Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
руслана коваль
руслана коваль
Шанувальники руслана2
Стіна 12
29 червня 2017 в 22:06
Спартак

5 яєць
2 скл. цукру
1 п. ваніліну
8 ст. л. топленої маргарини
1 скл. сметани
1 ч. л. соди погасити оцтом
1 ч. л. порошк до печива
4 ст. л. какао
2 скл. борошна
Крем:
1 л молока,
6-8 ст. л. манної крупи,
1 п. ванільного цукру,
1 скл. цукру
400 г масла
Або пудинговий крем

Яйця збити з цукром (все збити міксером) додавати топленої маргарини, сметани, 1 ч. ложку соди згасити оцтом і додати до сметани, порошок до печива, какао, борошно.
По 4 ст. ложки розмащувати по бляшці. На низ обов’язково стелити папір для випічки
Крем: У молоко додати манну крупу,ваніль,цукор -варити до загустіння та остудити. Заварний крем збити з маслом.
Форма 20*30
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
25 червня 2017 в 12:42
Волован з салатом з крабових паличок
СКЛАДОВІ

тісто листкове дріжджове, 500 грам
крабові палички, 100 грам
солодкий перець, 0.5 штук
яйце, 2 штук
кукурудза, 2 ст. л.
майонез, 3 ст. л.
петрушка, за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Волован з салатом з крабових паличок
Із запропонованих для приготування салату інгредієнтів я прибрала варену картоплю. Він у мене не в'яжеться з легкістю волованов. Листкове тісто краще брати бездріжджове, воно краще тримає форму. Для змазування тіста знадобиться ще одне яйце.
Волован з салатом з крабових паличок
Тісто я розморозила і розкачати в пласт товщиною 3-4 мм. За допомогою формочок для печива вирізала кола і кільця. На кожне коло нам потрібно мінімум 3 кільця того ж діаметра, що і кола.
Волован з салатом з крабових паличок
Збирала воловани я відразу на деку. Спочатку розклала гуртки, потім на них - кільця, а щоб все це скріпилося, змащувала кожен шар збитим яйцем. Випікала 15 хвилин при температурі 220 градусів.
Волован з салатом з крабових паличок
Поки пеклися воловани, нарізала дрібно інгредієнти для салату: крабові палички, солодкий перець і варені яйця, сюди ж додала консервовану кукурудзу.
Волован з салатом з крабових паличок
Салат заправила майонезом і почекала, коли охолонуть свіжоспечені воловани.
Волован з салатом з крабових паличок
На завершення найприємніше: поклала по ложці салату в кожен волованчік, прикрасила гребінцем з перцю і листком петрушки - і вуаля!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Мясные оладушки на кефире — прекрасная альтернатива котлетам.

Ингридиенты:
• 300 граммов мяса, пропущенного с 1 луковицей через мясорубку
• 1 стакан кефира
• 3 ст. ложки муки
• 1 яйцо
• соль
• молотый черный перец
• приправы по вкусу
• зелень, мелко порезанная или сушеная
Приготовление
Фарш размешиваем с кефиром, яйцом и мукой, солим и перчим по вкусу, добавляем зелень и приправы по вкусу.
При необходимости можно еще добавить кефира - тесто должно получится по густоте, как на оладьи
На сковороде разогреваем немного растительного масла и на небольшом огне жарим оладьи с двух сторон до румяной корочки.
Готовые мясные оладушки перекладываем в кастрюльку, чтобы не остывали
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
руслана коваль поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
18 червня 2017 в 15:14

