Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Людмила Мичевская
Людмила Мичевская
Порою нужно чего-то не знать или что-то пропустить,чтобы оставаться счастливым... *Эльчин Сафарли*
Країна:
Україна
Місто:
Одеса
День народження:
Шанувальники Людмила1
Стіна 23
Воздух такой свежий и терпкий, что даже на языке ощущается горечь молодой зелени. Начало лета, какого же счастья ещё можно пожелать?

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
"Цветы, как люди, на добро щедры и, людям нежность отдавая, они цветут, сердца обогревая, как маленькие, тёплые костры." (К. Жане)

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
«Лето — это поцелуй солнечного зайчика, соленый бриз моря, клубника и много-много солнца.»

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
— Дайте мне мой кусочек лета... Навсегда. Моё лето. Какое было, какое есть, какое будет...

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
10 червня 2017 в 05:47
ВСЕМ ДОБРОГО УТРА

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
4 червня 2017 в 02:25
Сирно-картопляна запіканка
Якщо в твоїй родині люблять картоплю і сир, то таке поєднання продуктів у запіканці має тебе приємно здивувати і сподобатися. Запіканка виходить соковитою і смачною.

Інгредієнти:
500 г картоплі,
300 г сиру,
50 г маслин,
70 г вершкового масла,
1 яйце,
100 мл сметани,
чорний мелений перець за смаком,
щіпка меленого коріандру,
50 г твердого сиру,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Сир краще брати домашній, жирний, не кислий. Протертий сир з'єднай із м'яким вершковим маслом, посоли, поперчи і розмішай до однорідності. Картоплю наріж дуже тонкими кружечками.

Для запікання візьми глибоку форму або сотейник, бо на початку готування виділяється багато рідини, яка потім вбереться в картоплю.

Дно змасти вершковим маслом. Пошарово виклади спочатку картоплю, посоли, посип спеціями. Потім шар сиру, далі знову картоплю і т.д. Зверху закінчи шаром картоплі та закрий фольгою. Відправляй страву з сиру та картоплі у розігріту до 200°С духовку і випікай 40 хвилин.

Сир натри на крупній тертці. Збий яйця, додай сметану, посоли, додай улюблені спеції. Зніми з картоплі фольгу і залий сметанним соусом, а зверху посип сиром і виклади маслини. Знову відправ у духовку на 20 хвилин. Готову запіканку залиш на 15 хвилин у вимкненій духовці.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
6 червня 2017 в 17:53
Запечені баклажани з фаршем і овочами під сиром
Інгредієнти:
3 невеликих баклажани,
200 г м'ясного фаршу,
1 цибулина,
1 морква,
1 болгарський перець,
2 помідори,
2 зубки часнику,
100 г твердого сиру,
1 ст. ложка томатного соку,
2 ст. ложки олії,
спеції, перець, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Баклажани розріж на половинки, занур у підсолену воду і залиш на півгодини, щоб із них вийшла гіркота.

Моркву потри на крупній тертці. Цибулю і болгарський перець дрібно поріж. Помідори поріж тонкими кружечками. Часник подрібни.

На змащений олією лист виклади баклажани і відправ у розігріту до 180°С духовку на 15 хвилин.

Тим часом приготуй начинку. Спасеруй на олії цибулю, додай моркву і болгарський перець, перемішай і смаж 5 хвилин.

Потім додай м'ясний фарш і продовжуй смажити ще 7 хвилин. В кінці додай томат, часник, спеції, сіль.

Дістань із духовки баклажани, розклади у них шар помідорів, потім начинку, зверху посип тертим сиром і знову відправ у духовку на 7 хвилин.

Подавати запечені баклажани можна як окрему страву, так і з гарніром - картоплею або рисом.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
6 червня 2017 в 18:15
Фарширований гусак
Інгредієнти:

тушка гусака — 3-3,5 кг;
яблука – 3 шт.;
картопля — 1 кг;
чорний мелений перець, сіль – а смаком
Спосіб приготування:

Тушку гусака натерти всередині і зовні сумішшю солі і перцю. Покласти на 2 години в прохолодне місце. Картоп­лю нарізати шматочками і зварити в підсоленій воді до напівготовності, Після чого воду злити.
Яблука нарізати, змішати з картоплею і нафарширувати приготованою начинкою тушку гусака, через розріз у черевці, який потім зашити кулінарною ниткою. Викласти тушку гусака на деко спинкою вниз.
Запікати при 200 °С протягом 2 годин. Поки гусак запікається, його потрібно періодично поливати соком, що утворився підчас запікання.
З приготованого гусака зняти кулінарну нитку, викласти гусака на тарілку, прикрасити і подати на святковий стіл.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 червня 2017 в 12:14
Рецепти для дітей: гіпоалергенний смузі Немо
Пропонуємо порадувати дитину солодким від природи і морозно-освіжаючим оранжево-білим смугастим смузі.

Інгредієнти:
1¼ чашки апельсинового соку,
2 чашки заморожених кубиків манго, злегка підталих,
1 великий банан,
½ до ¾ чашки кокосового молока,
1/3 чашки заморожених кубиків ананаса, злегка підталих.

Спосіб приготування:

З'єднай апельсиновий сік і кубики манго в чаші блендера, збивай до отримання однорідної маси. Налий від ¾ до 1-дюйма шарів отриманої маси на дно двох високих склянок. Постав склянки в морозилку на 10 хвилин. Вилий решту мангової суміші в іншу склянку і постав стакан у холодильник.

Тим часом сполосни чашу блендера і наріж у нього шматочками банан. Додай кокосове молоко і кубики ананаса, потім все збий блендером.

Дістань склянки з морозилки і акуратно налий/уклади ложкою шар суміші кокосового молока поверх шару манго в кожну склянку (манго має затвердіти так, щоб два шари не змішалися). Знову постав склянки в морозилку ще на 10-15 хвилин, щоб дати другим шарам затвердіти.

Продовжуй додавати наступні шари і охолоджувати склянки між шарами, поки не використаєш всі охолоджені суміші, і смузі готовий до подачі.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 червня 2017 в 12:15
Бісквітний торт: спробуй екзотику зеленого кольору
Спробуй сама і здивуй гостей звичайним бісквітним тортом незвичайного зеленого кольору.
Весь секрет такого дивного забарвлення криється в натуральному інгредієнті, що "прихований" у тісті. Зеленого кольору, а також оригінального присмаку бісквітному торту надає японський зелений чай матча. Але якщо ти не маєш цього сорту, ти можеш замінити його звичайним зеленим чаєм, подрібненим до консистенції порошку.

Інгредієнти:
для бісквіта:
3 яйця,
3 ст. ложки пшеничного борошна,
2 ст. ложки мигдального борошна,
50 мл 20%-х вершків,
3 ст. ложки цукру,
2 ч. ложки зеленого чаю (матча),
2 краплі ванільного екстракту,
1 ч. ложка розпушувача,
для крему:
50 г вершкового масла,
250 г вершкового сиру,
100 г цукрової пудри.

Спосіб приготування:

Відокрем жовтки від білків. Жовтки збий із половиною цукру до білої піни. Додай вершки і ванільний екстракт і продовжуй збивати.
Білки збий із цукром до стійких піків.

Змішай просіяне пшеничне і мигдалеве борошно з розпушувачем і порошком зеленого чаю, додай до жовтків і гарненько перемішай.

Акуратно перемішуючи, кількома порціями введи в масу збиті білки, щоб вийшло однорідне тісто.

Вилий тісто в змащену маслом форму для випічки і відправ у розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин. Готовність бісквіта можна перевірити дерев'яною паличкою − якщо вона суха, бісквіт готовий.

Приготуй крем для бісквітного торта. Для цього збий міксером м'яке вершкове масло з сиром і цукровою пудрою. Постав крем у холодильник на 1 годину.

Повністю остуди бісквіт і потім дістань із форми. Розріж бісквіт уздовж на 2 або 3 частини.

На широке блюдо виклади перший корж, змасти його шаром крему. Накрий наступним коржем і також змасти кремом. Так збери весь торт, змастивши його зверху і з боків кремом.

Прикрась бісквітний торт за бажанням, наприклад, посип зеленим чаєм, змішаним із цукровою пудрою, або зроби з крему прикраси.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка