Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Тіна Ситнік
Тіна Ситнік
Країна:
Україна
Місто:
Хмельницький
День народження:
Сімейний стан:
Показати детальнішу інформацію

Особиста інформація

Інформація відсутня.
Шанувальники Тіна2
Світлини 1
Стіна 37
Банановий смузі з полуницею!

один великий стиглий банан покласти в блендер
полуниця може бути свіжою, але в не сезон можна використовувати заморожену, її теж помістити в блендер
додати одну склянку апельсинового соку
додати склянку домашнього натурального йогурту
всі компоненти ретельно збиваються до однорідної рідкої маси
якщо банан був не дуже солодким, додайте в масу мед і збийте ще раз
прикрасьте келих зі смузі ягодами і кокосовою стружкою
банановий смузі з полуницею.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Cирна запіканка

потовкти півкілограма сиру або протерти через сито
додати в сир два курячих яйця, перемішати
згустити масу можна вівсяним борошном або вівсяними пластівцями (їх потрібно заздалегідь розмочити молоком)
додайте в масу сухофрукти, горіхи і фрукти за бажанням
випікайте десерт пів години в мультиварці або в духовці при 200 градусах
дайте запіканці повністю охолонути і тільки тоді виймайте з форми
прикрасьте блюдо свіжими фруктами і медом
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Рушник "Троянди та братчики" (схема вишивки)

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
8 червня 2017 в 10:30

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 14:34
Торт без випічки

Приготуйте неймовірно смачний, цікавий і красивий желейний торт. Для цього вам буде потрібно:

2-3 упаковки різнобарвного фруктового желе швидкого приготування (можна використовувати готове желе);

700 грамів сметани;

400 грамів печива;

1 склянка цукру;

30 грамів желатину;

150 грамів води.


Спосіб приготування:

Спочатку приготуйте желе. Дійте за інструкцією і дочекайтеся повного застигання. Коли желе застигне остаточно, наріжте його на невеликі шматочки.

Печиво поломайте (не дуже дрібно). Якщо воно занадто жорстке, то можна злегка розмочити його у воді або в молоці.

Змішайте воду з желатином для набухання останнього. Коли він набубнявіє, поставте ємність на водяну баню і дочекайтеся розчинення желатину . Гарненько розмішайте його.

Тепер змішайте сметану з цукром. Можна збити її міксером на самій низькій швидкості, інакше сметана стане рідкою.

Починайте поступово і обережно вливати в сметанний крем злегка остиглий желатин, постійно помішуючи суміш ложкою.

Тепер додайте в суміш нарізане желе і поламане печиво, акуратно перемішайте і приберіть на кілька годин або на ніч у холодильник.

Переверніть ємність на піднос, щоб перекласти готовий торт. Приємного апетиту!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 14:44
Сирні палички в лаваші! : Ням ням за 5 хвилин

Інгредієнти для приготування сирних паличок з лаваша:

Лаваш тонкий 1 шт.
Сир плавлений 2 шт.
Яйця 2 шт.
Масло вершкове 2-3 ст.л.
Часник 2 зубчики
Зелень (за бажанням і за смаком)
Рецепт приготування сирних паличок з лаваша:

1. Нарізати зелень, подрібнити часник.
2. Збити яйця.
3. Лаваш нарізати смужками розміром приблизно 10х12 см. Сир плавлений також нарізати смужками.
4. На лаваш покласти 2 смужки сиру, трохи посипати часником і зеленню. Загорнути лаваш трохи по краях і скрутити в рулет.
5. Обмакнути рулети з лаваша в яйце і викласти на попередньо розігріту з вершковим маслом сковороду, обсмажувати з двох боків до апетитної золотистої скоринки.
Сирні палички з лаваша готові!

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
22 травня 2017 в 15:17

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
22 травня 2017 в 16:09
Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру
Інгредієнти:

Цукор - 2 склянки

Молоко-1 літр

Масло вершкове - 100гр

Крохмаль - 1 ч.л.

Жовтки яєчні - 5 шт.

Приготування:

Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В іншій ємності змішуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо сюди трохи молока, у результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана.

Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипіла, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому все треба ретельно помішувати, поки маса не охолоне і не стане теплою. Потім масу залишаємо до її повного охолодження, періодично помішуємо, після чого розливаємо по формах, і відправляємо в холодильник для заморозки.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
23 травня 2017 в 09:28
"Помідори з лимонною кислотою і базиліком"

Інгредієнти
помідори1,5-2 кг
базилік свіжий
часник15 г.
сіль50 г.
цукор150 г.
лимонна кислота8 г.
Інгредієнти
Рецепт розрахований на один 3 л банку.

Помідори щільно вкладаємо, перекладаючи різаним пластинками часником і базиліком ( я брала кілька гілочок фіолетового). Усипати сіль, цукор, лимонну кислоту. Залити окропом і стерилізувати 15-20хв.

Потім банки закрутити, перевернути і укутати до остигання
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2