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
руслана коваль поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
1. Подкормка сахаром
1 чайную ложку сахара равномерно насыпают на поверхность земли перед поливом. Или разводят 2 чайные ложки сахара на стакан воды. Такую подкормку проводят раз в неделю.
2. Подкормка яичной скорлупой
Яичная скорлупа богата кальцием, а кальций нейтрализует кислотность. Поэтому при внесении минеральных удобрений, которые повышают кислотность почвы, для нейтрализации добавляют скорлупу. Скорлупу сырых яиц хорошо промывают, высушивают и измельчают, затем добавляют в почву. Яичная скорлупа продукт, который разлагается медленно, поэтому добавлять нужно очень умеренно. И измельчать стоит как можно мельче. Подходит для удобрения взрослых кактусов.
4. Еще один способ, который подходит для удобрения рассады. Предварительно вымытую и высушенную скорлупу заливают 3 литрами горячей воды, настаивают 5 дней, затем поливают рассаду.
5. Подкормка банановыми шкурками
Банановые шкурки мелко нарезают и высушивают. При пересадке растений насыпают слоем или просто заделывают в почву.
6. Можно воспользоваться еще одним способом.
Высушенные шкурки измельчают в кофемолке. Получается темно-коричневый порошок, который можно подсыпать перед поливом в горшок с растением, либо разводить с водой и использовать в качестве жидкой подкормки.
Такая банановая подкормка подходит для цветущих растений, хорошо отзываются розы, радуют обильным цветением. Цветение провоцирует калий, которым богаты бананы.
7. Подкормка золой
На 1 литр воды берут 30г золы и настаивают неделю, помешивая время от времени. Затем используют для полива растений. Древесная зола содержит калий, фосфор, кальций. Фосфор обеспечивает энергетические процессы в клетках растений и является одним из важнейших элементов, необходимых растениям.
8. Чай и кофе
Спитой чай и кофе хорошо высушивают. Добавляют в качестве мульчи и удобрения для комнатных растений. Для подкормки рассады делают настой из спитого чая. 1 стакан чая заливают 3 литрами горячей воды и настаивают 5 дней, помешивая. Процеживают и используют как подкормку.
Чай и кофе нейтрализуют щелочную среду, поэтому целесообразно использование для растений – любителей кислой почвы. При пересадке или перевалке растения на слой дренажа укладываются остатки чая, затем почва, а потом уже садится растение. Добавки в виде чая и кофе делают землю легкой. Крайне нежелательно вносить такое удобрение, если в горшках живут почвенные мушки, это только усилит их размножение.
9. Вода от промывки круп
Многие хозяйки используют в качестве удобрения воду от промывки круп (риса, гречки и др.) Такая вода содержит кремний, железо, магний, фосфор.
10. Удобрение луковой шелухой
Луковая шелуха, как оказалось, очень эффективное удобрение для растений. Более того настой из луковой шелухи содержит вещество, которое уничтожает болезнетворную микрофлору. Настой чаще используют как внекорневую подкормку, богатую микроэлементами и растения воспринимают ее как полноценное удобрение. Готовят настой так: 10г – 20 г шелухи заливают 5 литрами теплой воды, настаивают 4 дня. Или быстрым способом: жменю шелухи залить литром кипятка и прокипятить 1-2 мин., настоять 2 часа и можно опрыскивать из пульверизатора.
11. Опрыскивание настоем апельсиновых корок
Это больше профилактика против паутинного клеща и щитовки. Корки цитрусовых заливаются литром кипятка и настаиваются 4 -5 часов, затем процеживаются. Производится опрыскивание растений из пульверизатора.
12. Сок алоэ является биостимулятором роста
Его используют для увеличения всхожести семян. При замачивании семян в воду добавляют несколько капель сока алоэ, выдерживают 8-20 часов. При поливе комнатных растений, также добавляют сок алоэ. Используют сок растений достигших 3-летнего возраста, предварительно выдержав лист, несколько дней в холодильнике.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
9 червня 2017 в 18:24
КЕКСЫ СО СГУЩЕНКОЙ

ИНГРЕДИЕНТЫ:
● Мука пшеничная — 240 г
● Молоко — 200 мл
● Масло подсолнечное (рафинированное) — 200 мл
● Яйцо куриное — 1 шт
● Сахар — 80 г
● Разрыхлитель — 1.5 ч.л.
● Варёное сгущённое молоко — 0.5 бан.
● Соль (щепотка)
● Ванилин (щепотка)

