки не використаєш всі охолоджені суміші, і смузі готовий до подачі.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
15 червня 2017 в 05:52
Картопляна запіканка з грибами і помідорами
Інгредієнти:
700 г картоплі,
300 г печериць,
1 цибулина,
1 помідор,
2 ст. ложки олії,
2 ст. ложки пісного майонезу,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Дрібно поріж цибулю. Гриби поріж тонкими пластинами. Обсмаж цибулю, а потім гриби на олії до випаровування рідини.

Картоплю поріж тонкими кружечками. Помідор також поріж тонкими часточками.

Форму для запікання змасти олією. На дно виклади частину картоплі, посоли і поперчи. Потім виклади шар обсмажених грибів.

Поверх грибів піде другий шар картоплі, його також посоли і поперчи. На нього виклади помідори. Зверху - останній шар картоплі, трохи полий олією, посоли, поперчи і змасти пісним майонезом.

Відправляй пісну страву в розігріту до 180°С духовку і запікай до рум'яної скоринки приблизно 40 хвилин.

Готовій запіканці дай постояти 10 хвилин і подавай.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
25 червня 2017 в 12:38
салат "Новинка"
СКЛАДОВІ

огірки, 1 штук
копчена ковбаса, 300 грам
яйце, 3 штук
крабові палички, 200 грам
кукурудза, 1 бан.
зелена цибуля, 1 Пуч.
майонез, за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Ріжемо соломкою ковбасу і огірки, крабові палички ріжемо шматочками, яйця натираємо на тертці, зелену цибулю дрібно кришимо Потім беремо форму і викладаємо шарами: ковбаса, огірки, посипаємо зеленим цибулею, кукурудза, крабові палички, яйця. Всі верстви просочуємо майонезом. Зверху салат прикрашаємо огірками і зеленою цибулею. Смакота !!! Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
29 червня 2017 в 22:09
без випічки “Калейдоскоп”
Інгредиенти:
шоколадне печиво 200 г
вершкове масло 70 г
желатин швидкорозчинний 60 г
желе фруктове ( я брала жовте, червоне(2-3 пачки), зелене) 4-5 шт.
йогурт (натуральний) 1 л
цукор 160 г


3 різних желе розвести в 300 грамах води(кожен), налити в більш-менш
однакового обсягу ємності і поставити в холодильник для застигання. Коли
желе застигне можна приступати до приготування всього торта.

Для коржа подрібнити печиво з м’яким маслом до утворення кашки.

Форму ( якщо кругла то 24-26 см) застелити пергаментним папером. Кашку
викласти в форму і утрамбувати. Поставити корж в холодильник на мінімум
30 хв.

Тим часом йогурт збиваємо з цукром. Желатин замочуємо в 100 грамах
холодної води, залишаємо набухати десь на 15 хвилин. Набряклий желатин
розчиняємо, нагріваючи на водяній бані або в мікрохвильовій печі,
додаємо до йогурту – розмішуємо. Якщо йогурт буде дуже холодним, то
желатин може «звурдитись». В такому випадку не варто засмучуватися або
кричати: «Все пропало», потрібно просто трохи нагріти суміш на водяній
бані, постійно помішуючи до повного розчинення желатину.

Желе виймаємо з холодильника, ріжемо на кубики, змішуємо в мисці, щоб
кольори змішалися, і викладаємо на корж. Зверху виливаємо йогуртову масу

Ставимо торт на 4 години до холодильника. Ти часом готуємотчервоне желе
на заливку і охолоджуємо його до легкого загустіння. Коли пляцок
схопиться виливаємо на нього трохи загусле червоне желе гарненько
розрівнюємо і повертаємо в холодильник

Цей пляцок повинен сподобатися дітям, адже він мега-кольоровий, супер смачний, і ще й корисний!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка