Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Валентина Чайка
Валентина Чайка
Любовь и веру, надо заслужить. Через года нести и не утратить, отдать тому, кто сможет оценить, а не тому, кто как медяк потратит.
Країна:
Украина
Місто:
Київ
Шанувальники Валентина22
Стіна 61
Торт з печінковим кремом

Інгредієнти:
вафельні коржі - 9 шт.
червона цибуля -1 шт.
маринований болгарський перець - 50 г.
мариновані огірки - 50 г.
оцет для маринування цибулі

Для печінкового крему:
куряча печінка - 500 г.
яйця - 2 шт.
часник - 3 зубці
цибуля - 2 шт.
майонез -100 м
манна крупа -1 ст. ложка
сіль і чорний мелений перець за смаком.

Для оформлення:
яйця (варені) - 3 шт.
цибуля-порей за смаком.

Приготування:
Курячу печінку, цибулю і часник подрібніть блендером. Додайте яйця, манку, сіль і перець, ретельно перемішайте. Отриману суміш викладіть в пакет для запікання і зав'яжіть.

У чашу мультиварки налийте воду і помістіть пакет з печінковою сумішшю. Встановіть режим приготування на пару і час приготування - 1 година. Приблизно через 25 хвилин, коли вздується пакет, проткніть його і продовжуйте готувати. В результаті повинен вийти ароматний кремоподібний паштет. Остудіть його, додайте майонез, перемішайте. За бажанням можна збити блендером.

Червону цибулю поріжте і замаринуйте в суміші води та оцту, залиште на 15-20 хвилин. Перець і корнішони поріжте.

Вафельний корж намажте тонким шаром печінкового крему, посипте перцем. Накрийте другим коржем, змастіть кремом, посипте огірками. Накрийте третім коржем, змастіть кремом, посипте маринованою цибулею. Таким чином, змастіть всі коржі, чергуючи овочі. На останній корж, не змазаний кремом, покладіть обробну дошку і поставте невеликий вантаж. Залиште на 1 годину.

Зверху і з боків змастіть торт рештою печінкового крему. Прикрасьте тертими яйцями і порізаним кільцями цибулі-порей.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Баклажани в аджиці з яблуками

Інгредієнти:
баклажани - 5 кг.
цибуля - 4 шт.
морква - 4 шт.
болгарський перець - 4 шт.
яблука - 3-4 шт.
часник - 50-100 г.
гострий перець - 1 стручок
томатний сік - 2 л.
оцет - 1 склянка
цукор - 2 склянки
олія - 1 склянка
сіль - 2 ст. ложки з верхом

Приготування:
Кожен баклажан розріжте на 8 частин (брусочками).

Приготуйте аджику. Змішайте томатний сік, оцет, цукор, олію і сіль. Доведіть до кипіння. Через м’ясорубку пропустіть цибулю, моркву, болгарський перець, яблука, часник, гострий перець. Овочі додайте в томатний соус, варіть 5 хвилин.

Додайте в аджику порізані баклажани і варіть їх до готовності (15-20 хвилин).

Баклажани з аджикою розкладіть в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками. Закутайте банки пледом.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Пирожки за пять минут. Ну очень легкое тесто !!!

Сохраните себе на стену. Пригодится !!!

Ингредиенты:

- 4 ст. муки (иногда нужно чуть больше, т.к. мука бывает разная)
- 2 ст. л сахара
- 12 ч.л. соли
- 2 ст. л. масла подсолнечного
- 500 мл. молока (можно греть, можно и прям из холодильника, пробовалось и так и так результат одинаковый)
- пакет сухих дрожжей 11 гр. (использую маленький пакетик СафМомент)

Этот рецепт рассчитан на ленивцев которые и пирожки любят и с тестом возиться не хотят.

Приготовление:

Этап 1. Все ингредиенты смешать до однородной массы. Сложить полученную массу в пакет и положить в холодильник на 2 часа. ВСЕ!
Этап 2. Через два часа вы достаете тесто из холодильника, слегка обминаете в муке и лепите пирожки с любой начинкой.
Тесто мягкое, к рукам не прилипает, хорошо лепится и пирожки не разваливаются. Так же можно использовать для любых видов пирогов в пиццы.
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
Дякую!
13 лип 2017 в 08:51
Нехай заздрять вороги, нехай друзі знають що в тебе гарний настрій.

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
1 липня 2017 в 15:13

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
1 липня 2017 в 12:48

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
25 червня 2017 в 20:35

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1