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
В глубокой ёмкости взбить яйца с сахаром, солью и ванилином.Налить подсолнечное масло без запаха, размешать венчиком.Затем добавить молоко.Смешать муку с разрыхлителем, просеять в тесто и перемешать ложкой до получения однородной консистенции.Разложить тесто по формочкам, в центр поместить по чайной ложке начинки из варёной сгущёнки. Формочки лучше использовать силиконовые, но можно и обычные, в которые следует положить манжетки во избежание прилипания теста.Накрыть оставшимся тестом по столовой ложке сверху.Духовку нагреть до 180 градусов и печь кексы до золотистого верха около получаса. Остывшие кексы посыпать сахарной пудрой.

Приятного аппетита!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Розвантажувальний день на вівсянці

Розвантажувальні дні на вівсянці найефективніше проводити один раз на тиждень. Кашу варять безпосередньо перед її вживанням, і їдять гарячою. Якщо немає протипоказань, страву можна не варити, а просто залити невелику кількість пластівців окропом і почекати 5-10 хвилин.

У 100 г вівсяної каші міститься близько 300-320 ккал, тому під час всього розвантажувального дня не варто з'їдати більше 800-900 г пластівців. Цю порцію слід розділити на 5-6 прийомів. У готове блюдо не можна додавати сіль, спеції або будь-який жир. Якщо каша вам видається не смачною — додайте в неї невелика кількість (на кінчику ножа) кориці або кілька скибочок яблук. Можна додавати не солодкі, розпарені в окропі подрібнені сухофрукти (яблука, чорнослив, айву).

Найкраще робити каші не густі, а трохи густіше киселю. Такої консистенції можна досягти тільки під час теплової обробки.

Протягом усього розвантажувального дня обов'язково пийте багато рідини, проте вживати воду або чай можна тільки через 30 хв після прийому їжі. У день потрібно випити 2-3 літри рідини в будь-якому вигляді: чай без цукру, відвар шипшини, воду, фреші соки, морс і.т.д. Цукор або мед в напої не додавайте.

За один розвантажувальний день можна позбутися 500-800 г зайвої ваги. При достатній систематичності проведення розвантажувальних днів, ви зможете схуднути більш, ніж на 10-15 кг, і повністю відновити нормальну функцію кишечника.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
ДЕСЕРТ З ПОЛУНИЦІ, МОЛОКА ТА ПЕЧИВА

Цей десерт нагадує за видом і за смаком дуже дорогий торт! Але при цьому нічого не треба пекти! Та й саме приготування займає не більше ніж півгодини.

30 хвилин Легко Сніданок
ІНГРЕДІЄНТИ

Полуниця ТМ «Рудь» 700–800 г
Лимон 0,5
Молоко згущене 380 г
Вершки жирні 200 мл
Вершкове масло 20 г
Печиво шоколадне 100 г
ПРОДУКТИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ
«Полуниця»
Заморожені продукти: ягоди
ПОЛУНИЦЯ

Повністю розморожену або свіжу полуницю вимити, очистити, нарізати шматочками. Кілька ягід залишити для прикрашання.
Розім'яти полуницю виделкою і вичавити сік лимона.
Збити вершки.
Додати в полуницю сік лимона, молоко згущене, близько 2-х склянок збитих вершків. Все перемішати.
Викласти фольгою форму й перекласти суміш.
Подрібнити печиво, змішати його з м'яким вершковим маслом.
Покласти у форму другий шар печива. Рекомендується злегка притиснути печивом полуничну масу.
Поставити заготовку в морозильник на 6 годин, попередньо накривши.
Через 6 годин вийняти готовий полуничний десерт, покласти його печивом на тарілку, зняти фольгу з фруктового шару.
Прикрасьте торт залишками збитих вершків і полуницею.

Ось і вийшов чудовий торт-десерт з полуниці, печива та молока!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка