Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ольга Сушко
Ольга Сушко
Країна:
Україна
Місто:
Полтава
День народження:
Шанувальники Ольга17
Стіна 18
23 червня 2017 в 21:03
Фарширована картопля в духовці
Інгредієнти:

Фарш свинячо-яловичий 300 г
Картопля 1,5 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Цибуля зелена
Рецепт приготування фаршированої картоплі:

1. Для початку вибираємо картоплю однакового розміру і форми. Картоплю необхідно вимити і очистити

2. Далі виймаємо з бульб серединку. Для цього можна використовувати чайну ложку або спеціальну ложечку для вирізання кульок з овочів і фруктів. Намагаємося зробити поглиблення побільше, щоб помістити достатню кількість фаршу.

виймаємо з бульб серединку Намагаємося зробити поглиблення побільше
3. Приступимо до підготовки фаршу. Нарізаємо цибулину кубиками і додаємо в фарш. Солимо і перчимо за смаком. Фарш необхідно злегка відбити, щоб з нього вийшло зайве повітря і він добре тримав форму.

Нарізаємо цибулину кубиками і додаємо в фарш.
4. На сковороді обсмажуємо до золотистого кольору нарізану цибулю, додаємо натерту на крупній тертці моркву і готуємо до м'якості.

обсмажуємо цибулю з морквою
5. Наповнюємо підготовленим фаршем бульби картоплі. Укладаємо нашу фаршировану картоплю в форму для запікання в один шар. Викладаємо на фаршировану картоплю обсмажену цибулю і моркву, заливаємо підсоленою кип'яченою водою.

Укладаємо нашу фаршировану картоплю в форму для запікання
6. Далі необхідно поставити форму в духову шафу, розігріту до температури 220 ° С, і випікати 45-50 хвилин. Також Ви можете приготувати фаршировану картоплю в мультиварці, встановивши функцію «Випічка».

7. Готову фаршировану картоплю слід дістати з духовки і посипати нарізаною зеленою цибулею.

Готову фаршировану картоплю слід дістати з духовки і посипати нарізаною зеленою цибулею
Рекомендую до фаршированої картоплі подати салат з будь-яких овочів із заправкою з суміші оливкової олії, французької гірчиці, лимонного соку. Близькі гідно оцінять Ваші старання!

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Розріжте лимон і застроміть в нього гвоздику. Поставте поруч з ліжком і можете спати з відкритим вікном. Приємний запах і повна відсутність комарів гарантовані!

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 червня 2017 в 10:32

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
25 червня 2017 в 04:21
ЧУДОВОГО ВСІМ ДНЯ!

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
15 червня 2017 в 05:52
Картопляна запіканка з грибами і помідорами
Інгредієнти:
700 г картоплі,
300 г печериць,
1 цибулина,
1 помідор,
2 ст. ложки олії,
2 ст. ложки пісного майонезу,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Дрібно поріж цибулю. Гриби поріж тонкими пластинами. Обсмаж цибулю, а потім гриби на олії до випаровування рідини.

Картоплю поріж тонкими кружечками. Помідор також поріж тонкими часточками.

Форму для запікання змасти олією. На дно виклади частину картоплі, посоли і поперчи. Потім виклади шар обсмажених грибів.

Поверх грибів піде другий шар картоплі, його також посоли і поперчи. На нього виклади помідори. Зверху - останній шар картоплі, трохи полий олією, посоли, поперчи і змасти пісним майонезом.

Відправляй пісну страву в розігріту до 180°С духовку і запікай до рум'яної скоринки приблизно 40 хвилин.

Готовій запіканці дай постояти 10 хвилин і подавай.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка