Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ksena Shynkar
Ksena Shynkar
~•●ღДля влюбленния любовь-бесконечность,Без любви нету счастья нигде.Єто самая лучшая вечносит.Что подарена всем на Земле!А жизнь-прекрасней!...ღ●•~
Країна:
Україна
Місто:
Рівне
День народження:
Сімейний стан:

Контакти

Skype:
Шанувальники Ksena30
Стіна 11
22 травня 2017 в 12:14

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
22 травня 2017 в 12:42
РЕЦЕПТ КАБАЧКОВИХ ОЛАДОК
ІНГРЕДІЄНТИ

Кабачки 500‒600 г
Біокефір ТМ «Рудь» 2/3 склянки
Яйця 1 шт.
Борошно 8 ст. ложок (з гіркою)
Сіль 1 ч. ложка
Сода 1 ч. ложка
Олія для смаження
Сметана ТМ «Рудь» 250 мл
Часник 2 зубчики
Кріп
ПРОДУКТИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ
Сметана 21%, 250 г
Молочні продукти
СМЕТАНА 21%
Біо кефір 2,5%, 500 г
Молочні продукти
БІОКЕФІР 2,5%
Оладки з кабачків
ПРИГОТУВАННЯ

Для приготування млинчиків із кабачків очищаємо плоди від шкірки й подрібнюємо їх на великій тертці. Проте, якщо кабачки молоді, шкірку можна не знімати, — вона досить тонка. Натирати овоч саме на великій тертці теж не обов'язково, можна й на дрібній, — так млинчики з кабачків будуть мати більш однорідну структуру.

Кефір виливаємо у глибоку посудину й додаємо соду. Залишаємо на кілька хвилин, після чого додаємо сіль і ретельно перемішуємо.

В утворену масу вбиваємо яйце й додаємо натерті кабачки. Але перед цим їх потрібно віджати, «звільнивши» від зайвої рідини. Залишилося додати борошно й перемішати.

Консистенція тіста повинна нагадувати густу сметану — вона не має бути ні рідкою, ні занадто густою. Готове тісто залишаємо на кілька хвилин.

Ставимо сковорідку на невеликий вогонь, наливаємо олію й чекаємо, поки вона добре прогріється.

Для формування млинчиків нам знадобиться столова ложка. За допомогою неї викладаємо тісто на сковорідку й обсмажуємо до золотистого кольору.

Найкраще млинчики з кабачків смакують зі сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішайте 250 мл густої сметани ТМ «Рудь» із чавленим часником та подрібненим кропом.

Викладаємо млинчики з кабачків на тарілку й додаємо ложку сметанно-часникового соусу. Смачне частування можна подавати до столу!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
22 травня 2017 в 12:48
ШАРЛОТКА З ЯБЛУКАМИ
ІНГРЕДІЄНТИ

Яйце куряче 5 шт.
Цукор 1 стакан (200 г)
Борошно 1 стакан (160 г)
Яблука 5 шт.
яблучний пиріг в мультиварці
ПРИГОТУВАННЯ

Головний секрет смачної шарлотки – це тонко нарізані яблука. Усупереч існуючій думці, саме у цьому пирозі тісто не має такої більшої важливості, як правильно підібрана кількість та якість нарізаних яблук. Тож, правильна нарізка в даному випадку буде саме скибочками: не надто тонко (щоб не загубити ніжного яблучного смаку і добре пропектися), але й не надто крупно (крупно порізані яблука заважають тісту піднятися і добре пропектися). Не треба також очищувати яблука від шкірки, бо, по-перше, саме у ній знаходяться вітаміни, а по-друге, це приємна нотка кольору в тісті. Не варто побоюватися жорсткості: при запіканні шкірка яблука стає м’якою і абсолютно непомітною при вживанні.

Переходимо до приготування тіста: яйця добре збиваємо з цукром до стану густої піни, додаючи цукор поступово, тоненькою цівкою. Борошно вводимо обережно і все так же поступово, добиваючись повної однорідності маси. Грудки борошна в даному виді тіста згубні як для пишноти, так і для смаку шарлотки, тому варто віднестися зі всією відповідальністю до цієї задачі.

Кращі рецепти для мультиварки припускають вживання цього пристрою для більшості кроків у приготуванні, бо її багатофункціональність позбавляє господарку від зайвого клопоту. Тому частину отриманої маси тіста виливаємо одразу в мультиварку, попередньо злегка змастивши денце маслом. На цю основу вікладаємо яблука, рівномірно розподіляючи їх по усьому обсягу мульти-каструлі, зверху покриваючи рештками тіста.

Деякі господині люблять експериментувати зі смаком, і перед добавленням рештки тіста посипають яблука тонким шаром кориці – чудовий аромат і приємне смакове поєднання яблук і кориці затамовує подих!

Для завершення приготування мультиварку необхідно поставити в режим «Випічка» на одну годину. По закінченні програми не варто виймати шарлотку одразу. Буде краще, якщо ви дасте їй настоятися протягом 15-20 хвилин, а потім викладете на блюдо. Подавати шарлотку модна з прикрашеннями на власний розсуд, але обов’язково в теплому виді.
Показати повністю..

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
22 травня 2017 в 13:08
Диетические ленивые вареники

(Около 250 ккал. на одну порцию)

Ингредиенты (на 2 порции):

Пачка обезжиренного творога
1 яйцо
Сахар по вкусу
4-6 столовых ложек геркулеса 

Приготовление:

Творог смешать с яйцом и сахаром, потом добавить 4-6 ст. ложек геркулеса (вместо муки) и все перемешать до той консистенции, чтобы можно было вылепить небольшие шарики. Воду довести до кипения и бросить в нее шарики, варить 1-2 минуты. Подавать обязательно с маложирной сметаной или вареньем.

Приятного аппетита! 
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
23 травня 2017 в 06:14
Арахісове масло

Інгредієнти
арахіс500 г.
мед5 г.
сіль5 г.
цукор5 г.
олія20 г.
Насамперед арахіс почистити та підсушити.Змолоти арахіс з медом, цукром та сіллю.
Олію не додавайте. Слідкуйте за консістенцією пасти. При нагріванні міксеру горішки почнуть виділяти арахісову олію. Теж залежить від густоти меду. Починайте здрібнювати блендером і додавати по краплі олію.Корисна порада, якщо додасте багато олії, то переб*є смак арахісу. Кількість цукру, меду та солі регулюйте за вашим власним смаком.
Готову пасту зберігайте у скляній баночці, у холодильнику до двох неділь.
Може скажете, нащо морочити голову, он у супермаркетах є у продажу. Почитайте уважно етикетку з інгредієнтами. Завжди присутня пальмова ( рослинна) олія. Вона не дуже корисна для здоров*я. Особливо для дітей.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
23 травня 2017 в 06:28
"Помідори з лимонною кислотою і базиліком"

Інгредієнти
помідори1,5-2 кг
базилік свіжий
часник15 г.
сіль50 г.
цукор150 г.
лимонна кислота8 г.
Інгредієнти
Рецепт розрахований на один 3 л банку.

Помідори щільно вкладаємо, перекладаючи різаним пластинками часником і базиліком ( я брала кілька гілочок фіолетового). Усипати сіль, цукор, лимонну кислоту. Залити окропом і стерилізувати 15-20хв.

Потім банки закрутити, перевернути і укутати до остигання
Показати повністю..

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
24 травня 2017 в 06:21
ШОКОЛАДНО-АПЕЛЬСИНОВИЙ ТОРТ "АРОМАТИЧНА БОМБА
Апельсиновий крем:
2 шт. апельсини
1 ст. цукор
200 г масло вершкове

Шоколадний бісквіт:
4 шт. яйця курячі
150 г цукор
100 г борошно пшеничне
100 г шоколад чорний
20 г цукор ванільний
11 г розпушувач тіста
100 г масло вершкове(я брала маргарин)

Кавове просочування:
150 мл кава
2 ст. л. цукор
2 ст. л. коньяк

Глазур шоколадна:
100 г шоколад чорний

ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ:
Масло кімнатної температури збити з 50 грам цукру і ванільним цукром. Додати в масу розтоплений чорний шоколад. Додавати в масу по одному жовтку, кожен раз добре розтираючи. Вмішати в масу просіяне борошно з розпушувачем. Порціями вмішати збиті з рештою цукру білки. Викласти тісто в форму і випікати 25-30 хвилин при 180*С.
Витримати готовий бісквіт в кімнаті 1 добу для дозрівання.(але я цього неробила бо не мала часу)

КРЕМ:
Апельсини добре помити гарячою водою. Залити апельсини водою і проварити 5 хвилин. Воду злити. Так повторити 3 рази. На четвертий раз залити водою і прокип«ятити 15 хвилин. Воду злити, а апельсини порізати часточками, вийняти кісточки. Апельсини подрібнити за допомогою блендера. Масло збити з цукром на пухку масу. Додати охолоджену апельсинову масу і сполучити за допомогою ложки з масляною масою.

ПРОСОЧУВАННЯ:
Зварити міцну каву. Додати цукор і коньяк.

Бісквіт розрізати на 3 частини. Просочити кожен кавою з коньяком.
Перемастити кремом. Верх покрити розтопленим на водяній бані шоколадом.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
26 травня 2017 в 06:37
Томатна закуска з хроном

Інгредієнти:
червоні помідори (стиглі) - 3 кг.
часник - 3 головки
корінь хрону - 8 шт.
сіль за смаком
Приготування:
Корінь хрону замочіть на кілька годин у холодній воді. Очистіть і розріжте на кілька частин. Пропустіть через м’ясорубку, або подрібніть за допомогою кухонного комбайна або блендера. Отриману масу перекладіть в миску, посоліть і залиште на 25-35 хвилин.

Помідори помийте і розріжте на 2-3 частини. Подрібніть так само, як і хрін.

Часник пропустіть через прес або подрібніть.

У великому емальованому посуді змішайте всі інгредієнти і залиште на 10-12 годин.

Перемішайте і спробуйте. При необхідності додайте сіль і залиште ще на 20-25 хвилин.

Банки помийте гарячою водою з содою і обсушіть. Закуску викладіть в банки й щільно закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному місці.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
26 травня 2017 в 06:42
Домашній сир із зеленню і кмином


Інгредієнти:

1л кефіру

1л молока

6 яєць

4 ч. ложки солі (або за смаком)

1/3 ч. ложки червоного гострого перцю

щіпка кмину

1 зубчик часнику

невеликий пучок різної зелені: кріп, кінза, зелена цибуля

Приготування:

У каструлю вилити молоко і кефір, поставити на плиту. Не доводячи до кипіння , влити тонкою цівкою в гарячу молочно - кефірну суміш злегка збиті з сіллю яйця. Довести до кипіння і варити цю суміш, помішуючи, на невеликому вогні кілька хвилин до моменту відділення сироватки.

Зняти з вогню, дати охолонути 1-2 хвилини і додати подрібнену зелень і червоний перець, видавити зубчик часнику (або що-небудь на свій смак)

Вилити масу в друшляк, застелений марлею, складеною в 2 шари. Вирівняти сирну масу ложкою.

Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Потім марлю розкрутити, кругляшок сиру, що утворився, прикрити краєм марлі, зверху укласти блюдце і поставити на блюдце який небудь гніт (підійде, наприклад, банка з водою, закрита кришкою).

Поставити в холодильник на кілька годин. І все. Наприклад, ввечері зробили і прибрали в холодильник, а вранці вже можна їсти на сніданок. Відмінно з чорним хлібом і помідорами.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
26 травня 2017 в 07:02
М'ясні оладки

Смачні м'ясні оладки, три варіанти приготування.

Два рецепта як приготувати м'ясні оладки зі свинини і ще один чудовий варіант - оладки з курячого м'яса. Для м'ясних оладок м’ясо краще не молоти на м'ясорубці, а дрібно-дрібно нарізати або, в крайньому випадку, прокрутити на м'ясорубці через великі отвори.

Перший варіант - оладки зі свинини:
400-500 грам нежирної свинини
1 цибулина
1 сире яйце
столова ложка сметани
4 столові ложки борошна
сіль і спеції за смаком
олія для смаження

Приготування м'ясних оладок:
М'ясо і цибулю нарізаємо як можна дрібніше. Додаємо всі інші інгредієнти і перемішуємо.

У сковороду з гарячою олією викладаємо столовою ложкою отриманий фарш і смажимо до рум'яної скоринки з двох сторін, накриваючи кришкою сковороду.

Другий рецепт: на 1 кг нежирної свинини - 2-3 цибулини, 5 сирих яєць, 4-5 столових ложок столових крохмалю, сіль і спеції - за смаком. Процес приготування такий-же: дрібно нарізаємо, змішуємо, смажимо. Що зручно, такий фарш може зберігатися в холодильнику кілька днів і в потрібний момент можна швиденько підсмажити свіжі оладки-котлетки.

Для оладок з курки: 500 грам курячого філе (грудки), 100 грам твердих сортів сиру, 3 сирих яйця, 3 ложки столові майонезу, половина склянки борошна, половина чайної ложечки соди, сіль і спеції за смаком.

М'ясо дрібно нарізаємо, солимо, перчимо до смаку і перемішуємо. Додаємо дрібно натертий сир, яйця, майонез, соду і знову перемішуємо. Потім засипаємо просіяне борошно і вже остаточно перемішуємо.

Смажимо традиційно на олії з двох сторін до готовності, викладаючи фарш ложкою, сковорідку кришкою не накривати.

М'ясні оладки подаємо гарячими з будь-яким гарніром, а холодні оладки ідеально підходять для приготування чудових бутербродів.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1