Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Віолета Нос
Віолета Нос
ЗАЙМАЮСЬ ВИГОТОВЛЕННЯМ ПРИКРАС В СТИЛІ КАНЗАШІ(ОБРУЧІ ,ЗАКОЛКИ,РЕЗИНОЧКИ,ГРЕБІНЦІ,ВІНОЧКИ І ВСЕ ІНШЕ,ЩО ЗАБАЖАЄТЕ)ПРИКРАСИ Є В НАЯВНОСТІ ,А ТАКОЖ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ,
Країна:
Україна
Місто:
Черкаси
Сімейний стан:
Шанувальники Віолета16
Стіна 8
Для внучка-завтра забираємо з пологового

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
4 червня 2017 в 09:03

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
не говори що не вмієш щось робити, адже завжди можна навчитися

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
тортик медово-горіховий зі сметанковим кремом та чорносливом
Тісто:
180 г цукру
200 г меду – використовую штучний
100 г дрібно мелених горіхів (якщо дати 200г горіхів – смак буде більш насиченим горіховим) + мелені горіхи для обсипки
50 г масла – розтопити
500 г муки
3 яйця
1 ст. л. соди, погашеної оцтом (тепер заміняю 2 пак. порошку до печива)
Крем: 1 (класичний):
0,5 л сметани
150г цукру-пудри
Цедра і сік 1 лимону
Крем 2 (мій варіант):
1 л сепараторної сметани
300 мл 30% вершків
400 г чорносливу (без кісточок)
300 – 350 г цукру
1 лимон – натерти цедру, витиснути сік
Тісто:
Муку просіяти, додати соду з оцтом (порошок до печива), горіхи, обережно вимішати.
Яйця збити з медом та цукром в пухку масу, додати масло, вимішати.
Обережно вмішати суху суміш.
Розділити на 3 частини ( для форми 30х40см – я пекла у форсі 25х35 см, тому розділила тісто на 4 частини), випікати при темп-і 170° до світло-коричневого кольору на пергаментному папері.
Тісто липке, тому при розкачуванні добре підсипати мукою.
Крем: 1 (класичний):
Все добре збити.
Крем 2 (мій варіант):
Чорнослив промити, залити водою, варити на маленькому вогні 5 хвилин, залишити, щоб охолов.
Сметану, вершки, цукор, збити, відкласти ½ л в окрему миску, додати цедру і сік лимона, збити до однорідної маси.
Чорнослив та відкладену сметану з вершками викласти в блендер, збити в однорідну масу.
Коржі почергово змащувати кремом з чорносливу, потім сметанково-вершковим кремом.
Залишити на 2 – 3 години в прохолодному місці, потім поставити в холодильник.
Настоювати 24 – 36 годин. Охолоджені коржі тверді і ламкі, від крему стають дуже ніжними і просто тають на язику.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Домашній квас вже через 6 годин. Той самий, який продається влітку в бочках!
Чи не відрізнити від бочкового!

5 л. холодної води,
2 ст.л. цикорію, без добавок
ч.л. лимонної кислоти
400-650 гр цукру (хто як любить)

приготування:

З'єднуємо всі інгредієнти і ставимо на вогонь до закипання. Як тільки закипить, відключаємо і залишаємо охолоджується до парного молока.
Потім засипаємо підлогу пачки дріжджів (САФТА момент, 11-ти грамова яка)
Ми залишаємо на 3-4 години, до появи піни (щоб був різкіше, залишаємо на ніч в теплому місці).
Як з'явиться піна, пробуємо на смак і розливаємо в тару, ставимо в холодильник.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
ЗАЙМАЮСЬ ВИГОТОВЛЕННЯМ ПРИКРАС В СТИЛІ КАНЗАШІ(ОБРУЧІ ,ЗАКОЛКИ,РЕЗИНОЧКИ,ГРЕБІНЦІ,ВІНОЧКИ І ВСЕ ІНШЕ,ЩО ЗАБАЖАЄТЕ)ПРИКРАСИ Є В НАЯВНОСТІ ,А ТАКОЖ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ,

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Віолета Нос поновила фотографію на сторінці:

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3