Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Тетяна Дрьомова
Тетяна Дрьомова
Країна:
Україна
Місто:
Львів
День народження:
Сімейний стан:
Показати детальнішу інформацію

Контакти


Особиста інформація

Інформація відсутня.

Середня освіта

Країна:
Україна
Місто:
Львів
Школа:
Рік початку навчання:
1975

Рік закінчення навчання:
1985

Клас:
б

Кар'єра

Країна:
Україна
Місто:
Львів
Місце роботи:
Рік початку роботи:
1985

Посада:

Служба

Країна:
Україна
Місто:
Львів
Військове звання:

Життєва позиція

Політ. вподобання:

Світогляд:
Головне в житті:
Головне в людях:
Ставлення до паління:

Ставлення до алкоголю:

Ставлення до наркотиків:

Джерела натхнення:
Квіти


Світлини 8
Стіна 81
12 вересня 2017 в 08:34
Рецепти тіста для піци

1 рецепт
Беремо пакетик сухих дріжджів (10 грам) і розводимо в склянці теплої води. Трохи солимо, додаємо 1 ч.л. цукрового піску, трохи вершкового масла (невеличкий шматочок) чи 1 ст.л. рослинної олії, насипаємо близько двох склянок борошна, щоб тісто відлипало від рук, все гарненько вимішуємо. Все. Тісто готове.

2 рецепт
Беремо вершкове масло (250 гр), розтоплюємо, додаємо пів склянки холодної води, трохи солі, трохи цукру, трішки соди на кінчику ножа, можна додати яйце, але це не обов’язково. Додаємо борошна стільки, щоб тісто відлипало від рук. Все замісити і поставити в холодильник на 15 хвилин.
У даному рецепті є невеличка хитрість: коли розкатуємо пласт тіста, його потрібно знову скласти і ще розкачати, причому зробити так слід разів п’ять. Все. Тісто готове.

3 рецепт
Беремо одну склянку сметани чи кефіру, пів чайної ложки соди, трохи вершкового масла чи рослинної олії і борошна стільки, щоб тісто не прилипало до рук. Все гарненько вимішуємо. Все. Тісто готове.

4 рецепт
Розчиняємо у склянці теплої води сухі дріжджі, виливаємо в миску, додаємо 2 ч.л. цукру, 1 ч.л. солі і 17 ст. л. борошна (не більше і не менше). Все перемішуємо і додаємо 100 гр. маргарину чи вершкового масла. Знову все гарненько вимішуємо і ставимо в холодильник на 15 хвилин.
Тут найголовніше зберігати порядок дій.

5 рецепт
Беремо одну склянку молока (чи води), додаємо одне яйце. Пів пакетика сухих дріжджів, трохи солі і 1 ст. борошна. Консистенція тіста повинна вийти як на оладки. Даємо постояти 20 хвилин. Коли починаємо робити піцу, виливаємо заміс у форму, зверху викладаємо начинку. Повірте, виходить дуже смачно.

А тепер найголовніше – приступаємо до начинки для піци.

Для будь-якої піци можна використовувати різноманітну начинку. Її вибір залежить від набору продуктів у вашому холодильнику і від наявного в вашому розпорядженні часу.

Рецепт піци з цибулею і сиром
Нам знадобиться 3-4 цибулини, 1-2 помідори, 1 яйце, можна додати зелень, сир. Розкачуємо тісто в пласт, змащуємо його яйцем, зверху викладаємо трохи підсмажену цибулю, нарізані кружечками помідори, все посипаємо натертим сиром. Запікаємо до готовності.

Рецепт піци з рибою
Розкачуємо тісто у пласт, викладаємо рибні консерви (сардини, анчоуси і т.д.), злегка перчимо і солимо. Потім викладаємо злегка обсмажену цибулю, все посипаємо сиром (сиру зовсім трохи). Запікаємо до готовності.

Рецепт овочевої піци
Нам знадобиться 3-4 помідори, зелена цибуля, зелень (кріп, петрушка і т.д.), сир. Розкачуємо тісто, кладемо нарізані помідори, трохи підсолюємо, зверху цибулю і зелень, засипаємо сиром. Запікаємо до готовності.

Рецепт піци з картоплею
Беремо 3-4 картоплини, чистимо і тоненько нарізаємо її кружальцями. Нарізану картоплю змішуємо з майонезом, трохи солимо і перчимо. На розкатаний пласт кладемо нарізану цибулину, далі картоплю, зверху посипаємо сиром (можна і без нього). Запікаємо до готовності.

Рецепт піци з грибами
У цю піцу можна додавати будь-які гриби, що є у наявності (лісові, печериці, гливи і т.д.). Тісто розкатуємо у пласт, зверху змащуємо кетчупом чи томатною пастою. Обсмажуємо 1-2 цибулини, туди ж додаємо гриби, трохи солимо. Вся начинка готова. Викладаємо все на тісто, зверху трохи сиру. Запікаємо до готовності.

Рецепт піци з ковбасою
Для цієї начинки можна використовувати ковбасу, шинку, сосиски, сардельки. Розкачуємо тісто, змащуємо кетчупом, зверху викладаємо цибулю (1-2 штуки). Далі нарізану кружальцями чи кубиками ковбасу, сир. Запікаємо до готовності.

Рецепт піци з капустою
Ріжемо капусту, змішуємо з майонезом, трохи солимо і перчимо, можна додати зелень. На розкатаний пласт викладаємо начинку, заливаємо збитим яйцем. Запікаємо до готовності.

Рецепт піци з м’ясним фаршем
Обсмажуємо будь-який фарш, можна додати курячий кубик. Обсмажуємо цибулю (1-2 штуки), змішуємо її з фаршем. Розкатаний пласт змащуємо кетчупом, зверху викладаємо начинку, посипаємо сиром. Запікаємо до готовності.

Рецепт збірної піци
Ця піца хороша тим, що сюди можна покласти все, що у вас залишилося від попередньої їжі. Наприклад, невеликий шматочок ковбаси, сосиска і т.д. Розкачуємо тісто, змащуємо його майонезом, кладемо нарізану цибулю, гриби, ковбасу (сосиски, сардельки і т.д.), посипаємо сиром, можна залити яйцем. Запікаємо до готовності.

Рецепт королівської піци
Розкачуємо тісто, посипаємо сиром. Кладемо 2-3 помідори, нарізані кружальцями. Відварюємо креветки (200 – 300 грамів, можна й більше), очищаємо їх, підсолюємо. Викладаємо на помідори і зверху знову посипаємо сиром. Запікаємо до готовності.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
16 серпня 2017 в 07:44
Салат на зиму "Огурцы по-корейски с морковью".

Если у вас переросли огурцы - не беда - из них можно сделать очень вкусный салат на зиму! Слишком желтые, конечно, лучше не брать, а остальные смело "пускайте в ход". Очень часто встречала подобный рецепт заготовки: и все они в основном отличаются нарезкой овощей. Мне понравился вот такой, где огурцы и морковь нарезаются длинной, тонкой соломкой - "по-корейски". Можно использовать специальную терку для нарезки "моркови по-корейски", или хороший и острый нож или специальную двустороннюю овощечистку, кстати, очень хорошая и полезная вещь!Готовится такой салтик очень просто, а результат просто превосходный - уже продегустировали - вы можете его подать в качестве закуски на праздничный или обеденный стол, да и так, когда захочется похрустеть чем-нибудь остреньким!

Огурцы крупные - 2.5кг(нарезанные соломкой - 1.5кг)

Морковь крупная - 2шт.(нарезанная соломкой - 250г)

Чеснок - 1головка

Для маринада:

Уксус 9% - 125мл

Сахар - 1/4стак.

Раст. масло - 125мл

Соль - 1ст.л.(с горкой) или по вкусу

Приправа для моркови по-корейски - 1/2пак.(15г)

Огурцы хорошо намыть. Морковь и чеснок намыть и очистить. Огурцы натереть соломкой до сердцевины с семенами (я бы сказала просто "обтесать" огурчик). Морковь так же натереть длинной тонкой соломкой, чеснок натереть на мелкой терке.

Все овощи соединить, добавить все ингредиенты для маринада - хорошенько перемешать. Таз(или емкость, в которой находится салат), накрыть пленкой и убрать в холодильник на сутки. За время маринования перемешать 4-5раз.

Перед раскладкой салат снова перемешать, разложить по сухим, стерилизованным банкам(у меня 0.5л), оставшимся маринадом залить овощи. Банки с салатом простерилизовать удобным для вас способом. Я делаю так: банки с заготовкой накрываю(!) крышками(не закрываю и не закатываю!!!), ставлю в холодную духовку, включаю минимальную температуру, как только духовка нагреется, увеличиваю температуру до 150 градусов и стерилизую в течение 15 минут. Затем аккуратно достаю банки и закатываю.

Закатанные банки перевернуть дном вверх, укутать одеялом до полного охлаждения( у меня обычно стоят сутки). Салат хранить в прохладном месте или в холодильнике. Приятного аппетита!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
17 серпня 2017 в 11:34
"Рафаелло" - багато, швидко і дешево

Інгредієнти:
згущене молоко - 1 банка
масло вершкове - 1 пачка (200 г)
цукор ванільний (можна коньяк) - за смаком
кокосова стружка - 200 г
мигдаль - 1 стакан

Приготування:
1.Розтоплене при кімнатній температурі вершкове масло розім'яти виделкою.

2.Масло змішати зі згущеним молоком, додати ванілін (або коньяк) і половину (100 г) кокосової стружки.

3. Масу ретельно збити, до отримання однорідного крему.

4.Одержаний крем прибрати в холодильник на добу. Через добу дістати загуслий крем і почати формувати цукерки.

5.Для цього потрібно брати крем чайною ложкою, знімати з ложки ножем з округлим кінцем, скрутити з крему кульки, всередину яких поміщати по мигдальному горішку.

6.Готові цукерки обваляти в кокосовій стружці (100 г) і викласти на блюдо або укласти в красиву коробку. Помістити в холодильник.

7.Подавати цукерки слід охолодженими, так як при кімнатній температурі вони можуть підтанути (але не встигнуть, так як миттєво зникнуть).
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
19 серпня 2017 в 08:39
ПІЦА, яка зводила з розуму.

Складові:
-борошно - 500 г
-Вода - ½-1 склянки
-масло вершкове - 100 г
-Сіль - 1 щіпка
-Цукор - 1 щіпка
-Помідори - 4 шт.
-Баклажани - 2 шт.
-перець болгарський - 1 шт.
-Цукіні - 2 шт.
-сир - 300 г
-Сметана - 200 г
-масло рослинне - 1 ст. л.
-Асафетіда - 1 ч. Л.
-Куркума - 1 ч. Л.
-Прованскіе трави - 3 ст. л.

приготування:
1. Підготуйте інгредієнти.
2. Розкачайте тісто і поставте в духовку на 15¬-20 хвилин.
3. Приготування соусу. Можна приготувати заздалегідь, але важливо, щоб до моменту заливання він був гарячим, тобто потім його потрібно буде нагріти. Змішайте інгредієнти (200 г сметани, 1 ст. Л. Рослинного масла, 1 ч. Л. Асафетиди, 1 ч. Л. Куркуми, 3 ст. Ложки суміші «прованські трави») і варіть 2-3 хвилини.
4. Обсмажте кабачки.
5. Обсмажте баклажани на олії до золотистої скоринки.
6. Дістаньте з духовки основу і змастіть соусом. Зверху викладіть кабачки і баклажани.
7. Зверху посипте болгарським перцем.
8. Полийте соусом і поставте в духовку на 5-7 хвилин.
9. Дістаньте з духовки і викладіть зверху помідори.
10. Полийте соусом.
11. Посипте сиром.
12. Запікайте кілька хвилин в духовці.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
19 серпня 2017 в 11:00
СОЧНЫЕ СЛОЙКИ С ЯБЛОКАМИ
Побалуй себя вкусненьким и обязательно поделись рецептиком с друзьями
Ингредиенты:
● Слоеное пресное тесто — 0,5 кг;
● Яблоки — 4 шт;
● Яйцо — 1 шт;
● Сахар — 50 гр;
● Масло сливочное — 30 гр;
● Корица
Приготовление:
Сначала приготовим начинку. Тщательно вымыть яблоки и порезать их кубиками. На сковороде растопить кусочек сливочного масла. Выложить на сковороду яблоки. Присыпать сахаром и корицей. Тушить до мягкости яблок. Начинка получается вкусной — надо постоянно отгонять домочадцев, чтобы не съели ее раньше, чем закончится тесто.

Подготовить тесто: Разморозить при комнатной температуре, немного раскатать. Нарезать тесто на прямоугольники, сделать надрезы как на фото. С обратной стороны от надрезов выложить начинку. Начинки выложить сколько влезет: чем больше, тем вкуснее, но без фанатизма — чтобы можно было защипнуть края.Защипнуть края. Выложить слойки на противень, сверху смазать желтком. Смазываем для получения после выпечки аппетитной корочки. Выпекать при температуре 220 градусов до румяной корочки.

Невероятно вкусные слойки с яблоками готовы, приятного аппетита:)
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
19 серпня 2017 в 21:03
Трубочки з білковим кремом

Інгредієнти:
Для трубочок:
Тісто листкове - 1 кг

Для білкового заварного крему:
3 яєчних білка (добре охолоджених)
1 стакан цукру.
1/3 ч. Ложка лимонної кислоти

Приготування:
Тісто листкове розгортаємо і нарізаємо смужками. Конус зроблений із фольги обгортаємо смужкою тіста. Випікаємо в розігрітій духовки до 180 градусів.

Цукор всипаємо в каструльку, доливаємо третину склянки води і ставимо на великий вогонь.

На сиропі спочатку з'являються маленькі бульбашки, потім, хвилин через 5 з'являються великі бульбашки.

Коли з'являються великі бульбашки, додайте лимонну кислоту і гарненько перемішайте.

Варити сироп приблизно 7 хвилин.

Готовність сиропу контролюємо так:
В миску налити холодну воду, чисту ложку вмочити в каструльку з сиропом, і тоненькою цівкою накапати в воду.

Якщо на дні щільна кулька, то сироп готовий.

Важливо, щоб сироп не почав жовтіти і пахнути паленим цукром.

А крапля сиропу не повинна ламатися з хрускотом.

Білки акуратно відокремити від жовтків.

Бажано збивати білки під час або відразу після приготування сиропу.

Білки повинні бути добре збиті.

Коли сироп і білки готові тоненькою цівкою влити сироп в білки, при цьому обов'язково продовжуючи збивати.

Продовжуємо збивати крем і потроху він починає густіти.

Крем потрібно збивати поки він не охолоне приблизно чверть години. Щоб прискорити цей процес, можна миску акуратно поставити в більшу миску, з холодною водою, і продовжуйте збивати до повного охолодження крему.

Крем повинен вийти об'ємний і легкий.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
20 серпня 2017 в 12:34
Гречаники.

Інгредієнти: - 500 гр м'яса (я використовувала філе індички) - 150 гр гречаної крупи - 2 яйця - 2 цибулини - 200 гр томатного соусу - Сіль, перець - за смаком - мука для панірування - рослинне масло для обсмажування

приготування:

1. Гречану крупу перебрати, вимити. Всипати в киплячу підсолену воду і відварити до готовності. Остудити.

2. М'ясо пропустити через м'ясорубку з одного цибулиною.

3. Додати в фарш яйця, сіль і перець за смаком, ретельно вимісити.

4. З'єднати м'ясний фарш з гречкою, знову добре перемішати.

5. З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в борошні і обсмажити отримані гречаники на рослинній олії з двох боків до золотистої скоринки

 6. Другу цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.

7. Влити томатний соус і прогріти. Домашній томатний соус можна замінити покупними томатним соусом або томатною пастою, розведеною з водою у співвідношенні 1: 1.

8. У сковороду з соусом викласти гречаники, накрити кришкою і довести до готовності на невеликому вогні протягом 20-25 хвилин.

9. Гречаники, приготовані за цим рецептом, виходять апетитними, ситними і дуже смачними.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Одинокие вечера бывают разными. Иногда ты думаешь, что ты никому не нужен. А иногда никто не нужен тебе.

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Почему все же стоит позволять себе чашечку кофе
1. Кофе является основным источником антиоксидантов
Человеческое тело поглощает больше антиоксидантов из кофе, чем из овощей и фруктов
2. Запах кофе обладает антистрессовым эффектом
Корейские исследователи обнаружили, что аромат кофе особым образом действует на белки, связанные с напряжением мозга, и помогает мыслить позитивно.
3. Кофе может уменьшить симптомы болезни Паркинсона
Согласно статье опубликованной в 2012 году в научном журнале Science Daily, кофе помогает людям, страдающим болезнью Паркинсона, лучше контролировать свои движения
4. Это хорошо для печени (особенно, если вы употребляете алкоголь)
Результаты исследования, проводившегося в течение 22 лет (в котором приняли участие 125000 человек), показали, что у тех, кто выпивал хотя бы одну чашку кофе в день, на 20% снизилась вероятность развития цирроза
5. Кофе снижает склонность к сaмoубийcтву
2–4 чашки кофе в день могут снизить риск сaмoубийcтвa для мужчин и женщин на 50%
6. Снижает риск заболеть раком кожи
Он снижает риск развития рака кожи у женщин
7. Улучшает спортивные результаты
Кофеин увеличивает количество жирных кислот в крови, что позволяет мышцам поглощать и сжигать жир и преобразовывать его в энергию. Это сохраняет запасы углеводов и позволяет организму использовать их позже
8. Уменьшает риск заболевания сахарным диабетом
Исследователи обнаружили, что люди, которые пьют по крайней мере 4 чашки кофе в день, на 50% снижают риск развития диабета 2 типа
9. Кофе очень хорош для мозга
Телекомпания CNN доказала, что кофе позволяет мозгу человека более эффективно работать
10. Кофе может сделать вас счастливее
Исследование, проведенное Американским Национальным институтом здравоохранения, показало: люди, которые пьют хотя бы 4 чашки кофе в неделю, на 10% меньше подвержены депрессии чем те, кто кофе вообще не пьет.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 лучших подкормок для ваших комнатных цветов, которые оживят даже сухой куст!

Невероятно! Эти подкормки для комнатных растений способны оживить даже самое безнадежное растение! Секрет роскошного домашнего цветника – в правильном питании ваших любимых растений. Посмотрите примеры правильного меню здесь!
Секрет роскошного комнатного цветника прост: растения нужно хорошо подкармливать, иначе не дождаться ни пышной листвы, ни хорошего цветения. Жесткая диета, когда растение длительное время испытывает нехватку питательных веществ, обычно приводит к заболеванию – ведь сил для сопротивления у растения нет. Но как правильно составить меню для зеленых питомцев, учитывая их разные вкусы?
1). Практически все растения любят сахар (а кактусы вообще великие сладкоежки). Можно перед поливом рассыпать 1 ч. ложку сахарного песка (при диаметре горшка около 10 см) по поверхности грунта или напоить растение сладкой водичкой (0,5 ч. ложка сахара на 0,5 стакана воды).
2). Хороший эффект дает подкормка красивоцветущих касторовым маслом (1 ч. ложка на 1 л воды) во время завязывания бутонов.
3). Очень полезна для растений древесная зола (и в качестве питания, и для профилактики заболеваний). Для приготовления зольного раствора 1 ст. ложку золы нужно залить 1 л горячей воды и настоять 1 неделю, иногда перемешивая. Полив таким раствором – 1 раз в 10 дней.
4). Поливать растения можно таким настоем: берем корочки гранатов или любых цитрусовых плодов. Заливаем их водой и выдерживаем сутки. Все! Питательный настой для полива готов!
5). Иммунитет комнатных растений отлично повышает опрыскивание раствором аспирина. Одна таблетка растворяется в литре воды.
6). Разбавленный сок алоэ тоже подходит всем распространенным комнатным растениям. Надо одну чайную ложку сока развести в полутора литрах воды.
7). Фикусы можно раз в месяц поливать подслащенной водой. На один литр воды берет одна чайная ложка сахара. Листья этих растений можно протирать молоком. Это придаст растениям блеск и красоту.
8 ). Грибной настой поможет вашим растениям выглядеть здоровыми и красивыми. Замочите измельченные съедобные грибы в пропорции 1 к 1. Через сутки настой слейте, а грибы еще раз залейте водой. Через сутки грибная вода для полива будет готова.
9). Фиалкам понравится такая подкормка: возьмите ампулу витамина В12 и разведите в литре воды (естественно, отстоянной). Подкармливать фиалки таким витаминчиком можно два раза в месяц.
10). Банановую кожуру, которая богата калием, магнием и фосфором, можно использовать при пересадке растений. Поверх дренажного слоя уложите слой мелко порезанной или прокрученной на мясорубке банановой кожуры, засыпьте ее грунтом и посадите растение.
А чем вы прикармливаете свои цветочки? Делитесь в комментариях!
Используйте эти простые подкормки для ваших растений. Они отблагодарят вас шикарной зеленью и пышным цветением. Поделитесь советом с подругами.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка