Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Іван Малкович
Іван Малкович
Шанувальники Іван8
Стіна 14
16 січня 2018 в 22:38

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
17 січня 2018 в 20:02

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Не поспішайте викидати часникові стрілки
Хто б міг подумати, що часникові стрілки, які зазвичай відразу викидають у сміття, можуть стати справжнісіньким делікатесом!
Рецепт досить простий, а сама страва може стати чудовим додатком як до м’яса, так і до молодої картоплі, рису чи макаронів.
Інгредієнти:
300 г часникових стрілок;
200 мл. сметани;
1 ст. ложка борошна;
сіль, перець;
зелень до смаку;
олія для смаження.
Приготування:
Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см.
Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм’якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.
Посолити, поперчити. Всипати борошно і перемішати, щоб воно розподілилось рівномірно.
Ввести лити до стрілок сметану, довести все до кипіння та загустіння.
Всипати посічену зелень (найкраще смакує кріп), ще раз перемішати, протушкувати під кришкою ще хвилин 5-7 та вимкнути вогонь.
Подавати часникові стрілки гарячими або охолодженими до будь-якого улюбленого гарніру.
Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
8 червня 2017 в 07:47
...и вся разница

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
2 червня 2017 в 08:17

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
5 червня 2017 в 16:08

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
27 травня 2017 в 17:38

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
Домашній квас
Робимо квас своїми руками-рецепт ще "радянський" -проверенний.
Півбуханця житнього хліба (будь-якого);
3 літри кип'яченої води;
півпачки (25-30 грам) сухих дріжджів;
півсклянки (125 грам) цукру;
родзинки.
Ріжемо хліб на шматочки і обсмажуємо на Протівіні в духовці до рум'яної корочкі.Вернее сушимо, тому як без масла.Заліваем скоринки окропом в 3-х літровій банці і чекаємо охолодження до температури 36-38 градусов.После охолодження додаємо половину приготованого цукру і дріжджі розведені в склянці теплої кип'яченої води.Банку прикриваємо кришкою і ставимо на 2 дня в тепле місце, але не на солнце.Через 2 дня проціджуємо, додаємо ізюм і залишився сахар.Разліваем в пластикові пляшки, закручуємо пробки і на добу в холодільнік.Всё! Можна пити! На мою найактуальніший напій в майбутню спеку.
І ще - те, що ви відфільтрували, можна зберігати в холодильнику в закритій банці, і наступного разу використовувати замість дріжджовий закваски.
Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 4 людям
Вподобайка
4
28 травня 2017 в 17:01
Настав новий день, він несе в собі щось несподіване. Так нехай це несподіване буде приємним. Він несе в собі турботи, так нехай вони вдало вирішаться. Він несе в собі спілкування, так нехай воно буде тільки позитивним.
Вдалого дня ВАМ!

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
28 травня 2017 в 17:36
Життя, як бумеранг ─ добро вітає:
Що віддасте ─ подібне повертає,
Що засіваєш ─ зрештою пожнеш,
Збрехав ─ і вже брехні не оминеш.
Так часом вчинок долю визначає:
Прощення має той, хто все прощає.
Віддаєте ─ і Вам повернуть радо,
За підлу зраду слід чекати зради.
Образили когось ─ Вас ображають,
З повагою живеш ─ Вас поважають,
Життя, як бумеранг: гріхи, заслуги,
На чорну думку принесе недуги,
На світлу думку ─ Божу благодать…
Якщо не знав цього, то варто б знать!..
Олег Гаврилюк
Показати повністю..

Сподобалось 6 людям
Вподобайка
6