Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Анжеліка Рибцуник
Анжеліка Рибцуник
В житті немає випадковостей: все стається в потрібному місці, в потрібний час!
Шанувальники Анжеліка11
Стіна 14
Куряча відбивна "Сонячна"

Сьогодні в рецепті мої дорогі, готуємо курячі ми відбивні! Вони вже повірте зовсім не прості, а смачні, ніжні і золоті! Настільки швидко все у нас в процесі виходить ..! І навіть сонечко зараз нам ніжно посміхається ..! Посмішку цю збережемо собі для настрою ..! І відбивні подамо гостям напрочуд ..! Шубка яскрава така, м'ясо соковите під нею ..! Сонячна відбивна ..! Всі задоволені будуть їй!

Інгредієнти для "Куряча відбивна" Сонячна "":
Філе куряче (філе курячої грудки. (Можна брати кілька невеликих, або штуки 3 великих)) - 800 г
Сир голландський (70-80г будь-якого твердого сиру) - 80 г
Яйце куряче - 4 шт
Морква (1 середня, ближче до великої) - 1 шт
Борошно пшеничне - 4 ст. л.
Лимон (половина лимона (сік і цедра) можна трохи менше, на свій смак.) - 1/2 шт
Спеції (В цьому рецепті використовуємо жовті спеції (каррі і куркума) а також ваші улюблені .., я додаю кумін, можна шафран, коріандр .. сіль за смаком) - 1 ст. л.

Якщо філе велике, то розрізаємо його вздовж на 2-3 пластини. У мене не велике, розрізала на 2 пластини.Кожен шматок злегка відбити з одного боку.Додати спеції за смаком, перемішати і залишити хвилин на 15.Підготувати кляр: яйця збити з борошном, посолити.Морква і сир натерти на дрібній тертці, вичавити сік лимона і натерти цедру. Далі сир, морква цедру і сік лимона додати до яєчної маси і добре перемішати.Відбивні добре обваляти в отриманому клярі.Дуже добре розігріти масло на сковороді, викласти відбивні, обсмажити з одного боку, потім перевернути на іншу сторону, зменшити вогонь, і довести до готовності під кришкою (хвилини 4-6)Гарнір на вибір.
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
Оладки з кукурудзи "Швидкий сніданок"

Кукурудзу хто - то любить ..?, Це блюдо швидким буде ..! П'ять хвилин завжди знайдуться .., не встигнеш озирнутися .., і оладки готові ..!, Чекають від нас спокійно проби ..! Простий я згадала рецепт ..!, Йому напевно багато років .., але так само часто вранці .., він дарує смачний сніданок нам ..!

Інгредієнти для "Оладки з кукурудзи" Швидкий сніданок "":
Кукурудза (банка консервованої, солодкої кукурудзи 350г, сама кукурудза, і її сік 60мл.) - 1 бан.
Яйце куряче - 1 шт
Борошно пшеничне (стакан дорівнює 200мл (може трохи менше)) - 1 скл.
Сіль (щіпка, за смаком) - 0,5 ч. Л.
Масло рослинне (для смаження) - 2 ст. л.

60мл рідини від кукурудзи змішати з яйцем.Додати до них кукурудзу, підсолити, і додати борошно. Все добре перемішати, дати трохи постояти.Розігріти масло на сковороді, і обсмажити оладки з двох сторін.Блюдо готове! (Подавати можна і з джемом, і зі сметаною), оладки не вбирають масло при смаженні.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Сирний суп "Швидкий обід"

Всі звичайно любимо ми дуже різні супи! Краще, щоб простими були! За мить варили! І рецепт один, друзі, вам хочу нагадати я! Сирний, ніжний, легкий суп! Фрикадельки будуть тут! Швидко, смачно, так душевно! Для обіду неодмінно!

Інгредієнти для "Сирний суп" Швидкий обід "":
Вода (1500-1800 л води) - 1,5 л
Картопля (3-4шт) - 3 шт
Морква - 1 шт
Цибуля ріпчаста (для фрикадельок і бульйону) - 2 шт
Сир плавлений (3-4ст.л) - 3 ст. л.
Зелень - за смаком
Сіль за смаком
Лист лавровий - 2 шт
Фарш м'ясний (для фрикадельок) - 200 г
Сметана (для фрикадельок) - 1 ст. л.
Спеції (сіль, перець) - за смаком
Масло рослинне (для смаження) - за смаком.

Поставити воду для бульйону. Підготувати фарш для фрикадельок: У фарш додати сметану, дрібно нарізану цибулю, посолити поперчити, перемішати.Завантажити маленькі фрикадельки.Для бульйону обсмажити нарізану цибулю з морквою (її на терку)У киплячу воду опустити фрикадельки.Відразу нарізану картоплю, лавровий лист, сіль.Варити в районі 8-12 хвилин після закипання.Потім додати піджарку з цибулі та моркви,Потім додати плавлений сир (сир найкраще брати м'який, з лотків, хорошої якості!)Суп готовий! При подачі посипаємо зеленню.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Салат "КОРИДА"

Пропоную вашій увазі салат «Корида». Такий салат можна подати навіть на святковий стіл. Він досить ситний і смачний. Для красивої подачі салат «Корида» краще формувати у спеціальному кулінарному кільці.

Сухарики для салату ви можете використовувати як готові, так і приготувати самостійно в домашніх условіях.

СКЛАДОВІ:
● Помідори (3 - 4 шт.)
● часник (2 зубчики)
● Крабові палички (1 уп.)
● Майонез
● Кукурудза консервована (1 банка)
● Сир (будь-який, крім твердих сортів) - 200 гр.

Приготування:
1 шар.
Помідори (3 - 4 шт.). На цей салат вибираємо хороші помідори, можна взяти черрі (400 гр). Ріжемо на маленькі кубики, солимо, додаємо тертий часник (2 зубчики) і зливаємо сік з помідор (це обов'язково, нам не потрібен нижній вологий шар). Укладаємо помідори в форму, змащуємо тонким шаром майонезу.
2 шар.
Крабові палички (1 уп.) Ріжемо, укладаємо на помідори. Майонез.
3 шар.
Кукурудза консервована (1 банка). Майонез.
4 шар.
Сир (будь-який, крім твердих сортів) - 200 гр. Трьом сир, укладаємо на кукурудзу, змащуємо
майонезом і прикрашаємо сухариками.

Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 2 людям
Вподобайка
2
САЛАТ "МЕЛЬНИК"

ИНГРЕДИЕНТЫ:
● Грибы маринованные - 300 г.
● Морковь - 4 шт.
● Сыр - 200 г.
● Огурцы соленые - 2 шт.
● Мясо (любое) - 300 г.
● Яйца - 4 шт.
● Майонез - 300 г.

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
1. Отварить морковь, остудить, очистить и натереть на крупной терке.
2. Яйца также отварить, остудить, очистить и натереть на крупной терке
3. Мясо отварить в подсоленной воде до готовности. Нарезать кусочками.
4. Грибы нарезать мелко.
5. Выкладывать салат слоями (каждый слой смазывать майонезом): грибы, морковь, сыр, соленый огурец, мясо, яйца.
6. Сверху для украшения натереть желток, одно яйцо нарезать колечками, несколько грибочков.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
МАРИНОВАННЫЕ ШАМПИНЬОНЫ ЗА 5 МИНУТ. ИНГРЕДИЕНТЫ: ● Шампиньоны — 500 г ● Уксус (столовый, 9%) — 60 мл ● Масло растительное — 120 мл ● Чеснок — 3 зуб. ● Перец черный (горошком) — 10 шт ● Сахар — 2 ч. л. ● Соль — 1 ч. л. ● Лавровый лист — 4 шт ПРИГОТОВЛЕНИЕ: 1. Шампиньоны помыть, крупные шампиньоны разрезать на 4 части, средние наполовину, мелкие можно оставить целыми. 2. В кастрюльке, где будете варить грибы, приготовить маринад - смешать уксус, масло, сахар, соль, добавить перец горошком и лавровый лист. 3. Положить в маринад грибы и выдавить через пресс чеснок. 4. Варить, помешивая, после закипания 5 минут. Сначала покажется, что жидкости мало, но грибы очень быстро выделят много сока. 5. Переложить грибы в баночку, остудить и убрать в холодильник на 4 часа. Через 4 часа можно есть. Приятного аппетита!
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Соус, который сделает из любой рыбы блюдо с неземным вкусом! Приятная кислинка, волшебный аромат… Рыба — диетический продукт с высокой питательной ценностью. Самый простой способ ее приготовить — запечь в духовке: быстро, нехлопотно и никакой лишней посуды! «Так Просто!» предлагает запечь рыбу в горчичном соусе-маринаде. Особо вкусной по этому рецепту получается скумбрия: нежная, сочная, с легкой кислинкой.
Вкусная скумбрия в духовке В составе маринада есть соевый соус, поэтому блюдо солить не нужно. Если ты не сторонник майонеза, просто не добавляй его. ИНГРЕДИЕНТЫ ● 2 скумбрии среднего размера ● 1 луковица ● 3 ст. л. соевого соуса ● 2 ст. л. горчицы ● 2 ст. л. майонеза ПРИГОТОВЛЕНИЕ 1. Скумбрию вымой, очисти от внутренностей, порежь на порционные куски. Небольшой секрет: разделывать и резать рыбу будет легче, если не размораживать ее до конца.2. Луковицу очисти, нарежь полукольцами. Смешай горчицу, майонез и соевый соус. 3. Помести рыбу в форму (можешь выстелить ее фольгой), добавь лук, полей подготовленным горчичным соусом. Оставь мариноваться на 20–30 минут.4. Разогрей духовку до 170 градусов и запекай скумбрию 20–30 минут. Для образования красивой корочки во время приготовления периодически поливай рыбу соусом.Рецепт запеченной скумбрии с горчицей здорово выручит, когда нужно приготовить что-то по-быстрому на ужин. Можешь приготовить рыбу целиком, но учти, что и подавать ее нужно будеть целой, на красивые порционные кусочки нарезать не получится.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Пирог "Лаваш в заливке". Ингредиенты: лаваш тонкий - 1 упак.; фарш - 250-300 г; яйцо - 2-3 шт; кетчуп, сметана, майонез (для заливки) ; соль, специи,сыр ; Приготовление: Подготовьте фарш,как для котлет, на развёрнутый лаваш нанесите его равномерным слоем и дайте полежать минут 10-15, чтоб пропитался соком от фарша,стал более эластичным (при сворачивании в рулет не будет рваться лаваш). Сверните намазанный лаваш в рулеты. Форму для выпечки смажьте маслом и уложите рулеты. Приготовьте заливку из яиц, сметаны или майонеза, кетчупа, специй, солите по вкусу, заливка должна полностью покрыть рулеты и даже быть выше на 1-2 см. Ставим в духовку на 30 минут. За 5-10 минут до готовности сверху посыпаем тертым сыром.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
1 червня 2017 в 19:58

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
1 червня 2017 в 21:25

Сподобалось 0 людині
Вподобайка