Вгору
за людьми
за відеозаписами
за блогами
за спільнотами
за аудіозаписами
Тетяна Давиденко
Тетяна Давиденко
Країна:
Україна
Місто:
Лубни
Шанувальники Тетяна37
Стіна 66

Сподобалось 0 людині
Вподобайка

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Нехай в твій дім поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце — теплота любові! І нехай у свято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
ПЛЯЦОК ДНЯ:


Ніжний та смачний пляцок з румбамбару (ревеню)

Сьогодні ми пропонує вам приготувати смачний пляцок з румбамбару (ревеню). Ніжне поєднання кислинки румбамбару з м'яким безе робить його по особливому ніжним та смачним.

Рецепт приготування ніжного та смачного пляцка з румбамбару (ревеню)
Масло (м'яке) - 175 г.
Цукор (125г - в тісто, 75 г - для безе, 1,5 ст.л.в начинку) - 200 г.
Молоко – 5 ст.л.
Жовток – з 4 яєць.
Борошно - 500 г.
Розпушувач тіста - 1 пачка (15г).
Сіль – ¼ ч.л.
Ревінь - 6 великих штук (довжиною 30 – 35см).
Білок – з 4 яєць.
Сік лимонний - ¼ ч.л.
Цікаве відео на тему - Як зробити шоколадну поливку:

Почнемо з приготування начинки, за рецептом у нас ревінь, добре промиваємо, обсушуємо, чистимо, ріжемо на невеликі частинки, за потреби розрізаємо вздовж. Засипаємо порізаний ревінь цукром (1,5 ложки), добре перемішуємо, і відкидаємо на друшлаг, щоб вийшов зайвий сік (не менше ніж на 1,5 години).

Тепер займемося приготуванням тіста. Беремо яйця, акуратно відділяємо білки від жовтків. Білки ставимо в холодильник, а до жовтків додаємо цукор, дрібку солі і збиваємо.

М’яке масло ріжемо на шматочки. Просієюємо борошно разом із розпушувачем, змішуємо з маслом, додаємо жовткову массу та молоко. Швидко замішуємо тісто (не дуже круте), скачуємо його в кулю, запаковуємо в харчову плівку і ставимо в холодильник (30-40 хвилин).
Вирізаємо пергамент по розміру форми для випічки (з розрахунку, що він закриє і бортики форми. На пергаменті розкачуємо наше охолоджене тісто і переносимо його в форму. Зверху викладаємо ревінь в один ряд. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
. . . . . . .
Поки печеться пляцок, готуємо безе. Білки збиваємо в легку піну, додаємо сік лимона і, поступово додаючи цукор, збиваємо до густих піків.
Через 20 хвилин на гарячий пиріг викладаємо безе ложкою. Відправляємо в духовку ще на 25 хвилин.

Пляцок готовий. Смачного!
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1

Сподобалось 0 людині
Вподобайка
Весна іде, красу несе...

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1
Самое вкусное сало.

Советую взять на заметку этот простой и доступный рецепт вкусного сала, который Вы легко сможете приготовить к ужину или на закуску. Попробуйте - не пожалеете! Закусочка получается невероятно вкусная, сметают влёт.

Ингредиенты:
• сало
• вода - 1 литр
• поваренная соль - 1 стакан
• лавровый лист - 3-4 штуки
• перец горошком - по вкусу
• репчатый лук - 1 штука
• чеснок - 3-4 зубчика
• черный молотый перец.

Как приготовить вкусное сало:

Складываем сало в кастрюлю, а затем делаем рассол.

Рассол: на 1 литр воды высыпаем 1 стакан соли, добавляем 3-4 листика лаврушки, перчик горошком и одну луковицу (я ее очищаю) рассол закипятим и через минутку заливаем сало горячим рассолом, ставим гнет (под 3-х литровую банка с водой).

Пусть сало стоит в тепле 3-4 дня. Затем вынимаем из рассола, обтираем насухо и натираем чесноком давленным и посыпаем перчиком черным молотым, кладем на хранение в морозилку и за уши не оттащишь.
Показати повністю..

Сподобалось 1 людині
Вподобайка
1