Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Ольга Біла
Ольга Біла
Країна:
Україна
Місто:
Дніпро
День народження:
Сімейний стан:
Шанувальники Ольга65
Стіна 11
Милые друзья! Приглашаю всех желающих в свою команду!
Компания Орифлейм к 50-летию сделала запуск новой Стартовой программы!!!

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Шведська компанія Оріфлейм - це косметика, здорове харчування,це найвищі європейські стандарти. Це чудове внутрішнє становище ! Чудові подорожі за кордон за рахунок компанії ! Стиль життя і рівень прожитку

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Шукаю інформаційного менеджера для роботи вдома !!! Онлайн навчання безкоштовно !!!
Виводжу на дохід 300& goo.gl/DD1Sc0content_copyCopy short URL

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
ЛЕГКИЙ ДЕСЕРТ З ПОЛУНИЦІ ТА ШОКОЛАДУ

Дуже легка й проста в приготуванні страва. Її можна назвати оптимальним десертом з полуниці для дітей, оскільки в ній тільки вершки, ягоди та шоколад. Тому, якщо дитина не любить желе, на основі якого роблять більшість полуничних десертів, то вже ці ласощі будуть їй до смаку!

60 хвилин Легко Сніданок
ІНГРЕДІЄНТИ

Полуниця ТМ «Рудь» 100–150 г
Цукрова пудра 1 ч. л
Вершки 33 % 200 мл
Шоколад білий 100 г
Какао-порошок 0,5 ч. л.
ПРОДУКТИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ
«Полуниця»
Заморожені продукти: ягоди
ПОЛУНИЦЯ

Підготувати полуницю для розморожування. Ягоди повинні розморозитися повністю.
У рондель або в іншу невелику каструльку з довгою ручкою виливаються вершки. Рондель ставиться на маленький вогонь, і в нього додається білий шоколад. Суміш потрібно постійно помішувати для повного розчинення шоколаду. Не доводити до кипіння! Коли маса стане однорідною, зняти з вогню і дати охолонути повністю.
Розморожену або свіжу полуницю розрізати на половинки або четвертинки (залежить від розміру й м'якості ягід). Посипати полуницю цукровою пудрою і перем'яти до бажаної консистенції. Розділити на 2 рівні частини й покласти на дно 2-х склянок. Зверху посипати какао.
Остиглий крем із шоколаду та вершків збити в міксері. Розлити по склянках. Зверху можна посипати какао, шоколадом або покласти полуничку.

Ставити на стіл можна відразу або дати охолонути в холодильнику. Якщо цей полуничний десерт призначений для дітей, то краще подавати не холодним.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
ДЕСЕРТ З ПОЛУНИЦІ ТА СМЕТАНИ З ЖЕЛАТИНОМ

Цей рецепт десерту дуже простий, не вимагає серйозної підготовки й особливих кулінарних умінь.

60 хвилин Легко Сніданок
ІНГРЕДІЄНТИ

Полуниця ТМ «Рудь» 400 г
Цукор 1,5 склянки
Сметана 15% ТМ «Рудь» 200 г
Желатин 30 г
Лимонна кислота 2 г
ПРОДУКТИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ
«Полуниця»
Заморожені продукти: ягоди
ПОЛУНИЦЯ
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
СМЕТАНА 15%
десерт желе з полуницею
Желатин ділиться на 2 рівні частини, розкладається у 2 склянки й заливається кип'яченою водою кімнатної температури. Робиться це з самого початку, щоб желатин встиг розбухнути.
Потім вариться 4/5 пакета замороженої полуниці в 0,7 літра води. Коли ягода майже відповідає бажаному смаку, до неї додається лимонна кислота, цукор. Сироп залишається на вогні до повного розчинення цукру й кислоти. Після зняття з вогню в суміш поступово вводиться одна зі склянок з желатином. Перемішуємо до повного розчинення желатину.
У підготовлену форму викладається полуниця, що залишилася (ціла або порізана). Потім заливається сиропом із желатином і ставиться в холодильник.
У цей час готується другий шар: сметана збивається з цукром, другий стакан желатину підігрівається на паровій бані. Після готовності всіх складових желатин повільно додається в збиту сметану з постійним помішуванням, щоб уникнути грудочок. Отримана суміш додається у вигляді другого шару до полуничного сиропу в формі.
Десерт з полуниці, желатину та сметани ставиться в холодильник на 40–50 хвилин. Після застигання його можна подавати на стіл. Перед подачею дно підігрівається, щоб нижній шар відстав від форми. На тарілку десерт повинен лягти так, щоб сметанний шар виявився внизу, а застиглі в сиропі ягоди — зверху.

Завдяки своїй легкості полуничний десерт можна їсти в будь-який час доби. Він швидко й легко засвоюється, навіть якщо з'їдений після вечері.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Шукаю інформаційного менеджера для роботи вдома !!! Онлайн навчання безкоштовно !!! Виводжу на дохід 300& goo.gl/DD1Sc0content_copyCopy short URL

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
26 травня 2017 в 06:48
Закуска з солодкого перцю з сиром

Інгредієнти на 4 порції:
перець солодкий 4 шт.

Для начинки:
сир твердий 100 г
часник 3 зубчики
майонез 3 ст. ложки
масло вершкове 50 г
зелень кропу

Приготування:
Сир натріть на тертці і змішайте з дрібно нарізаним кропом.

Додайте рубаний часник, майонез і вершкове масло. Ретельно перемішайте до отримання однорідної маси.

Приготовану начинку приберіть на деякий час в холодильник.

Перці промийте, видаліть насіння і заповніть охолодженою начинкою.

Перед подачею перці наріжте кільцями, укладіть на блюдо і оформіть зеленню.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
26 травня 2017 в 06:44
Болгарський перець з начинкою

Інгредієнти:
1 цибулина
1 морква
200 гр печериць
1 стебло цибулі-порей
по 2 стручки червоного і жовтого солодкого перцю
2 столові ложки рослинної олії
300 гр шинки
125 гр моцарели
2 яйця
200 мл вершків
щіпка тертого мускатного горіха
125 мл м'ясного бульйону
сіль перець

Приготування:
Для начинки цибулю очистити і нарізати. Моркву вимити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Цибулю-порей очистити і нарізати тонкими кільцями.

У сковороді розігріти олію, покласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати підготовлені моркву з цибулею-порей і обсмажувати 5 хвилин.

Печериці очистити і нарізати скибочками. Шинку нарізати кубиками. Гриби з шинкою додати до смажених овочів, посолити, поперчити і тримати на вогні 5 хвилин.

Яйця збити з вершками, посолити, додати мускатний горіх і з'єднати з смаженими інгредієнтами. Стручки солодкого перцю розрізати уздовж навпіл і очистити.

Духовку нагріти до 200 °C. Половинки солодкого перцю наповнити отриманою начинкою, помістити на деко, влити м'ясний бульйон і запікати 15-20 хвилин.

Моцареллу нарізати скибочками. Деко з запеченим перцем дістати з духовки, на кожну половинку укласти по скибочці моцарели і запікати ще 15 хвилин.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Домашній квас вже через 6 годин. Той самий, який продається влітку в бочках!
Чи не відрізнити від бочкового!

5 л. холодної води,
2 ст.л. цикорію, без добавок
ч.л. лимонної кислоти
400-650 гр цукру (хто як любить)

приготування:

З'єднуємо всі інгредієнти і ставимо на вогонь до закипання. Як тільки закипить, відключаємо і залишаємо охолоджується до парного молока.
Потім засипаємо підлогу пачки дріжджів (САФТА момент, 11-ти грамова яка)
Ми залишаємо на 3-4 години, до появи піни (щоб був різкіше, залишаємо на ніч в теплому місці).
Як з'явиться піна, пробуємо на смак і розливаємо в тару, ставимо в холодильник.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
Завжди віддячу теплом своїм друзям !!!

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1