Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Галя Гопчак
Галя Гопчак
Когда мы жалуемся, то Бог показывает, что может быть намного хуже. Когда мы благодарим, то Бог показывает, что может быть намного лучше.
Країна:
Україна
Місто:
Коломия
День народження:
Шанувальники Галя60
Стіна 15
Галя Гопчак поновила світлину на сторінці:

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
10 червня 2017 в 19:16
Львівська маршрутка)))

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
11 червня 2017 в 16:44

Сподобалось 3 людям
Вподобайка
3
Галя Гопчак поновила світлину на сторінці:

Сподобалось 5 людям
Вподобайка
5
26 травня 2017 в 06:36
Бурякова ікра

Інгредієнти:
буряк - 500 гр.
помідори - 2,5 кг.
морква - 500 гр.
цибуля - 500 гр.
болгарський перець - 500 гр.
часник - 1 головка
олія - 500 мл.
сіль за смаком

Приготування:
Буряк, моркву і цибулю почистить. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. В помідорів видаліть зелену серцевину.

Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Посоліть і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.

Наприкінці готування додайте перемелений часник.

Ікру розлийте в чисті сухі банки і закатайте кришками. Банки поставте вверх дном до повного охолодження.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:37
Томатна закуска з хроном

Інгредієнти:
червоні помідори (стиглі) - 3 кг.
часник - 3 головки
корінь хрону - 8 шт.
сіль за смаком
Приготування:
Корінь хрону замочіть на кілька годин у холодній воді. Очистіть і розріжте на кілька частин. Пропустіть через м’ясорубку, або подрібніть за допомогою кухонного комбайна або блендера. Отриману масу перекладіть в миску, посоліть і залиште на 25-35 хвилин.

Помідори помийте і розріжте на 2-3 частини. Подрібніть так само, як і хрін.

Часник пропустіть через прес або подрібніть.

У великому емальованому посуді змішайте всі інгредієнти і залиште на 10-12 годин.

Перемішайте і спробуйте. При необхідності додайте сіль і залиште ще на 20-25 хвилин.

Банки помийте гарячою водою з содою і обсушіть. Закуску викладіть в банки й щільно закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному місці.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:40
Чіпси в мікрохвильовці

Для любителів «похрумтіти» - домашні картопляні чіпси в мікрохвильовці.

Для чіпсів необхідно якомога тонше нарізати картоплю. Зробити це можна за допомогою спеціальної терки з тримачем (її ще називають «мандоліна»), слайсера або просто овочечистки.

Інгредієнти:
сира картопля
улюблені приправи
сіль
оливкова або соняшникова олія

Притотування:
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо як можна тонше. Нарізану картоплю промиваємо кілька разів в холодній воді, щоб змити весь крохмаль. Промиту картоплю обсушуємо чистим рушником, притискаючи, щоб картопляні часточки стали зовсім сухими.

На тарілку кладемо пергамент для випічки, змащуємо його маслом і розкладаємо на ньому чіпси в один шар, так щоб картоплини не дотулялися. Посипаємо сіллю і приправами за смаком.

Розміщуємо тарілку в мікрохвильову піч, ставимо потужність на 700 ват, час - 3-5 хвилин. Слідкуйте за приготуванням чіпсів, так як час їх приготування залежить від печі, як тільки картопля покриється легким рум'янцем - чіпси готові.

Якщо необхідна велика кількість чіпсів - готуємо чіпси в мікрохвильовці невеликими порціями.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:42
Домашній сир із зеленню і кмином


Інгредієнти:

1л кефіру

1л молока

6 яєць

4 ч. ложки солі (або за смаком)

1/3 ч. ложки червоного гострого перцю

щіпка кмину

1 зубчик часнику

невеликий пучок різної зелені: кріп, кінза, зелена цибуля

Приготування:

У каструлю вилити молоко і кефір, поставити на плиту. Не доводячи до кипіння , влити тонкою цівкою в гарячу молочно - кефірну суміш злегка збиті з сіллю яйця. Довести до кипіння і варити цю суміш, помішуючи, на невеликому вогні кілька хвилин до моменту відділення сироватки.

Зняти з вогню, дати охолонути 1-2 хвилини і додати подрібнену зелень і червоний перець, видавити зубчик часнику (або що-небудь на свій смак)

Вилити масу в друшляк, застелений марлею, складеною в 2 шари. Вирівняти сирну масу ложкою.

Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Потім марлю розкрутити, кругляшок сиру, що утворився, прикрити краєм марлі, зверху укласти блюдце і поставити на блюдце який небудь гніт (підійде, наприклад, банка з водою, закрита кришкою).

Поставити в холодильник на кілька годин. І все. Наприклад, ввечері зробили і прибрали в холодильник, а вранці вже можна їсти на сніданок. Відмінно з чорним хлібом і помідорами.
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
26 травня 2017 в 06:49
Помідори по-корейськи


Інгредієнти:

2 кг помідор порізати крупно (навпіл)

4 шт. болгарських перцю

2 головки часнику

зелень

заправка:

100 гр. оцту

100 гр. масла

100 гр. цукру

2 ст. л . солі.

Приготування:

Перець, часник перекрутити на м'ясорубці. Перемішати. Зелень порізати.

Укладати шарами в 3 -х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень.

Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання зверху. Увечері зробила, вранці вже готово! А потім можна тримати в звичайному положенні. Наступного дня ще смачніше
Показати повністю..

Сподобалось 0 людині
Вподобайка