Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Наталія Самойлик
Наталія Самойлик
Країна:
Україна
Місто:
Вінниця
День народження:
Сімейний стан:
Шанувальники Наталія16
Стіна 81
в'яжемо для вас Снуд

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Кожна господиня хоче бачити свій дім неповторним, надати йому затишок, звити справжнє родинне гніздечко. Ще здавна в народі вважалося, що непокритий скатертиною стіл - до бідності і злиднів. Інтернет магазин "Стильне вязание та вишивання на замовлення " пропонує вишиті скатертини ручної роботи, як в подарунок так і для власної оселі.
Для вишивання скатертини майстри використовують різні техніки вишивки і унікальні схеми візерунків.Скатертина ручної роботи - ідеальний подарунок мамі, сестрі, подрузі, колезі по роботі, або молодій сім"ї, для якої такий подарунок стане потужним родинним оберегом.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
16 жовтня 2017 в 07:14
Ти про себе мені розкажи
Ти про себе, мій друже, мені розкажи.
Розкажи про життя, про твої вподобання…
Що на серці у тебе і що на душі,
І з якими думками встаєш спозарання?
І лягаєш з якими, що бачиш у сні,
Чи збуваються мрії твої загадкові?
Все про тебе хотілося б знати мені,
Про сумні твої дні і про дні веселкові.
Як святкуєш свята, чи шануєш батьків,
Чи у смак випиваєш заварену каву?..
Чи читаєш слова мої поміж рядків,
Чи тобі мої вірші і геть не цікаві?
Що до мене тебе спонукало прийти? -
Чи ранкова зоря, чи недоспані ночі?
Чи ти щастя волієш своє віднайти,
І тому заглядаєш в мої сині очі?
Дуже важко пройти перший крок на межі,
А ще важче − дві долі до купи з'єднати.
Ти про себе хоч трішки мені розкажи,
Щоб змогла я свій вибір в тобі упізнати.
Тетяна Кушнірук-Вещицька
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
30 вересня 2017 в 19:15
спільнота про народні звичаї, народні поради, кулінарні рецепти, рецепти краси

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Вітаю з Днем Народження

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Як зі звичайного хліба зробити щось цікаве

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
17 серпня 2017 в 09:10
Котлеты "Экономные" (Только предупреждаю - не проглотите язык!...)

Ингредиенты:
-500 г фарша
-1 ст. овсяных хлопьев (мелких)
-0,5 ст. молока
-2 яйца
-1 луковица средняя
-2 зубчика чеснока
-соль, перец по вкусу

Текст автора: Фарш готов. Лук я порезала, для сочности. Кто не любит, можно в блендере измельчить... Две картошки порезать брусочками.
Формируем из фарша лепешку (лучше не круглую, а овальную, я потом приспособилась...)
Кладем 3-4 брусочка картошки (я один, но большой! )) )
Заворачиваем картошку в фарш (края нужно хорошо скрепить, что бы потом котлета не раскрылась)
Из этого кол-ва фарша получается более 20 котлет (в зависимости от размера и смотря сколько картошки вы положите внутрь)
Обжарим котлеты на раст. масле до румяной корочки (в муке не обваливала)
Если вы будете их тушить на плите, то складываем их в сотейник, если как я - в духовке, то выкладываем котлеты в форму.

Готовим подливу:
Подлива подойдет любая ваша любимая.
Свою подливу я готовила так (все "на глаз"):
Из кастрюли, где жарились котлеты, я отлила почти все масло, и на оставшемся масле поджарила пол головки репчатого лука, затем налила больше пол стакана воды.
Пока тушился лук, налила в отдельный стакан половину холодной воды, добавила туда 1 ст.л. муки, хорошо размешала, чтобы не было комочков.
Затем добавила 1 ст.л. томатной пасты и 2 ст.л. сливок (можно сметану). Хорошо перемешала и влила в кастрюлю, где тушится лук.
Перемешала, посолила, пол кубика бульонного добавила. Потом мне показалось, что воды маловато, еще воды подлила, дала покипеть 5 минут и вылила в форму сверху котлет
Поставить в духовку. Запекать при 180-200 С.
Через некоторое время котлеты перевернула другим боком, чтобы верх теперь у нас был в подливке.
Мммм. .. такой аромат был в квартире, что меня дети спрашивали "Мама, а что ты готовишь?"
Котлетки готовы, можно кушать!
Только предупреждаю - не проглотите язык!...

Приятного аппетита
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
18 серпня 2017 в 05:24
Найсмачніша фарширована картопля

Інгредієнти:
картопля - 1 кг
фарш м'ясний - 300 грам
цибуля - 2 штуки
морква - 100 грам
паста томатна - 1 столова ложка
часник
сіль і перець
зелень
рослинна олія

Приготування:
Вибираємо картоплю однакового розміру. Видаляємо у картоплі середину (це можна зробити використовуючи ніж і чайну ложку). Дно картоплин трохи зрізаємо, щоб картоплини можна було встановити вертикально в сковороді.Головне в фаршированому картоплі - це смак начинки. Тому в фарш кладемо: сіль, перець, часник і цибулю (попередньо дуже дрібно нарізану) додаємо фарш і начиняємо картоплини.

Щільно укладаємо в сковороду. До половини заливаємо підсоленою водою і варимо до напівготовності.

В цей час приготуємо підливу. Злегка підсмажуємо цибулю і моркву (на рослинній олії), в кінці додаємо томатну пасту, трохи води і солі. В напівготову фаршировану картоплю додаємо підливу і тушкуємо до готовності.

Подаємо фаршировану картоплю до столу з підливою і рубаною зеленню.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
30 липня 2017 в 10:13
ДРУЗІ - ЦЕ КВІТИ В САДУ ЖИТТЯ.

Сподобалось 0 людині
Вподобайка